13

еркюл поаро

преди 7 години

Какво значи ""набедили"" ? ? ? Сами пишете че е разпознат - и от пострадалата , и по видеонаблюдение . . . . какво повече - да дойде до РПУ-то с откраднатата чанта в ръчичка ли ? ? ? ? ? ! ! !

12

До за светло бъдеще

преди 7 години

Еми гледай сега, говоря 4 езика свободно, живея в САЩ и управлявам фирма с годишен бюджет от 25 мил $. Имам и малък бизнес онлайн. IQ-то ми го изкараха 117.Мисля съм се доказал че съм станал човек и то над средното ниво. Израснах в БГ и съм благодарен че ни биеха, влезнахме в правия път.Ти с какво ще се похвалиш?

11

Анонимен

преди 7 години

Днешната полиция не бие но вчерашната е посъветвала мингиша както си требе. Ще съди полицаите които са намерили единствения начин да се комуникира с швеДЦите. И той е най-резултатния доказан с времето.

10

Анонимен

преди 7 години

Само като прочетох, че става въпрос за Сливен, мога преспокойно да кажа:колкото и да са я били бъдещата електорална единица, малко е било!

9

Анонимен

преди 7 години

Това като преди време, където един такъв със запечен тен обясняваше как бил ударен от ток. Така докато си карал колелото, в същото време валяло дъжд, и той както си карал колело хоп - видял един паднал кабел от далекопровода... И той го пипнал и така... Що енергото не го е обезопасило?!? (а тогава имаше бум на кражби от далекопроводите. Бяха пропищели)

8

Малко ми е

преди 7 години

Е бати и *** 13г, бой другият път да непосяга. А колкото до родителите и те са виновни, възпитали са гамен и сега даже го защитават вместо и те да му теглят един бой вкъщи.Ето затова няма да се оправим, подрастващото поколение не разграничава добро и лошо, нямат маниери и са доста тъпички.

7

Анонимен

преди 7 години

Ама статията подвежда.Те ли откраднаха на жената,чантата или не?Спомняте ли си оня пазач на череши където го бяха вързали и рязали с ножове за удоволствие и забавление .Всички арестувани викаха "куките ни биха ,не сме ние"

6

Анонимен

преди 7 години

Ц ц ц, ама и полицаите са от един дол дренки с пожарникарите. Миналата година лошите пожарникари задигнаха едни 300 000евро от горяща къща в махалата, а сега тези лоши полицаи са набили малкия татко. Как може, ц ц ц... БХК, къде сте?

5

Skunka

преди 7 години

Прочетох 15 коментара и ми е струвате адски предубедени. Само който не е ходил в полицията, само той си мисли, че не бият. ако е задържан на местопрестъплението- ооок, но така си е чист милиционерски подход за приключване на случая.Ако пък е вашето дете, неизвършило нищо и набедяявано, бито?...ще ги скъсам от съд тези ***, след това лично ще им скъсам пагоните и ушите!

4

рускиня

преди 7 години

и търсили на пътя някакви стотинки... Ясно!

3

Анонимен

преди 7 години

Сега общината да плати обезщетение на родителите на детето.

2

Анонимен

преди 7 години

Мен що не са ме били полицаи? Нещо има нечисто!Да вкарат в малката стаичка и майката!

1

На

преди 7 години

такива като този дето нападат възрастни хора,колкото и да ги бият,все им е малко!