36

Селянин

преди 7 години

Столицата е на целия народ. Това, че част от народа се е заселил в столицата са си техни лични извръщения :P

35

До 43

преди 7 години

Защо наричаш шопи съселяните си преселили се доста преди теб в София?!По твоята "логика" и ти си шоп., макар че шоп звучи гордо, а не обидно, както ти се струва на теб - историята го доказва.

34

Селяк

преди 7 години

Сега, пояснявам за шопите (кестените): няма как да си тръгна от София, понеже тук имам бизнес и давам работа и дебели заплати на вас шопи. Един вид ви храня. Ако няма селяни като мен ще изпускате от глад. Така че шопите да ме чакат с хляб и сол

33

Анонимен

преди 7 години

Докогаааа ще прилазвате в София,заминавайте си и не се връщайте!!!!Искаме си спокоен живот в София,ние които тук сме израснали.Измитайте се и не се връщайте от прованса!!!!!!!

32

от толерантни???

преди 7 години

Причината да напиша коментара си е, че винаги когато се отправят подобни призиви, се отнасят към толерантността но не и към спазването на законите, които в повечето случаи са причина за нуждата и.И когато става дума за дълъг път, едва ли ще се наложи повече от веднъж да се включа към пътя с предимство, за разлика от многото други ситуации в които по принуда се налага да бъдем толерантни.Напълно споделям толерантността, но само с това не можем да разчитаме на спокойното придвижване.Приятен ден

31

Анонимен

преди 7 години

В тези дни си вземете един ден отпуск, преди и след това и си спестите нервите. През лятото вместо да си вземете отпуск от понеделник 2 седмици направете го от сряда, така бързо ще минат двата дни до отпускът, а после като се върнете в средата на седмицата след отпуск, оставащите дни също ще минат бързо. Няма да пътувате в лудница събота и неделя, разчупите стереотипите, мислите за вашите нерви и безопасността на децата си.

30

До 35 толерантни??

преди 7 години

Ако не сме толерантни ще се включиш на куково лято в колона по път с предимство, като има и много други случаи.

29

@35

преди 7 години

Спазването на закона и толерантност са две различни неща, като и двете са необходими на пътя, а и не само там. Нещо много си се объркал.

28

До 35

преди 7 години

Казваш, че ако спазваш закона, няма нужда да сме толерантни. Май не знаеш за какво става дума. Ще ти дам *** пример: две колони от автомобили вливащи се в една. Едната идва по път с предимство, а другата по път без предимство. Ако само се спазва закона, колоната по пътя без предимство ще си чака "до утре", без да могат да преминат. Обикновено в такива случаи шофьорите сме толерантни и въпреки че сме с предимство пропускаме по една кола пред нас, въпреки че сме с предимство, т.е. редуваме се.

27

Анонимен

преди 7 години

Боже, боже, каква мъка... Чета коментарите и гледам - само комплексари, които си мерят пи*ките. За да се оправят нещата, трябва да сме заедно. Една общност, в която всеки е тарикат и гледа да прецака другия, е обречена на бавна и мъчителна гибел.

26

толерантни??

преди 7 години

защо, уважаеми, постоянно зовете да сме толерантни, вместо да зовете да си спазваме закона?тогава, уви, няма да има нужда да сме толерантни и движението с автомобили по пътя ще е много по-спокойно.

25

Анонимен

преди 7 години

Има софиянци, които си нямат село, където да си отидат през празниците. За съжаление животът стана такъв, че вместо да се порадваме на 3-4 дни спокойствие в София, използваме тези дни за да отидем някъде за няколко дни на почивка, просто нямаме достатъчно отпуск и използваме такива почивни дни.

24

Пурко

преди 7 години

-Удри Вуйче .....

23

Заааби Баце

преди 7 години

Ядрен удар требе у Софето! И закривай всичко и на ново....Тва е безподобна кочинистанска работа.Помня времената улици се миеха всяка вечер в Водоноски.Коли имаха само нови и то Политбюро .Чайки и Волги.Улиците бяха пусти от коли и пълни с деца играещи безопасно .Домовете не се заключваха.Храната бе храна.Това не е живота ,който съм искал .Това е ***! Освирепели селяци убиват за 2 дни почивка.И превръщат всичко в Китайски Смог

22

Софиянец 4к Заплата

преди 7 години

Не се обяснявай като бита маЗтияк, ратай, на всички ни стана ясно, че освен, че си ягодоберач, си и неграмотна скатавка, която докато бере ягоди ги и яде, палячор най - голям си ти бе, продължавай да набиваш колците в земята, че скоро ще дойде чорбаджията-робовладелец и ще ти набие камшиците, тогава няма да имаш дори минимална заплатка от западащи британски лири, да не забравиш и да си купиш бмв с десен волан мухахахахахахах, а като ти светна с лазерните фарки на Баро Возилото ми, беги бръже!

21

До 4 К-селтак

преди 7 години

Биричка селтако е най долу падам до Сам-Адамс 2,3 Стека -седмично ,колко твоята 4К омазана с лютеница и л-на 40кв.м всекидневна не мож побере.Ягоди -ям ,ноникога не съм брал.Потя се щото работя и затова ползувам само Аберкромби.Ти в свинарника на няма и 40 кв,м застроена площ потиш ли се.Е ,така е трябва да храниш и такива като мен .С по 3 апартамента под наем в Сф.От инталациите може ,но от ягодите не се изкарва, послушай ме.

20

Анонимен

преди 7 години

вземе заем и да развие бизнес. Приказки от 1001 нощи.

19

Анонимен

преди 7 години

Приятел, какви формулки като лихвите до преди 5 години бяха абсурдно високи? Ами нали сега ако теглиш кредит пак те цакат с едни 5% минимум, освен ако не си малко по-заможен? Кредитите са изгодни за богаташите, защото банката калкулира лихвата на базата на риска за възвращаемост. Ако имаш имоти и бизнес, получаваш по-голям заем и по-ниска лихва. Ако си беден, всички знаем кво получаваш. Така че най-смешни са разни икономисти дето обясняват по медиите как ако човек бил преспективен, щял да

18

Анонимен

преди 7 години

Какво живееш на кредит бе мижитуро .На кредит живее от теб Хъмпърци ,ЦветIто и Бокун Тиквата тe може да живеqt на кредит ами ти .Ти ще си платиш кредита от 10 000 и за ти излезне 50 000 .Ще вземеш 200 000 и 30 години ще опъваш шия супулив софийски гурел такъв Това се вика живот за селяци без бъдеще. Да си икономически неграмотно животн0 и де мислиш за утре го може само софийското блатно ГовeDy

17

MaйMyнaтa

преди 7 години

До FTGЕй терикат, тая е магистър по икономика бе. Дано те невиди, ще направи cмeшeн!