8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАбсолютно точно.Дано държавата да се вземе в ръце и да слуша Виктор Орбан, а не урунгел Меркел.

7

Анонимен

преди 7 години

Този "доктор" ведно с асоциацията си следва да бъде незабавно натирен отдето е дошъл. И там да се реализира за "Свободна Сирия". Нахалник!

6

Анонимен

преди 7 години

"Оградите не решават проблеми, дори радикализират самите бежанци", заключи Акрам Наюф.Решават и още как, а едно минно поле зад оградата решава още повече проблеми. Я да питат израелците и американците дали не решават проблеми оградите! Що не им го каже на тях и да им препоръча да си ги съборят? Със сигурност те са на нисък старт и само чакат неговата препоръка за да се затърчат да ги съборят.

5

Наблюдател

преди 7 години

".....По думите му една шепа хора искат да говорят от името на народа." - Ами да се направи Референдум, че да се види колко е "шепата хора"!

4

Китов

преди 7 години

До Анонимен 5Да, бе, пак Америка им е виновна. Много общо има между мюсюлманска Босна, католически (в голямата си част) Словения и Хърватия и наложилата им се православна Сърбия. Ония гадните зад океана тикаха сръбските танкове към Загреб и копаеха гробовете в Сребреница.... А Расате ръси простотии, сякаш 2 милиона българи не са икономически имигранти и не хранят поне половин България.

3

socialen

преди 7 години

Икономически имигранти има в страни с икономика. У нас няма икономически имигранти.

2

socialen

преди 7 години

С новото "правителство" българският народ бедства още повече.

1

Анонимен

преди 7 години

Прав е