14

Анонимен

преди 7 години

До *** 21От умрял писмо! Чакайте, чакайте, чакайте, чакайте...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

13

Анонимен

преди 7 години

Герб, Герб, БСП, БСП, ПАТ-бишкото, ПАТ-бишкоти! Вдигат цените на парното и горивата - ааааууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!

12

Анонимен

преди 7 години

Лелееее,какъв пореден резил от страна на Борисов.Предложил на Нинова поста председател на НС.Тоя си мисли,че може да купи всеки.Няма друг такъв ***.Няма и да има.

11

Нели

преди 7 години

Опичайте си акъла и работете за народа си.

10

редят си

преди 7 години

скришом далаверите..

9

Честито

преди 7 години

Делят плячката от магистрали, саниране, ремонти и ... други крупни кражби. Този път на ГЕРБ им е за последно и ще са брутално крадливи. Очаквайте още първия месец да изтеглят 20 милиарда нов дълг, за да има какво да се гепи.

8

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!

7

Анонимен

преди 7 години

Хрантутници! Всичките са за стадиона!

6

Анонимен

преди 7 години

С този селски тарикат сме до никъде.

5

Браво!

преди 7 години

Браво!Целокупният български народ вече очаква Великденските празници, оставил е за момент работата настрана и се занимава основно с покупки на яйца, бои и цели агнета за чевермета.Но не и нашите съвестни политици! Те осъзнават своята огромна отговорност и са готови да работят неуморно дори и преди празниците, в името на националните интереси!Браво!

4

пинко

преди 7 години

за съжаление като се огледам какви сме си заслужаваме положението, че ни е малко даже...

3

ГОГО

преди 7 години

Кое е промяната?БСП ли?

2

анонимен

преди 7 години

Вожда стоял 1 час и напуснал парламента.Че той и един час му е много да стои на задните си части.На него му дай да обикаля,да реже лентички,да се изхвърля пред хората.Абе дайте му медийна популярност и му гледайте сеира,не го карайте да стои на едно място и да мисли.

1

Анонимен

преди 7 години

Разделянето на баницата започна ...