20

Анонимен

преди 7 години

Ако ЦРУ и МИ6 не бяха провели операция "Аякс", Иран може би щеше да се разви по друг начин. Но нали им спряха кранчето на нефта, организираха държавен преврат. Сега санкции за едни (Иран, Сирия, Русия), които не слушкат САЩ, а за други, които са послушковци - няма (СА, Катар, ОАЕ, Йордания, Украйна).

19

Стамат

преди 7 години

Точно така!Трябва да се увеличават санкциите с/у Россия, Иран и Северна Корея! :-)

18

Pesho

преди 7 години

Какео се правите на интересни бе. Саудитска Арабия това го прави всеки ден. Че даже и със хеликоптер връзват мъртвото тяло и го разнасят из града че да го видят повече хора. Санкции сложили на Иран. Тия от ЕС на съвсем *** ще ни направят още малко.

17

Анонимен

преди 7 години

НАВРЕМЕТО РОКФЕЛЕР Е КАЗАЛ цитат "НЕ МИ ПУКА КОЙ ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ЩАТИТЕ. СТИГА ДА НЕ МИ ПРЕЧИ ДА ПЕЧАТАМ ПАРИТЕ.." АНАЛОГИЧНО Е И С ДРУГОТО . ..?????!!!!! ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА...А НИЕ -ПРОСТОЛЮДИЕТО -СЕ ВЪЗМУЩАВАМЕ И КОМЕНТИРАМЕ ....

16

Обективни

преди 7 години

Неее, в никакъв случай санкциите не са заради участието на ирански военни в Сирия и подкрепата за режима на Асад.

15

Обречените

преди 7 години

Санкциите могат да забавят развитието, но не могат да го спрат или обърнат назад. Скоро иранците ще са 120 милиона с петрол, технологии и стратегическо положение. ЕС ще загуби в този количествен двубой, защото един ден количеството преминава в качество като в Китай.

14

Анонимен

преди 7 години

Жените при нашите евроатлантическ съюзници Саудитска Арабия какви заплати взимат? Работят ли жените , какво работят жените при нашите евроатлантически съюзници Саудитска Арабия?

13

Анонимен

преди 7 години

А Саудитска Арабия какво произвежда - автомобили, техника, технологии, самолети, космическа техника? Зщо са им толкова големи заплатите?

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПровери в Саудитска Арабия, какви са минималните заплати, пенсии и данъци :)---А въпросът със спазване на човешките права в Саудитска Арабия как стои? Какви заплати получават слугите които се наемат най-вече от Индонезия и Малайзиа защото и те са мюсюлмански държави и които слугуват като домашни роби на саудитците срещу мизерно заплащане.

11

luckyman

преди 7 години

Няма начин, та това е главния враг а Израел!

10

Анонимен

преди 7 години

Провери в Саудитска Арабия, какви са минималните заплати, пенсии и данъци :) После пак сравни иран, Ирак, с.кореая, Куба,Армения с тях. ***.

9

4

преди 7 години

Писна от ваши санкции нищо не правят само пишат санкции тези старчоци от ес

8

Анонимен

преди 7 години

Иран е теократична държава - управление на религиите. Всяка религия има запазени места в парламента спрямо процента от населението. Християнството е регистрирана като религия и свободно се изповядва и имат места в парламента. Същото е и в Сирия. И именно тези страни посточнно са на прицел от "демократичния" Запад, а Саудитска Арабия където християнството е престъпление и се наказва със смърт е най-големият съюзник на ЕС.

7

Анонимен

преди 7 години

Въпрос към третополовите от ЕС:А как стои въпросът с човешките права в Саудитска Арабия?

6

Анонимен

преди 7 години

Я, какви човешки права европейците и американците занесоха на Афганистан, Ирак. Още не могат да ги оценят и бягат от там. За малко същите права да подарят и на Сирия, а те се дърпат, не щат, викат Русия на помощ. Абдали!

5

лицемерие

преди 7 години

Цирка продължава,но накрая кой ще плаче?

4

Анонимен

преди 7 години

В Техеран е пълно с таксита и автобуси които се управлват от жени. А в Саудитска Арабия ако хванат жена да шофири и режат глават със сабя на площада и народа излиза с децата да гледа как режат глави. ЕС няма ли да наложи санкции и на Саудитска Арабия за нарушаване на правата на човека?

3

Анонимен

преди 7 години

Изолирайте всички режими! Уж запада все е лош, а продават на запад? Нали сме лоши?Или имаш позиция или ставаш лицемер.Санкции на всички до дупка, така може да им дойде акъла и да спрат да лъжат общество за запада.

2

Анонимен

преди 7 години

тия санкции не работят, нито в случая с Русия, нито със Северна Корея, нито с Иран. Освен това са и контрапродуктивни.

1

Анонимен

преди 7 години

Мачкай, Юнкер, муслите иракски!