14

Темида

преди 7 години

Според наблюдаващия прокурор Кристина Жисова е рано да се говори за извършено престъпление, тъй като предстоят множество проверки на всички замесени институции.Прокурор - Митично създание в Българския фолклор. Легендата е, че работи в "правосъдната система" на държавата. За нея се говори, че ще бъде разкрита след откриването на "Атлантида". Прокурора работи в "съда" - не съществуващо измерение чието съществуване е само теоретично.

13

Анонимен

преди 7 години

Следващото изречение е копирано 1:1 от статията по-горе. Предполагам, че тя е изготвена на база новините в сутрешния блок на някоя от телевизиите, защото сутринта репортерката на място каза почти същото."...Показатели като уран се следят от Министерството на здравеопазването чрез РЗИ на всеки 5 години, тъй като образуването на подобни метали във водата е много дълъг процес..."Въпросът ми е, някой може ли да каже колко грешки и/или неточности има в него?

12

Анонимен

преди 7 години

Аз съм от години на минерална вода оправяйте се

11

Анонимен

преди 7 години

Нали се сещате,че скоро и в големите градове.

10

миле

преди 7 години

До всички писали по-долу -Поздрав с главна буква.Сигурно сте поне със средно образование,и имате право на избор,е такива като вас НЕГРАМОТНИ с някаква диплома, са съобщили и за тази МИНЕРАЛНА вода и всички плюете в нея. Повечето дълбоки кладенци из България имат уран това не значи че не я купувате.Защото естественият уран НЕ Е радиоактивен.Радиационния фон на оплютата България е 8/осем/ пъти над този в Япония и що не отидете в Япония?а?

9

Анонимен

преди 7 години

Ей, затова Бог я удари в главата.

8

Анонимен

преди 7 години

Клинтън е виновна!

7

смЕх

преди 7 години

Сещам се за един Чернобил и тогава нещата са се знаели сега пак е същото само, че другарите вече не са от БКП, а от тези които са на власт.

6

Адмиралъ

преди 7 години

Още колко места има с такава вода но всеки си мълчи, за да не настане паника...

5

me

преди 7 години

Единствения въпрос, който имам е - защо не се обогатява тоя уран?

4

Мадрахерц

преди 7 години

Колко грама на литър? *** събирайте го тоз уран бре, бомби да праим, за АЕЦ да има, нещо студен синтез да преборим ЕРП-тата!

3

No coment

преди 7 години

Държавата на абсурдите, на лъжите, на неправдите, на безумно простите хора, на корупцията, на мафията, на телефонните измами, на кражбите......и каквото си помислим най-негативно!!!

2

Как пък

преди 7 години

Кк да не е ясно. Я сетете се, кой дойде на визита в БГ? Не беше ли един кандидат президент , американка? Тя се срещна с Тиквун тайно и веднага си замина след срещата в Америка. После , коя фирма получи почти безплатен лиценз за дрениране в БГ? Всичко е ясно. От тук нататък ще разберете що е то СУПЕР ОПАСНИ БОЛЕСТИ.ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИКВАТА!

1

Анонимен

преди 7 години

Хайде, пак почна с прехвълянето на вина и накрая няма да има виновни. Не сме се променили много от както комунистите криеха за радиоактивния облак. Ние сме пълни ***. Не случайно сме най-бързо изчезващата нация на света.