44

Бай Оня

преди 7 години

Браво, аз харесвам жени с окосмени подмишници, много по-секси са от ощавените кощрамби, дето излязоха на мoда от преди 20 години. Забравихте ли че преди това европейките изобщо не си бръснеха подмишниците!

43

Бай Хой

преди 7 години

Че какво не им харесват на космите? Природата си знае работата

42

Супер новина

преди 7 години

Страхотна, вълнуваща, интересна, незабравима и поучаваща новина.Спрете да ни пълните главите с глупостите на загубените янки.

41

Бай Рангел

преди 7 години

Тази новина осмисли деня ми! Колко важно е човек да бъде добре информиран! Надявам се в завързалият се научен диспут да разберем още за значението на тоалетната хартия в условията на ниско атмосферно налягане,както и за застрашителното увеличение на вредните емисии във въздуха след консумация на генетично модифициран боб...благодаря на редакцията и на добре подготвените читатели тук!

40

Анонимен

преди 7 години

До Гошо,ти с твойто шкембе на плажа стъпвалили сте скоро.

39

Гошо

преди 7 години

***.В едни изречение 4 грешки.Потрес ,върха на демойратичната ви деградация.И да сте *** ли имате право ,А? Ограмоти се и тогава се изказвай

38

Анонимен

преди 7 години

Гошо ти нямашли друга работа за да коментира с твойте *** коментари

37

Анонимен

преди 7 години

На мен лично няма да ми е по вкуса змея да се оплита у плявата и да немои да влезе у пещерата. Но всеки си има вкус.

36

Ганьо Ганчев

преди 7 години

С косми или без косми, пак ще опърди кочаня ако ми падне. После какво хвалене ще падне, ще ме канят по ТВ да разправям :)

35

пънчо

преди 7 години

ПОРЕДНИЯ ХОЛИВУДСКИ НИКРОЛОГКВО *** ИНТЕРИСУВА ТАЗИ МАМАМИНА ПАЧАВРАБОКЛУКА СИ Е ***

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45 А пък нашите блестят с хубост и интелект! Присмял се щърбав на гърбав!!!

33

Гошо

преди 7 години

Слабо ме интересуват възгледите на незначителни непознати в този пропаганден сайт.Дали имаш жена или деца и техните хигиенни навици не е доказуемо и е чиста проба спекулация.Същото е и с повторената вече фразичка за моето " шкембе",което няма как да знаеш имам ли или не.Но си гнусен и разяден от извратенящината ***.До този извод стигам от помийните ти словоизлияния по долу.Бъдете си мръсни и физически и душевно, обеднявайте си и финансово и духовно,това си е ваше демократично право!!

32

Анонимен

преди 7 години

Край! Нашите чалга-авандгарки до седмица-две ще си пуснат и бради! Отиде си индустрията!

31

Ма-Доню

преди 7 години

Долу е с прическа "разпънат черен гарван"

30

Иван

преди 7 години

През това време 4 млрд. продължават да липсват, но никой не ги търси и не пише за тях.

29

Анонимен

преди 7 години

До ГошоТъй Гоше,тъй! Добре че дойде демокрацията,та да разберем кво е туй нещо,банан,портокал,шоколадово яйце и хигиена,па и скапаняци като тебе!

28

Гошо

преди 7 години

До 38 Мишчице нехигиенична.Гнусни са ти писанията и разсъжденията.Това ,че твоята жена (или мъж) не можем да се сигурни за ориентацията ти нали си либерално демократче, не се къпе и обезкосмява ,не значи че е нормално.Ето ви демокрация дрОгарчета , плюнки като този коментиралия ,ни обясняват как имали право да са мръсни ,немити и меризливи.Е правата ги имаш ,но спихналият ти мозък не разграничава нормалното от извратенящината.

27

Митака

преди 7 години

Десетката дали е рунтава?

26

Анонимен

преди 7 години

Гнусно изглеждат тези места по човека, където са епилирани естествено растящите косми, вкл. и под мишниците. Някак си много неестествени стават. Най-нормалното нещо е човек да има косми под мишниците, в интимната област и на главата.

25

Анонимен

преди 7 години

В тоя случай няма нормално/ненормално. Има как те кефи и как не.Имах гадже, която беше хубава, обезкосмяваше се, но именно под мишниците си оставяше косъмчетата. Е, мен много ме кефеше. Много по-гадно ми е да видя някоя обръсната там, и гънките намачкани и зачервени от скубането/стъргането и потта.