133

Анонимен

преди 7 години

Става интересно когато партийните членове започнат да се ритат един друг.

132

Аааа

преди 7 години

Г-н Радев не искал заклинания а закони д ъ р а б ъ р а като иска законни промени за изпонабута всички комунисти в затвора , патриот бил с е л я н н и н дс му диктува какво са виновни тезите български граждани за бедното ята в България .

131

Анонимен

преди 7 години

Военни, прокурори и милиционери трябва да се държат далеч от управлението на една нормална държава. Където се появят, правят само поразии.

130

loz

преди 7 години

ofelia kaneva sluguva li oste na bg narod? ili bg narod sluguva na ofelia kaneva?

129

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя пенсиониран военен не се ли закле да спазва и защитава Конституцията?!?Но какво тук значи някаква си клетва? За комуниста няма нищо свято.

128

demograph

преди 7 години

Радев е на ниви патреостак русофил от най-долен клас. Главата му е пълна с комуноруснашки тъпизми. Той не може да произведе демократична мисъл или човеколюбив израз. Той е увреден остатък от миналото криещ се зад маската на модерен военен. От него не може да се очаква добро за България. Ще ни продава на руснаците дори и без да иска - защото така му иде отвътре. Жална ни майка! Вместо да се заеме с демографската смърт на нацията, което е надпартиино, той се лута в руските кълчища. Не му давааат..

127

Анонимен

преди 7 години

Какъвто и да е Радев,той ни е президент,който е избран от мнозинството от народа!Всеки да си гледа копанята - управляващите управлението,а президента - президентството и страната!

126

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако след време приемем демократичните ценности като осъзната необходимост няма да говорим за България в минало време,защото в момента този държавен глава ни дърпа назад в миналото.

125

ognyanz

преди 7 години

До 159: "САМО ПРОСТОТИЙ" си написал

124

До Анонимен

преди 7 години

Комунисти е имало и има, но реален комунистически строй не е имало.

123

Кузмич

преди 7 години

Ако утре Доган се затрие или смени курса и ДПС започне да изповядва политката на ДОСТ, какво ще направя другаря Радеф? Май най-добре ще е само етнически българи да имат право на глас и да се кандидатират за депутати, друго спасение няма.

122

ognyanz

преди 7 години

Сетила се Мара, че идва новото правителство и че който говори срещу ген. Радев, Бойко може и да му даде хубава службица. И хайде да сме опозиция и да си даваме оставката. Жалка работа.

121

Анонимен

преди 7 години

150,не ми говори за комунисти!Комунисти никога и никъде не е имало в която и да е държава.И второ вижте колко руски икономически интереси стоят не зад Радев,а зад сегашните управляващи.Така че,не нас тези номера!

120

Извод един

преди 7 години

Радев се изложи.....за два месеца като президент и вече назначеното то него правителство му казва с действията си че потъпква Конституцията. Всъщност лично аз, никога не съм имал добро мнение за интелекта на овенните! Едно изключение- Пиночет!

119

Анонимен

преди 7 години

Кога България ще се присъедини към вишеградската четворка и Шенген?Кога?От 2011 година се мъдрите!И кога ще излезете да гласувате масово,за да се спре мафията?Нашите български турци и българи мохамедани в България са наши граждани,останалите неживеещи България и ЕС да се оправят там където са - по местожителство и да не се бъркат!

118

?

преди 7 години

Разочаровани сме от вчерашното изявление на президент Радев: напомни ми за изявленията на Т.Живков, в които не засяга онова, което тревожи народа: бързи промени , въпреки че остават броени дни и е ясно правителството, уволнението на съдебен директор.а сега и явното несъгласие на правосъдната министърка относно неистини.Бе и оглушително мълчанието на премиер Герджиков( бе посъветван да не прави изявления?) след изявлението за заседанието в 17ч, петък, защото много хора недоумяваха.

117

Анонимен

преди 7 години

Тоя форум е налазен от турци,които откровено пропагандират в полза на Турция и плюят по нас.Защо моят коментар беше изтрит,а техния-не???

116

Анонимен

преди 7 години

Дружно грачат комунистическите агитатори. Комунист-социалистите клатят държавата, не могат преглътна, че ще се съставя не тяхно правителство! Създават суматоха навсякъде, във всички посоки. Бунят нещастния народ със слухове за пенсиите. Никой още не се е изказал как ще се действа, но те вече редят варианти.

115

ДОЛНИ КОМУНЯГИ

преди 7 години

СТИГА СТЕ НАСЪСКВАЛИ НАРОДА ПРОТИВ СЪСЕДИТЕ НИ !1/6 --от българското население е КРЪВНО свързано СЪС СЪСЕДНА НАМ - ТУРЦИЯ !БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ ---СА ВЗАИМНО, КРЪВНО И ИСТОРИЧЕСКИ СВЪРЗАНИ!ВСЕКИ КОЙТО ИСКА РАЗДЕЛЕНИЕТО И РАЗПАДАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ-----МОЖЕ ДА СЕ ГАВРИ С ТУСКО-МОХАМЕДАНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ --ЧЕ ТОВА ЩЕ ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО!ЩЕ ПЛАТИТЕ С ГЛАВИТЕ СИ ----ГАВРИТЕ С БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!!!!!!НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ОГЪНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

114

Анонимен

преди 7 години

Меркел е виновна.