59

Анонимен

преди 7 години

Целта е Русия да се използва за да предаде Асад и падне Сирия,за да се пристъпи към Иран,за "десерт" е оставено православното руско население,а оттам под гилотината всички истински християни,нали имате Новия завет,нали е описан звярът в Откровение 13.Русия трябва да бъде прелъстена и измамена,досега трябва да е разбрала,че антихриста стои зад всичко.Доказателство:лъжите,нечувани в човешката история лъжи и преследване на хората,които говорят истината,днес нациите,утре индивидуално.Но един е ГОСПОД БОГ ИСУС ХРИСТОС,който ще хвърли слугите на лъжата в езерото от огън,амин!

58

Анонимен

преди 7 години

Президента на суверенна Сирия питал ли е за мнението на тези слуги на антихриста?Всички ние които сме за истината сме свидетели пред Бог на всичките лъжи,наемните терористи,двойните стандарти и плановете за третата световна,която започна на 6 април за излизане на антихриста-избранника на сатаната,който да управлява под световно сатанистко правителство от Йерусалим,премахне парите,наложи знака си за който Бог предупреждава в Откровението,че който го приеме ще свърши в огненото езеро за вечността със сатаната,антихриста,фалшивия пророк и слугите им,бдете да не ви измамят!

57

Анонимен

преди 7 години

Винаги се вижда едно и също. Разумните държави и политици събрани на едно място и Русия на опаки. Мястото на Русия е при разумните християни и работата и в съюза им. Русия можеше да тъне в богатство и добри отношения с целия свят, ако не беше тази червена хунта вече 70 години.Дано скоро се събудят руснаците !

56

до 101

преди 7 години

Прав си много.България все още под мафиотския крак на злобното джудже от Кремал.Ограбва държавата чрез високи цени на газа,не плаща данъци,агента им Цветан Василев заграби няколко милиарда и се скри в Сърбия,за АЕЦ и там колко пари ни взеха.Само смучат от България като пиявица,а не инвестирали нищо в икономиката ни.

55

Анонимен

преди 7 години

България няма шанс, до като са живи предатели като русофилите и комунистите!

54

Анонимен

преди 7 години

Аз да ви кажа, докато Путин е на власт Сирия няма да падне

53

Анонимен

преди 7 години

Може и да подразня повечето от хората, но въпреки всичко, арабите са достойна част от Средиземноморската и човешка цивилизация и култура.Не съм им фен поради 100 причини, но ги уважавам заради цифрите, Авицена и вероятно още 100 причини.На фона на евроатлантическата безочливост наистина ги съжалявам.

52

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е, че на въпросните общества им харесва да живеят охолно, ако и лъжовно.

51

ст.лейтенант Иванов

преди 7 години

До 65 АнонименРусия такъв е решение единствено на Сирия а америка ще е победена

50

Анонимен

преди 7 години

След време, ако цивилизацията ни оцелее, вероятно този исторически период ще се нарича-период на големите фалшификации.Живеем с фалшиви ценности, новини, лидери, фалшиви науки, фалшиви истини.

49

Анонимен

преди 7 години

За мен световната политика днес показа,че няма разлика между половете на лидерите, когато са в позиция на силата те са агресивни;има сходни психотични черти у всички лидери; световните лидери рушат мира между народите; политиците и политическите структури извън ресорните министерства и над правителствено ниво са излишни и вредни.Появи се нова паразитна класа-политическа администрация.

48

Анонимен

преди 7 години

Въпроснитв не са крали до дупка, а продъжават да крадат.Най-интересно е, че въпрвки техническите достижения "хищническото" у човека си остава.

47

До 81

преди 7 години

Ехеее,Либия никога не е била държава.Ти на колко години си бе поплювко.Знаеш ли ,че *** и баща ти даваха рушвети за да се уредят да отидат на гурбет в Либия.А какво беше там при Кадафи няма да ти обяснявам защото аз съм бил там ,а ти разказваш за нещо което не си видял.

46

Ужас

преди 7 години

Жалки и смешни човечета наричащи се G7,пародия на лидери.

45

82

преди 7 години

Очевидно не съм аз. Jesus

44

Ами сега

преди 7 години

Асад пък и отговори че те не са решението на света и трябва да си ходят.

43

Do 73

преди 7 години

Ако щат, рано или късно и те ще си намерят майстора

42

Я тихо

преди 7 години

Тези пък пудели кой ги пита,само Сирийския народ има право да решава....

41

До 76

преди 7 години

Дай сега и колко трилиона са им дълговете и готово.Това с брутния продукт е измишльотина .Примерно едно кафе тук струва 50 ст ,а в САЩ три долара.Ето ти как се прави голям брутен продукт.Един изтребител в Русия е около 30 милиона ,а същия клас истребител произведен в САЩ е 120 милиона.Опааа,голем брутен продукт

40

Анонимен

преди 7 години

Ами то се вижда какви ги насътвориха САЩ и тези умници в Ирак ,Либия ,Афганистан .Сега тези и още доста Демократизирани държави от САЩ са разнебитени ,а бежанците от там напълниха Европа.Ако Русия се оттегли ,Сирия я чака същата съдба-разрушена държава и трупащи милиарди чичковци отвъд океана