26

Лазар Попов077

преди 6 години

"Космонавтите на Третия райх се завръщат на Земята!"На 2 април 1991 г. американски катер на бреговата охрана се натъкнал в Атлантическия океан на капсула с трима "космонавти" на борда. Изяснило се, че това били пилоти от Луфтвафе, напуснали Земята преди 47 г. в разгара на Втората световна война. Полетът им бил извършен по личната заповед на Хитлер; те излетели с ракета V-2" а тези 47 г. космонавтите изкарали в състояние на анабиоза.Както е логично, съобщението за чудното завръщане било снабдено с обилно количество "цитирани" източници, дело на неназовани "представители на НАСА", които

25

ognyanz

преди 7 години

Един интересен факт от приземяването на Гагарин: при навлизането на капсулата за приземяване в атмосферата Гагарин казва нещо, за което дълго не се споменава: "Горя, сбогом другари". При следващите полети космонавтите вече знаели, че е нормално да има пламък по обшивката в резултат на триенето, но Гагарин не бил подготвен за това.

24

анонимен

преди 7 години

До АнонименДОКАЗАТЕЛСТВО Е---ВЯРВАМ ЧЕ СИ ЛЕТЯЛ ПОНЕ 1 ПЪТ НА САМОЛЕТ САМОЛЕТА ИМА ВЪЗМОЖНОС ДА ПРЕМИНЕ В КОСМИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО НО НЯМА ТЕХНИЧЕСКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ЗЕМЯТА И ЩЕ СТАНЕ СПЪТНИК НА ЗЕМЯТА

23

Анонимен

преди 7 години

"Плоска земя" ?!?!?! СПРЕТЕ НАРКОТИЦИТЕ БЕ ХОРА! Вместо да напредваме, ние деградираме. Излиза че филма "idiocracy" ще се сбъдне.

22

Анонимен

преди 7 години

До flat earthТвоята теория е доказана още в романа "Приключенията на добрия войник Швейк"Там се говори за един учен вкаран в лудницата защото е казал "Вътре в Земното Кълбо има друго,по-голямо от външното"

21

Анонимен

преди 7 години

Това е лъжа сътворена от Шорош. Само Путин е бил в Космоса и на Луната. Никой друг.

20

До 19

преди 7 години

Абсолютно прав си човек! Радвам се, че хората започнаха да се усещат, че това, което пише в учебниците е абсолютна лъжа! САЩ и Русия винаги са били заедно и не мога да повярвам, че сега хората им се вързват на цирка,които разиграват!

19

до 17

преди 7 години

Единственото доказателство с което американците парадират, ще са кацали на Луната са трите лазерни отражателя, които действително се намират на Луната. Обаче и двата руски лунохода доставиха такива отражатели. Което означава че и руснаците са били на Луната. Нали така?

18

flat earth

преди 7 години

хаха голям виц..били летяли във космоса хаха никой не е летял във космоса, показват ви някакви холивудски ефекти и картинки на планети и вие им вярвате...никой не е летял защото земята е плоска и няма как да излетят защото има купул над земята който не може да се пробие...вижте данните за атомни бомбандировки на купула от сащ и русия през 50-те години.....

17

Анонимен

преди 7 години

Помня този ден, още не ходех на училище. Новината ме завари в оня град, където е роден най-известният в света български астроном!После видях Гагарин на живо на посещение в нашия град!Имах късмета да се запозная и да говоря с нашия космонавт Георги Иванов, както и с тогавашния ръководител на съветската космическа програма Владимир Шаталов.Уважавам и почитам този ден - начало на много постижения за науката, които дължим на смели хора.

16

Анонимен

преди 7 години

До 16Хаха ама като става за лунното кацане не може да е истина дори след като има реално доказателства които всяка държава с нужната апаратура може да провери :) ама нали са Руснаци как ве те не лъжат и не фабрикуват :) толкова сте смешни.Хайде покажи едмо едничко доказателство че Гагарин е летял в космоса освен думи. Ще почакам :)

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Така е цяла Русия на теб се отчита! Ти знаеш !

14

Анонимен

преди 7 години

Гагараин не е стъпвал в тази капсула и естествено за да мълчи го сиктирдосаха руснаците и го направиха герой посмъртно ама карай. Руска пародия нищо ново. Няма абсолютно никакво доказателство че Гагарин е летял. Ама никакво дори фалшифицирано :)

13

малко рус пропаганда

преди 7 години

Космическата история започна с пускане на животни вкосмоса(кучета,маймуни,руснаци) и чак тогава полетя в космоса американскиастронавт.

12

Анонимен

преди 7 години

Абе американците поне направиха филмче :) руснаците са само на думи :)

11

Анонимен

преди 7 години

Мда онази статия за 70 000 шизофреници ще се окаже вярна. Голяма част от тях коментират в този сайт като гледам...

10

Анонимен

преди 7 години

До 3Пълни глупости :)))

9

Анонимен

преди 7 години

За тези които мислят, че хората не са летели в космоса и не са стъпвали на луната - СПРЕТЕ С ТРЕВАТА МОЛЯ ВИ !

8

Анонимен

преди 7 години

Това не е вярно !!! Всичко е заснето в студия за игрални филми! Манипулират ви !!!

7

Анонимен

преди 7 години

Интересно, че ФАИ, организацията която брои космическите рекорди, не е записала и полетите към Луната, като най-голямо разстояние от Земята на човек летял на космически кораб. Щом тя не ги признава, ясно е че американците не са ходили по-далеч от Холивуд.