38

Анонимен

преди 7 години

Стилна и красива!

37

Красимир

преди 7 години

Фандъкова е кръстника на строителната мафия!

36

дан

преди 7 години

Гнусна блееща оФца.Хитра *** - по нейно време общинските пари взеха да потъват за нескончаемите ремонти,след завършването на които нещата са още по-плачевни.Техните фирми се награбват с поръчките,копнат нещо и сложат оградите,а после с месеци никой нищо не пипа.София е най-мръсният,неугледен,труден за живот и придвижване град.И най-скъпият,разбира се.Гласували за нея - познавам доста хора,но такъв не съм срещал.Алчно,крадливо създание,маскирано под овча кожа.Да се маха!!!

35

ха-ха-ха

преди 7 години

За никого не е тайна ,че Боку Рапоня слага по-глупави от самия него на важните постове ,за да не личи собствената му неграмотност. Картофка Самоковска е точно такова назначение.Нищо звездно няма в тази съсухрена алчна женица.

34

неразбрал

преди 7 години

Да сте чули някоя столица да се управлява от "звездна" учителка по руски?Дали в цяла София няма по-подходящ човек от тази селска женица ,дето си кара сама колата и си слуша "Металика" с цигара в уста , качена на високи токчета?

33

Анонимен

преди 7 години

Даскалица па рускам язике....всъщнос не тя е кмет а отново Боко-назначавайки такива безличия на отговорни постове -той е и кмет,премиер,министър на МВР,председател на парламента ,министър на останалите министерства ,шеф на агенции....човека държава. Само президент не е щото го няма вече неговия послушко на Дондуков 2.

32

Звезда или корумпе

преди 7 години

Тази е толкова корумпирана, че Софиянски и Янчулев са като малки девственици сравнени с нея. Милиарди потъват в София, а *** е пълна. С тези пари би трябвало София вече да е по-красива от Париж.

31

Анонимен

преди 7 години

Нещастните хейтъри са в срихията си :). Злобейте анонимни *** (у.р.о.д.и), само това ви остава. Фандъкова е много добър кмет, много готин човек.

30

Николета

преди 7 години

"От чуждите столици й допада атмосферата на Лондон, но предпочита малките градове - като френския Колмор."Какво ли и е мнението за Самоков?

29

Oleg

преди 7 години

"От чуждите столици й допада атмосферата на Лондон, но предпочита малките градове - като френския Колмор."Буквално и допада атмосферата на Лондон - мъглата и големия смог от 1952 г. Сигурни сме всички в София, че написаното е истина!

28

Неве

преди 7 години

Хубава подарък би бил една оставка! Да си гледа кооперациите в манастирски ливади

27

:)

преди 7 години

Сега на троловете тук ли да вярвам или на Софиянци които я избират на първи тур с огромна преднина ?

26

Бай Хой

преди 7 години

Чак пък звезден!

25

factotum

преди 7 години

ЧРД и с пожелания за своевременна ОСТАВКА!

24

Гошо

преди 7 години

Дано и е последен в политиката или по- добре изобщо.*** даскалица ,съсипа половин София с тъпанарските си ремонти .

23

Анонимен

преди 7 години

Щом тази толкова години е кмет и то на София, то България е страната на неограничените възможности !

22

рускиня

преди 7 години

"й допада атмосферата на Лондон, но предпочита малките градове - като френския Колмор." Така ли ? А не й допада атмосфера на София и това в което се превърна някога прекрасен град? Обича да кара кола? А не обича да ползва градски тр-т, като кметовете на западни градове? И последно - какво звездно й има?Посредствено образование, посредствено проф.представяне, посредствен кмет. Ако нейните възможности на учител същите като на кмет-горките деца. И още-откъде толкова тя замогна през последни години?

21

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Може да се каже,че Фандъкова е...успешен кмет,защото Тиквата успява за N-броя пъти да я...пробутва на софиянци.Колкото до нея,тя не е...звезда,а студена...планета,светеща с отразената...светлина на слънцето Тиква,около което...гравитира.

20

месара

преди 7 години

да е жива и здрава , и още дълги години да управлява София ! а тези които я плюват поздравявам с един голаяяяяям поздрав от интимен характер !

19

защото сте прости

преди 7 години

Самочувствието им без покритие надвишава световните стандарти и пръска микроби в очите и на най-добронамерените.