14

кака Сийка

преди 7 години

Върнаха се хора, които дойдоха чрез власт да крадат и крадоха, срам ни е от такиваучили да управляват, а крадоха.Все пак, колко процента от училиге на Запад се връщат, имат ли десет?

13

Тони

преди 7 години

До АнонименКато Милен Велчев, Пламен Петров и Николай Василев ли? Ако са като тях, по-добре , да не се връщат в България.

12

Анонимен

преди 7 години

Скъпи деца ще си позволя да ви дам един съвет помнете го цял живо. Много малко сме живи и много време ще сме умрели . Не даваите да ви губят времето със глупости. Отиваите и се оправяите сами

11

asdasd

преди 7 години

Драги анонимен, като преуспял човек, поне такъв си мисля че съм, като се погледна в огледалото, не е заради парите, че няма да се върна, а хората. Не понасям манталитета, овчедушието и "всеки за себе си" качества на нашият народ.

10

Анонимен

преди 7 години

Има нещо некоректно в статията - 11000лева за магистратури в Харвард , Кембридж Там една свястна магистратура е 30 000 - 50000долара Нещо информацията не е както трябва а ако 11000 лв за тримата хептен не е истина освен ако са пари за самолетните им билети и накрая все повече изучили се както трябва се връщат а държавицата ни все повече затъва , да не са учили като Делянчо Добрев в най- силните университети , ама отпред назад като качество

9

Анонимен

преди 7 години

Драги мрънкачи, тази статия не е за "преуспели" барманчета и сервитьорчета в Германия и Испания. Тази статия е за кадърни хора, които ще се върнат и ще взимат хубави заплати, докато вие ринете мечтаната тиня на европейското общество и си хейтите. Разберете, у нас има десетки хиляди млади и успели хора. Вие никъде няма да успеете, не се тревожете. Не носите нищо на никоя държава, освен бреме. Но, виж, успелите и интелигентните са желани навсякъде. Вие тичайте към кръчмата в Лондон да миете чинии.

8

хаха

преди 7 години

Всеки млад и с повече от 2 грама мозък не би се върнал тук!

7

аре без мен

преди 7 години

Защо ли пък имам един натрапчив спомен за едно такова поколение лидери върнали се от чужбина да "изправят на крака държавата" - царя ги доведе... много вредни кoпeлета бяха... после половината изчезнаха другите станаха честни бизнесмениИмаше и един голям "демократ" от зората на демокрацията - емил кошлуков - прави революиции после отиде в америка да учи. После се върна и почна да сипе акъл по телевизиите... ама нещо и той изчезна.

6

аре без мен

преди 7 години

Сговорна дружина в торба не стоиКуче, което лае да си знае гьолаЛаком *** котките не го лочатКротко агне глава затриваКойто пее вир ставаКойто копае гpоб другиму сpам за майстораГъ3 от нож умиpаЧужд *** кpъв сеpеКротко агне срам за майстораПриятел в чувал не се купуваБързата кyчка не виждаКойто се смее последен да си знае гьолаЧужд *** за наука глyхи други на "quotes undo it" (точки на мястото на интервалите)Не трийте поста линkът е безвреден

5

Мария

преди 7 години

Не стига, че заминава вече и куцо и сакато и без да имат пари, а вие и ще им помагате да заминат. Ще се върнат на кукуво лято!!! По-добре дайте парите за да помогнете на младежи, които са останали тук и искат да работят в България, но например им трябва капитал за да започнат!

4

Анонимен

преди 7 години

Че що? Кво му е на българското образование?! Ваш: ББ

3

Анонимен

преди 7 години

Вие по-добре съберете пари за осиновяване на деца или отглеждането им,от 15 години гърците осиновяват деца и бебета от различни националности тихомълком,най-вече от Румъния и България.А вие ревете от демографска катастрофа и не предприемате нищо!Само устата ви голяма!

2

яьа

преди 7 години

Успех Ви пожелавам, но аз в фалирала държава няма да се върна.

1

zeus

преди 7 години

Ще се върнат, ама друг път, със заплатите тук не могат да си изплатят образованието до пенсия, т.е. никога, понеже и пенсия няма да видят.