11

Иванов

преди 7 години

След " великите реформи и отлично управление" на най-великия, най-жадуващият власт, най-красивия, най-надерения лидер, отличния анастезиолог с най-блестящ поглед и всичко най ... Москов мислехме, че всеки друг министър, който и да е той, би бил приемлив за съсловието и здравеопазването вариант! Обаче този служебния направо счупи ***)))))))))))))))))

10

сиромах

преди 7 години

Предлагам да се докарат под охрана в Хасково министърът на здравеопазването и другите министри и да се провери първо каква вода пие шефа на ВиК хасково и неговите хора !След това да се затворят за 5 дена в една от тоалетните на дружеството на висок етаж и да бъдат принудени да пият същата тази вода дето я предлагат за питейна на гражданите на Хасково!Само след тези 5 дена ще започнат да чуват крякащите в коремите им жаби!!!

9

помним Чернобил

преди 7 години

до Анонимен 2 - само че тогава не точно уран достигна до Родината - йод131 , стронций . . и други радиоактивни изотопи бяха основната част . А и този случай в Хасковско е доста неясен - поне засега надделяват емоциите . . . което е разбираемо ! ! !

8

Анонимен

преди 7 години

Докато не стана слжебен министър си мислех ,че този е в затвора.

7

сиромах

преди 7 години

Значи от октомври 2016 се знаело за превишени норми на уран във водата на Хасково и чак сега се вземат мерки да се прекрати черпенето на вода от кладенците!Хич ама не е чудно защо хасковлии плащат по 3 лева за кубик ,,питейна" вода с ДДС от десетилетие и повече може би?!Всеки момент е възможно да се получи и критична маса, а от там и ядрен взрив!Защо протестирате в София като Вие поне можете да пиете подаваната Ви вода,а тук се пълнят джобовете на търговците за т.н.минерална вода СРАМ ЗА ДЪРЖАВА

6

Хасковлия

преди 7 години

Така казваха и за морбилите Нямало страшно пък пламна епидемия!Ог тяхното няма страшно ме е най-страх

5

Анонимен

преди 7 години

Илко Серсемеджиев отиди в Хасково пий една чаша вода и ще ти повярвам, че за пръв път казваш истината!

4

Анонимен

преди 7 години

Ами да! Уранът е полезен за здравето. А и се пести електричество - когато светиш в тъмното, не пускаш лампата.

3

Анонимен

преди 7 години

В урановите мини ги пращаха да работят затворници осъдени на смърт. Някои с по здрави организми изкарваха по 3 месеца. В зависимост от количеството процедило се в питейната вода и какво количество са употребили хората ще се разбере колко са облъчените след няколко месеца. Ако след няколко месеца няма разболели се от лъчева болест рак и левкимия значи всичко е наред. Дано количеството е било малко защото ако е много а това ще се разбере от разболелите се много народ ще си отидат без време.

2

анонимен

преди 7 години

Илко, помниш ли Чернобил? Кажи го реално и подкрепи с доказателства иначе клатиш въздуха.

1

Иван Пешев

преди 7 години

Айде като няма риск , вървете цялото правителство да пиете по една вода там пред камери.