18

Анонимен

преди 7 години

До А кажете дещото в драгалевци има един тъмно син коч, не може да го искаш него. Ще се задавиш!:)

17

Анонимен

преди 7 години

6 лв. живо тегло, 50% фира, пак излиза 12 лв.

16

А кажете де

преди 7 години

Защо ми заличихте коментара?Какво лошо има в това,че искам на трапезата си стар Драгалевски Коч вместо агнешки главички?

15

Перко

преди 7 години

Веганите са в траур ...

14

Човек

преди 7 години

УУУУУ, НЕ СЕ НАПЛЮ-СКАХТЕ, *** СЕЛ-СКИИИИ

13

Теди

преди 7 години

А ако трябва лично да заколя някое животно -абсурд просто няма да мога. Жалко наистина за закланите животни ,ама като ни се хапва месце няма друг начин...

12

Кирил Софийски

преди 7 години

Да си го ядат тези "фермери " ! Добре ,че са румънските търговци та ни подсигуряват агнешко на 8 лева трупно /тоест цяло агне охладено / ! А тия нашенски търгаши да се задавят дано !!!! Е кога е било това свинска флейка 7 лв за килорам -агнешко с кост 16 лв килограм !

11

Анонимен

преди 7 години

Редовно си взимам "фермерско агнешко" от пловдивско, района на КЦМ. Препичам го и от 20 кила животно си вадя поне кило олово за тежести на въдиците.

10

Среден Кол

преди 7 години

Има ли Християнски празник на който се коли животно да не е о*сран от някой ненормален веган със жълто-зелените си ф*екалии?Който няма пари за агнешко,да си хване веган-разлика няма!

9

до 15

преди 7 години

Тия лелки от мутрафоните ли са ?Изброените от теб ги предпочитам под тревата, ама и такива злобарско-тролски коментари са повръщано.

8

Анонимен

преди 7 години

"От тревата в тавата" ... това обаче за кои??? За народа замразено от 10-15 години,Бразилско,Аржентинско и т.н А за банкянския мутрафон прясно!Може и в сараите на Доганчо да го хапнат,и Дилянчо да им прави компания... :) Наши хора,обичат се, нека си пият винцето на спокойствие!

7

fesa

преди 7 години

Репортажът е под всякаква критика.Първо малки красиви игриви агънца-радост са очите,после убити и подредени във фризера.Е как да не му е жал на човека? После по време на Байрама,мюсулманите били варвари.Хм.

6

маке

преди 7 години

до македон и коко е възрастно едно старо ягне преди да стане шиле после овца или коч

5

маке

преди 7 години

не се сърдете на възмутеназнаете ли коко радост носи едно малко агънце и сърце не ми дава да го заколям секи път ми се откъсва нещо от сърцето ама такива сме хората

4

Анонимен

преди 7 години

,,Възмутената вегетарианка да си пасе треволяците цяла година и да не казва на християните,които са постили през Великия Пост,какво да хапват."========Брей, че вярващ християнин! Смешнико, ти вярваш ли си, че си постил 7 седмици? Нали това дори е така, ако след 7 седмици постни храни се наплюскаш с агнешко после няма да излезеш от тоалетната една седмица, другарю текезесар!

3

маке

преди 7 години

до 2 питай майстора на чевермето старо макео лв ягне дрането чистенето и подготовка за печене около 30 минпосле вино на корем или коко разреши жената хи хи хи

2

Цлфйспькдлчдкдшд

преди 7 години

Айде като си толкова възмутена върви да пасеш трева

1

Анонимен

преди 7 години

6 лева живо тегло 12 чисто. Като добавим и пътни разходи??? Колко става? А колко са хората, които могат да се справят с дрането. Там също има специфика.