70

тя

преди 7 години

Като у нас!

69

istinata

преди 7 години

america zle francia zle rusia zle tatkoviata zle anglia zle siria zle...vsi4ko e v tikvite vi.sichko si e tochno

68

КеренскиА

преди 7 години

А ние затам сме се запътили....обедняваме оскутявяме ......ставаме без човечни..озверяваме....за къде сме се запътилиБлгари......българия става пуста и дива боже мои ......каквостана с тоя жесток свят......аз съм на 74 години ......а нашите депутати не мислят с главите си......нека прочетт тая статия......аз това го говоря.......но.вижте само за воини и атомни и мощни ракети се говори.........

67

Анонимен

преди 7 години

"...Политиците не си дават сметка за живота на хората..." Решението на проблема:Всеки кандидат за политик- най-напред -както е казал поетът:5 год в затвора,там ще попадне на хора,ще стане човек и чак след това-може би политик! Така е било със всички правилни ръководители!Политиците трябва да бъдат с изградено и доказано чувство за отговорност за думите и делата си!

66

Лилит

преди 7 години

Горчива ирония е, че Европа, и нейното знание, базирано на източници от целия свят, създаде методология за обучение на лекари, учители, инженери, архитекти, програмисти, математици, градинари, хилософи, прависти, политици, граждани и т.н., а сега умира от липсата на такива....

65

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО ВИДЯ ФРАНЦУЗОЙКИ ДА ОБСЛУЖВАТ БЪЛГАРСКИ И РУСКИ БАБИ И ДЯДОВЦИ И ДА БЪРШЕ ФЕКАЛИИТЕ ИМ ЗНАЧИ НЕЩАТА СА СЕ ОБЪРНАЛИ, ДО ТОГАВА ЩЕ ИМ ДИШАМЕ ПРАХА И ЩЕ ХОДИМ ДА ГИ ОБСЛУЖВАМЕ. ДРУГОТО Е ПРОПАГАНДА.

64

Каназирев

преди 7 години

Надявам се най-сетне и Франция да успее да се измъкне от "желязната хватка"на Глобализма, натрапен ни от ционистките централи и кръгове отвъд океанаи след победата на Марин льо Пен на предстоящите избори там,да намери своето достойно място в Европа . . .

63

ШАРАН БГ

преди 7 години

В далечната вече 1977 година, лятото, видях по улиците на град Варна, френски пенсионери - бивши работници. Тогава те си позволяваха да дойдат в НРБ със самолет, да почиват две седмици. Имаха два дена - един за екскурзия Плиска,Преслав,Мадара и един за пазаруване у Варна. И отново със самолет във Фравция. Това ЗА ЕДНА ТЯХНА МЕСЕЧНА ПЕНСИЯ !! За Франция - лошо или хубаво - чак когато наши пенсионери могат да направят същото във Франция !!!!!

62

Анонимен

преди 7 години

Гаден завист Дюнерджиите бачкали,как се печели пари за хляб да краде ли мама ви смотаняшка гадна нация!

61

Балонът

преди 7 години

2. Тази политика се подкрепяше от правителствата, защото скъпото гориво чрез акцизите и данъците пълнеше бюджетите идеално. Европейските държави станаха социални и към тях се юрна всякаква емиграция, а правителствата раздуха администрацията до безумие. Балонът се спука, но Европа тепърва ще увеличава данъци и ще колабира.

60

Балонът

преди 7 години

Малките производителни фирми във Франция наистина умряха, а големите избягаха в Китай. Алгоритъмът на вината е американски и е както следва: 1. Когато Щатите разбраха, че Русия няма шанс да се преустои бързо и влезе в бездънна криза, а бъкаше от ядрени заряди, за да спасят разпада надуха балонът с горивата. Във всички списания, вкл Нейчър излезнаха статии, че нафтата свършва и цените скочиха. Скъпото гориво опоска хазните на Европа към Русия и паричната дупка я запушиха с кредити.

59

Верно е зле

преди 7 години

Разгледах го в мапса. Голяма мизерия. Прилича на мизерията в 80% от България.

58

четящ

преди 7 години

прочетете книгата на френския писател визионер Мишел Уелбек - ИСЛЯМ и ще видите какво ще стане там. съвсем скоро. Ха сполай ви сънародници и весели празници!

57

anonimen

преди 7 години

От както се разрази кризата прес 2009 г. Франция деградира като България. наистина минималната заплата е някъде 1500 евро, но държавата взима една четвърт от нея като социални осигуровки. Много французи са принудени да работят на половин ден, някои и на четвърт ден . безработните са към 5 милиона, а на село има земеделци, които печелят едва по 300-400 евро месечно. Жалка картина - френското земеделие днес тъне в разруха...

56

Анонимен

преди 7 години

западната помийна яма най- хубавата помийна яма ;БЪРЗАЙТЕ ПРАСЕТА

55

Анонимен

преди 7 години

Европа е най-хубавото място за живеене в света. Франция има голям принос за тази класация.

54

Анонимен

преди 7 години

Аз пък искам във Франция. Вие си разправяйте глупости.

53

Анонимен

преди 7 години

Франция е първата туристическа дестинация в света. Ако е толкова лошо там, защо хората от цял свят искат да я посетя? J'aime la France.

52

Анонимен

преди 7 години

Като гледам на снимката едно чисто и подредено село от градски тип.

51

един отсам

преди 7 години

Влезте в мапс и го разгледайте. Чисто, спретнато, а не като нашите села, които приличат на току що бомбардирани! Първо трябва да помислим за собствената си ***!