21

някой

преди 7 години

Загравието и темата не съответстват, в заглавието пише "властаа", а темата е за наредбата за дългосарочните командировки.

20

Анонимен

преди 7 години

Да пуснат едно номерче и за ДееМеС-и, ще го подкрепим - хора сме, че току-виж командировъчните не им стигнали за пътуване с личния автомобил до Великденския или до Шелтландските острови. По ония ширини още не са се популяризирали, а и от толкова разни чужди езици болят ръцете...

19

Анонимен

преди 7 години

Нова схема, казвам че ще пътувам с жената до Македония за ВАЖНА среща. Даже щом плащат % за всички И децата ще взема.Качваме се на личният МИ автомобил и отпрашваме за село Х.Върви доказвай къде съм ходил и с колко души.

18

Анонимен

преди 7 години

а за частните служители същите бедняшки норми? Например шеф на голяма фирма трябва да спи в 3* хотел, защото държавата толкова му отпуска. Иначе оялите се продажници 5* щото са залужили?

17

звезден

преди 7 години

и 120 депутати са много, а у нас са 240, а забравиха че гласовете за спечелени гласове трябва да са 2 лева на глас , крадат винаги.В тази държава никога не може да се случи нещо нормално и затова над 2.5 милиона си взеха багажа и намериха нови родини, нечакам нищо хубаво да се случи тук.

16

цанч.

преди 7 години

а обещаваше ли БайХ че ще реже чиновническите разходи и привилегии, обещаваше.а сега чакам с нетърпение да го видя в бронираната нива.

15

Анонимен

преди 7 години

Стига вече, накрая ще вземем сопите и всичко ще приключи.

14

до кога

преди 7 години

Това правителство уж щеше само избори да прави,а то глупост след глупост!Трябва вече със закон да им се ограничават действията,все пак са временни.

13

Марин

преди 7 години

И кво? Пак ли ГЕРБ са ви виновни? Още не са дошли на власт даже. Това правителство не е ли на президента или просто повтаряте като папагали. Искам да знаете, всички от вас, които живеете мизерно, не ви е виновнандържавата, а соца, който ви е научил да взимате без да давате. Бягайте в чужбина, тука миячи на чинии и търтеи не ни трябват!

12

Анонимен

преди 7 години

България над всичко!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Подкрепям !

10

Охранителят-София

преди 7 години

Добре де !Ами то и нашите заплати са в пъти по ниски от колегите ни в Европа,ама никой не го интересува в това правителство!

9

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

И така за пенсионери няма пари за увеличение на пенсии,а за разходки за 240 депутати винаги се намират.

8

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че винаги ще се намерят достатъчно на брой легални поводи, управляващите ни да се поразходят до чужбина. От друга страна, в 90% от случаите смисълът на тези пътувания е да изклинчат от работата, която могат или трябва да свършат тук. Ако наистина трябва да се направи нещо полезно, ще се прати човек, който няма да си губи времето с глупости, докато е командирован.

7

Анонимен

преди 7 години

Дано се задавят с парите на народа и дано измрът в агония.

6

Нас

преди 7 години

Малко ни е !!! Като сме кратуни и си избираме тиква за лидер !!!!

5

"Мустафа"

преди 7 години

Нашите политици са оперирани от чувства като: срам,отговорност, достойнство и мноого други.Жалко,че не мислят за хората и техните нужди ,а само и единствено за собствените си интереси.Въпреки ,че те правят законите,те ги нарушават най-много.

4

99

преди 7 години

При командировка трябва да се плаща всичко на 100%, но не и за семейството. Тогава вече не е командировка а почивка. С всеки изминал ден намразвам все повече държавните служители. Сега ще пишат едно ходене до Германия поне 50 000евро.. намерили са нов начин да крадът.

3

Анонимен

преди 7 години

инак пенсиите до 200 кинта, да *** пенсионерите, така де, на колко години са станали

2

Анонимен

преди 7 години

Това служебно правителство почва да се улива...