68

rt

преди 7 години

До нещастника написал че руснаците са предизвикали бежанската вълна от Сирия.Слушай,това не ти е 1987 година.Имай малко ако не благоприличие то поне ум макар и за собствените си цели.

67

кореец

преди 7 години

Крави,да се пробваме

66

кореец

преди 7 години

Давайте па пробоюмся

65

АЙДЕ

преди 7 години

г-н президент, приемайте и в БГ американски контингент, да се подсигурим от руската чума!

64

хохх

преди 7 години

кво стана в сирия ве? Руснаците, дето предизвикваха бежанската вълан в ЕС , бяха изненадани - господарят на света се намеси. И русофилите заквичеа тука хахахах

63

да

преди 7 години

гьз'облизците на Запада, липсва ли ви оня по'мияр Плевелите, който не спря да се навежда:-):-):-)и да се убиете от с'вирки на Запада..свършва ви времето, л'акеи

62

АЙДЕ

преди 7 години

малко ви остана на рубладжиите - заработвайте последни копейки! Влиза директивата на ЕС за борба с руските ***! хахаххаа

61

да

преди 7 години

на,пиканата Америка наясно ли е колко много жертви ще й струва тая война..ама много жертви..това не е съставения от племена Афганистан или двумилионна Либия ..оня бой, който ядоха вьв Виетнам ще им се стори като детски кагер..Северна Корея не е беззъбата Сърбия, която бомбардираха и после се прибираха обратно в Италия да си пият кафето с уиски до следващия удар.

60

Анонимен

преди 7 години

Като робите престанат да въртят катерушката за хамстери - няма и как да ги дереш на всяко превъртане. А стават и нещастни, досадните му роби. И като станат критично нещастни, се юрват и искат да хапнат прясно туптящо робовладелско сърце.Светна ли ти сега, *** заблудена?

59

Анонимен

преди 7 години

"я кажете за долара как бил хартийка. Аве що цял свят обръща в тия хартийка, а не в рубли например? А, смешници?"Смешката си ти, моето момче. Естествено че силово наложената система за грабеж ще обслужва създателите си. Който дръзна да пробва да се отскубне от нея - пристигат краварските легени със накачулени самолетчета и бомбят. Справка - Ирак, Либия и куп други.А печатането на зелени хартийки без ограничение води до друг кофти ефект - на робите почва да не им се работи.

58

гост

преди 7 години

Мисля си , че ако стане нещо такова като военен конфликт между Русия и Сащ някои държави от НАТО може да си дадат пас или да минат на страната на Русия.

57

марко корлеоне

преди 7 години

99 % от пишещите тук , не са служили в армията , а иначе - големи разбирачи , марш у левия бряг и да не забравите епилацията на задните части

56

до 97

преди 7 години

точно *** ли ще ми обяснява за демокрация бе! По закона за застрашаване демокрацията ви товариме и -при пУтин! Айде!

55

другари,

преди 7 години

не се силете за сащ, тва не ви е германия. как мислите, кой ще победи - 130 млн. русия или 700 млн нато?

54

крайно време е

преди 7 години

ДАНс да се заеме с руските ***- като в случая с турските екстрадиции - задейства клаузата за намеса във вътрешните ни работи и - самалет - Масква! хахаха

53

аве

преди 7 години

тука само руски *** бе! Ама споко, като излезе евродирективата за борба с троловете на путин ще ви ядем житото... айде, заработвайте копеките и не забравяйте -веднага обръщайте в евро или лош $, щото рублата постоянно и бързо се обезценява!

52

скатче

преди 7 години

До Г-Н Тръмп,И с Русия ще се разправи - на приказка е силен. Първо да оправи ИДИЛ и Северна Корея.

51

Г-Н Тръмп,

преди 7 години

а с Русия кога ще се разправите? Щото ни е.. ат мамата , вдигат ни всичко, изкупиха ни за жълти стотинки бизнеса и черноморието, мешат ни се постоянно, включително и с жалките *** тука!

50

карина

преди 7 години

По принцип САЩ са готови да се заемат с всичко и предимно с това, което не им е работа.Все някой ден и това ще дпре. Вечни неща няма.

49

товариш нетовариш

преди 7 години

До товарищи,Взаимно е ,нетоварищ,повервай ми!