19

Анонимен

преди 7 години

"...там получих образованието си, поех от великата руска култура, запознах се с великата антична и западноевропейска култура"...От коментарът ви си личи колко много сте "поели" от руската "култура" и колко от западноевропейската.За такива народът е казал: на гол тумбак чифте пищови.

18

Анонимен

преди 7 години

По официална статистика 15% от гражданите на руската федерация са мусюлмани. С тях какво ще прави?

17

Анонимен

преди 7 години

Кое му е великото на руския народ бе? Че нападна ПОЛША и половин европа вторрата световна война ли? Или че остави всички държави в съюза и да гладуват и студуват, за да има тя ? Или че откъсна територия от суверенна държава 21 век и то най-близката й държата? Къде са великите дела? Къде е уважението към другите? Къде е примера към младите и изостаналите? Къде е благоденствието на 100 милиона руснаци, които спят гладни върху океан от петро и газ?

16

Анонимен

преди 7 години

В Европа са милиони джихадистите дошли от БИ . Ако не се събудим , жална ни майка . Но аз не виждам събуждане за мое голямо огорчение.Няма мъже, които да ни защитят. Само консуматори и бачкатори и драскачи по сайтове с меки топки

15

luckyman

преди 7 години

До Анонимен 13Техните единоверци от Западна Европа са в десетки пъти повече! И тъй като постоянно "се връщат", Европа стана кланица...

14

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 14Не плачи ! От мен имаш еднопосочен билет за Магнитогорск ! Там ти е мястото!

13

До Анонимен 4

преди 7 години

Ти ли ще ми отнемаш гражданството бе, sополь? Моите предци са се били за българското, всички са оставили костите си в тази земя! За да може някакъвизтрещял безродник, платен от чужбина, да иска да ми отнеме гражданството! А Русия и народът й са ми скъпи - там получих образованието си, поех от великата руска култура, запознах се с великата антична и западноевропейска култура! Малко народи могат да бъдат наречени "велики"! Руският народ е велик! Не правя разлика между руси, малороси, беларуси!

12

Анонимен

преди 7 години

Няколко хиляди изверги с руски паспорти са в ИДИЛ. Нормално е да искат да се приберат там от където са дошли.

11

Анонимен

преди 7 години

""" С ние кога ще отнемем гражданството на русофилите? Чудно ще е Путин като следваща стъпка отнетото гражданство от арменски арерски и други тарамбуки да го предостави на български такива и да си ги прибере. """ Наистина кога? 4.3% *** русофоби кога ще почнат да ни отнематгражданство на нас русофилите, които сме 95.7%.

10

Анонимен

преди 7 години

Щял да им отнема гражданството?Голям праз.Член ли е на ислямска държава в затвора за много дълго време.

9

аз

преди 7 години

До АнонименСамо да попитам - като им отнеме руското гражданство - какво?! Кой ще иска терористи - и то - без гражданство?! Къде ще ги прати?!

8

luckyman

преди 7 години

До АнонименЕдни верно ги бият, други обаче, ги произвеждат ли, произвеждат...

7

Анонимен

преди 7 години

Не ми става ясно,как всички руснаци,американци,турци,кюрди бият ислямска държава и тя пак съществува.Като че ли войната срещу ислямска държава е някаква парлама?

6

Анонимен

преди 7 години

Този се писа голям стратег. Кани се да води война с цял свят. И Хитлер води 6 години война със света, пък видяхме какво направи. Ако му стиска да почва, за да се отървем по-бързо от него.

5

Анонимен

преди 7 години

Голям праз. Това няма да ги спре да ги трескат.

4

Анонимен

преди 7 години

С ние кога ще отнемем гражданството на русофилите? Чудно ще е Путин като следваща стъпка отнетото гражданство от арменски арерски и други тарамбуки да го предостави на български такива и да си ги прибере.

3

zeus

преди 7 години

A ние им доставяме оръжие, а като им опърлят брадите ги приютяваме, че и по 1000 лева на месец им даваме...

2

Rusofill

преди 7 години

Bravo

1

Анонимен

преди 7 години

Правилно! Няма да срамят матушката я!Така вече никой няма да свързва ИД с Русия.