10

risk assessor.

преди 7 години

Меркелица прие милиони араби и африканци без документи, *** европейците ще ги скъсат от проверки по границите в собствения им ЕС, сега и пред църквите ще ги проверяват!Това се нарича гедерейска логика!

9

factotum

преди 7 години

Защо ще проверяват за алкохол, не съм чул за пиян джихадист, сега какво и на Великден не може да пием по една ракия ли!

8

Анонимен

преди 7 години

Много добро решение!НО трябва да се поверява и за употреба на "по-голямо количество" алкохолни напитки - При съмнение!

7

Анонимен

преди 7 години

Ахахаахха...до края на годината минималната пенсия от 165 лева щяла да се вдигне на 200 лева. Много бееее цели 35 лева. А другите доходи замразени до края на годината, нали?

6

Анонимен

преди 7 години

Тиквата дано докато се моли, да го гръмне някой джихадист заедно с Цецко и цялата гробска пасмина която допусна България да е разграден двор за тия ***.

5

Skunka

преди 7 години

Драги сънародници. Не качвайте снимки от почивката,докато не се върнете. Защото доктор виждаш по лоши поводи, адвокти- също, само крадците Ви желаят благоденствие. Не се издавайте сами;)

4

Врачанин

преди 7 години

Що бе,да не се е върнал социализма?

3

Православен

преди 7 години

При комунизма пазеха да не ходим и се га плаша хората да не ходят!

2

Анонимен

преди 7 години

Върнахме се в началото на 20-те години на 20-ти век. Тогава по времето на монархо фашстка България жандармерията с коне са охранявали храмовете от бандити. Сега няма бандити а джихадисти. Малка разлика но съществена. Та носете си лични карти кръщелните свидетелства и международните паспорти брачните свидетелства в случай че ви нарочат за джихадист. Какво е чудо настанало в таз робска територия майнольо.

1

Анонимен

преди 7 години

Теа п, цяла година нищо не правят, а сега баш по празниците ще ги юрнат!? тц тц тц