40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49 Сигурно е нов зарин . С миризма ,с цвят ,предизвикващ кървене , може да се пипа с голи ръце ,да се работи без маски и най- важното -да се ,,лекува ,,с инжекции особенно в сърцето ?Забива се като копие и не се инжектира нищо . Невероятен зарин !

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен КОСОВО Е СЪРБИЯ! КОСОВО Е НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО . ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ЛАГЕР СЕ ПРАВИ НА УДАРЕН . КОСОВО Е СЪРБИЯ.

38

Анонимен

преди 7 години

Русия хвърли химическо оръжие в Ирак през 2003 и прикри доказателствата.Сега,се опитва да повтори същото с Асад, в Сирия.Русия снабдява арабските диктатои с газа "Зарин",наивно е ,дападът да вярва на лъжите от Кремъл.Обама вярваше на тези лъжи и не направи нищо,за да спре този ад.Когато Русия бомбардира в Сирия опозицията,това не е ли"нарушение на международното право?

37

НО КОМЕНТ!

преди 7 години

20%-- ОТ РУСКАТА "КОСМИЧЕСКА АВИАЦИЯ" В СИРИЯ----АУТ!

36

rado

преди 7 години

koe?да спреш да си боядисваш косата ли?

35

НО КОМЕНТ!

преди 7 години

20% от руските самолети в сирия--АУТ!!

34

Анонимен

преди 7 години

И анексирането на Крим беше нарушение на международното право, Путята се прави на ударен май.

33

Бецален

преди 7 години

Тръмпич ти по-добре разсекрети досиетата за Хангар 18. Народа има право да знае.

32

аман от американците

преди 7 години

Ей, нещастни еврейски ***. Не ви ли стига досега колко терористи създадохте, че искате още. Бутнахте режимите в Ирак, Либия, в Афганистан се бъркахте срещу Русия и какво... стан ли по- добре - НЕ! Създадохте тероризма и терористите и радикални ислямисти. То бива, бива пазар за оръжие, ама ... стига вече, Не, че вас ви е грижа за невинните и "косвени" жертви на водените от вас войни по цял свят. Интересуват ви само парите от продажба на оръжие и да завладявате нефтени находища, ТОВА Е!!!

31

Ловеца на залези

преди 7 години

Поредната краварска марионетка на Ционъ ! На фотографията пред Вас.

30

Западноевропеец

преди 7 години

Кремълското лилипутче е ВЕЛИКО!!! Не можем без Него! То е направило толкова много "добрини" на света!!! Например:- Анексира НЕЗАКОННО Крим.- Помага на диктатира Асад да избива населението си.- Напълни Европа с бежанци.- Направи атентати в Европа.- Подкрепя пcихопата Ким Чен Ун.и др.Кремълското лилипутче е ВЕЛИКО!!! :-D

29

Лош

преди 7 години

Путин е терорист , щом защитава подобни действия !

28

Анонимен

преди 7 години

Не знам, да бомбардираш защото ти паднал рейтинга е малко несериозно. А и казаха че решението го е взела дъщеря му което пък хич не е нормално. Все едно азис си избраха за поезидент

27

Анонимен

преди 7 години

Ние от българското "Тръмп общество" сме съгласни с батюшката Путин!

26

Анонимен

преди 7 години

До Жалко, но факт.*** ги разправяй на Грузия и Украйна. *** е най-големият нарушител на международното право!

25

Жалко, но факт.

преди 7 години

До Ха- ха- ха (23)Да, прав си. Виц е след 07.04.17 г. На 07.04. Пиндостан, начело с Тръмп претрепа междунатодното право и Русия в случая се позовава на умрял.

24

Анонимен

преди 7 години

А какво мислят Иван Гарелов и Светлана Щапенкова от "Българското Тръмп общество"?

23

в следващата серия

преди 7 години

Драги деца! В следващата серия на третокласното филмче "Донката е президент", чичко Донката Трумп ще извади от джобчето си една епруветка с прах за пране и ще каже, че това е доказателството за химическото оръжие на Саддам, пардон, на Асад.

22

странно

преди 7 години

До вчера оревахте всичко че Турция се намесвала у нас а сега някой тикви настояват да има намеса в суверенна държава!?нещо сбъркано има......

21

Ха- ха- ха

преди 7 години

Виц на деня:Русия се позовава на междунатодното право!