179

А.Павлов

преди 7 години

До Анонимен 137и141.Прав си за българските опълченци само,че има една малка подробност.А именно,че *** трябва да палят свещи за здравето на нашите юнаци,защото ако те не бяха удържали Шипка то тогава армиите на Сюлейман и Осман в Плевен щяха да се съединят и според военни специалисти Русия с гаранция е щяла да бъде разгромена.2Може и да съм пропуснал,но някой ще ми посочи ли точно къде в указа за започване на войната Цар Александър споменава думата БЪЛГАРИЯ.Просто целта е бил Босфора.

178

Лермонтов

преди 7 години

Благодарение на това че вече има обособен военен съюз законфронтация срещу милитаризма на "краварите" отвъд океана/предвождан от Русия/, все още тези слуги на дявола /американците/не са успели до сега да стегнат "целия свят" в своята желязна хватка . . !?

177

Киро

преди 7 години

Двамцата автори, с известни истории, искат отново да бъдат в играта но само на думи не става, а съветите им могат само да усложнят междунароното положение, което и без тях е напрегнато от демократичните промени в Северна Африка и Близкия Изток. Не по добро е положението и със свободния пазар където се конкурират стоки богато субсидирани от държавите които ги произвеждат и стоки от развиващите се страни които не знаят що е това субсидия и техните производители работят сериозно за да оцелеят.

176

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Срещата между държавният секретар и руският президент е минала ползотворно....След седмица Путин ще може отново да сяда...

175

Така е

преди 7 години

По скоро е обраното. На снимките се виждат лицата на Путин и Шойгу. Изглеждат невярващи , притеснени и дълбоко смирени.Нали така ? Така е!

174

0

преди 7 години

След като мачкаше Обама 5 години сега Путин удари бинго с един хазартен тип Тръмп-чиито хазарт е само за вътрешна употреба и с форма на развитие на склероза.Такъв човек е удобен за манипулации от вън и от вътре.Доказ го оня митичен ракетен удар съгласуван както от вън така и от вътре с изподадалите като пъпеши томаховки.Това иска Путин : срещу себе си да има шеф на държава която е като нокаутиран пиян боксьор който след нокоута изила на празният ринг и удряс юмручета въздуха.

173

Анонимен

преди 7 години

Русия вече е в големата игра.Връщане на зад няма да има.Както историята показва Русия се явява като препани камък за държави с имперски амбиций,решили да станат господари на света.

172

МАЧКАЙ,ВОВА!

преди 7 години

Нека си мучат краварите.Друго не им остана.Путин ще си прави каквото поиска,а те само могат да гледат,тъпеят и блеят.

171

скатче

преди 7 години

До МишоМного си прав - пилят ли пилят нервите, ама да видим до кога...

170

Мишо

преди 7 години

Да предложа друго заглавие:Дали новия американски президент изпитва търпението на Русия?

169

ив,

преди 7 години

Скоро,скоро-след 5 години.Роден е през 1952 год. Чак пък толкова да младее,не виждам!До Анонимен

168

До 213

преди 7 години

Четейки казаното напълно те подкрепям , а мнението на разни кравари изобщо няма прилика с действителността.Нито ред в статията за хилядите тежко въоръжени кравари около границите на Русия. И какво очакват Путин да вдигне бялото знаме и да каже заповядайте в Кремъл да пием чай? Путин знае , че половината свят в комбина с БРИКС се надява да има мир и той е главният гарант за това.Политиката на санкции срещу Русия се оказа провал и това Тръмп го знае много добре както и изнесената икономика на вън.

167

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМП СКОРО ЩЕ ГО ИЗТРЪМПИ СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД

166

:)

преди 7 години

Путин е пазител на широко разтвореното ти ан.ално отверствие

165

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Путин е Велик !!- Ами той и СССР беше много велик, ама нищо не го виждам вече на картата...

164

Анонимен

преди 7 години

Путин от многото пластични операции на лицето си е загубил всякаква мимика.Комплексите му диктуват да е млад и красив а скоро май ще чукне 70.

163

Анонимен

преди 7 години

добре, че Путин има железни нерви, че ако президент беше Жириновски......

162

Анонимен

преди 7 години

Четейки статията останах с убеждението ,че авторът е гневен на Путин затова ,че той дигна страната си и я направи световна сила ,защитавайки интересите на Русия.Значи американците могатда сеят смърт по света под формата на" демокрация" и следвайки своите глобалистични цели и това е правилно а за Русия има друг вид измерение на техните интереси.Свиквайте света вече непренадлежи на Сащ става многополюсен и те трябва да се дъобразяват с това.

161

Анонимен

преди 7 години

Тръмп, ясно показа, че няма да толерира някой да се е.....а с него.

160

Анонимен

преди 7 години

Джуджагин дърпа дявола за опашката, но скоро ще настъпи мотиката!