88

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 101Кеворкян е стар лакей! Има интелект и знае как да изсмуче протеина от гасеницата!

87

Анонимен

преди 7 години

До Крис 103Браво! Мислиш правилно! Не се бъзикам!

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99Някои българи знаем ама повечето са на авто-пилот!

85

Анонимен

преди 7 години

Кеворкяне, Кеворкяне, прав беше за надигането, от години си пишеш, ама кой ли те слуша....

84

Анонимен

преди 7 години

Ами да си ходят там от където са. Турци били, ама ми говорят български, аз що не говоря турски? Актове, глоби за такива хрантутници, ако беше бял човек щеше патрулка да го чака, ама за тези винаги минава номера!

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 96Нали знае че като умре болния болестта ще си замине с него.

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 96Не е рентабилно! Феодалът не дава! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

81

Анонимен

преди 7 години

България прилича на болен човек, който вместо да се лекува проклина съдбата и псува болестта... Болестта няма да изчезне с думи, трябва лечение. Утре-вдругиден ромите ще станат мнозинство, то и сега не се търпи около тях, но си представаете тогава как ще се справим с тях. Не проумнявам как така този пробем се неглижира от управниците, толкова дълго време. Какво чакат, гражданска война ли? Тия силно, казано хора, трябва да се научат да бъдат нормална част от обществото, иначе загиваме всички.

80

Циник

преди 7 години

420 коментара....видни 94!Знаете на кой да благодарите нали!

79

Анонимен

преди 7 години

Вие не стр турци....

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 92Добре! Айде сега направи едно ретро-сравнение с нашенските управници и виж разликата! Пише ретро защото западно-Европейските управници не са от вчера избрани с "народни" връзки! Помисли!

77

Анонимен

преди 7 години

Малко ми е странна тая случка и реакцията на пътуващите. Млад човек съм и повечето хора от обкръжението ми директно биха изхвърлили южноазиатския събект заедно с прилежащите му пособия за добиване на помощи от трамвая.Нека столичния транспорт се направи както е във Варна - щом се качиш, директно те приближава пътуващия контрольор и ако откажеш да си купиш билетче, слизаш. В Западна Европа пък всички се качват през първата врата и или си таксуват картите, или купуват билети.

76

ОV

преди 7 години

Спекулиране със права,някои етноси забравиха, че имат и задължения!Така са научени ...днес са турци, утре китайци. Българите в собствената си страна се чувстват безправни и унизени. До като други живеят с мисълта,че държавата им е длъжна и могат да водят паразитен начин на живот!!!

75

с копие до АБХК

преди 7 години

Скъпи сънародници, не сте прави ! Това са хора като нас, човешки същества със своите достойнство и права, пълноценни индивиди, данъкоплатци и граждани. Това, че животът ги е поставил в по-неблагоприятно положение от нас, не е по тяхна вина, те са жертва на обстоятелствата. Те са наши братя и сестри, да разтворим обятия и да ги приемем в сърцата си. Нека бъдем търпеливи и толерантни, дечицата в трамвая утре ще станат атомни физици, лекари, инженери. Това е бъдещето на нацията! А трийте сега!

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 87Помним и колко българи наденаха феса заради облаги! Сега не е ли същото?? Я се огледай пак!! Паметник на Левски ще строим! Той за това не би се преродил никога повече в България - страната на глупците!

73

Анонимен

преди 7 години

В резюме! "Български" управници вдигат цените в градския транспорт като не вземат под внимание финансовото състояние на повечето българи и прочие! Българинът (като цяло) плаща наведен и прегърбен, ромът се противопоставя, а българина вместо да вземе пример от едно на пръв поглед примитивно противопоставяне, той го заклеймява и кори! Това се казва истинска национална ко-зависимост българска без която явно не можем да живеем! А депутатите тихичко и кротичко си строят вилите на народен ***!

72

Анонимен

преди 7 години

Помним разбира се! Помним как великата турска армия е ядяла пердах от българските хайдути, помним и че българите никога не са се примирили с турските окупатори. Като Турция е толкова велика защо е позволила България да се отцепи от империята ? Относно ромите, те не са турци, това е!

71

Ганьо

преди 7 години

До КрайРомите трябва да бъдат оземлени с по 100-150 декара земя да могат да си хранят семействата...----------------------я па тоя, дайде и на мен 100-150 декара да си храня и аз семейството. Тогава със сигурност ще се обработват. Дадеш ли на ромите, ще станат арендатори и пак ще реват, че нямат. Аман от философи с нереализируеми идеи!

70

ас

преди 7 години

като са турци защо не говорят турски помежду а на някакъв египетски диалект. някой им промил мозъците.

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75Пак каруцата пред коня! А не ви ли грее повече че "българи" ви доят като крави!