9

Анонимен

преди 7 години

Кой й плаща на тая вещица адвокатите? Аз ако съм не мога и адвокат да си позволя и ще ме осъдят за нула време.

8

Алекс

преди 7 години

Мда, заради такива циркове, как да се занимаваш със съд и полиция? Оправяш си сам нещата а ако се стигне до подобне гаргара по-добре ти да си страната на която да доказват вина. Трагична история.

7

Анонимен

преди 7 години

Кой знае колко подаръци, меко казано, от колежки и подобия е получила вече тая. Че разтропа ли си човката, още колко ли именца на грижовни колежки ще заплуват из блатото. По ърадиция, акушерките се учат от една друга да шамаросват редовно бебетата, за да ги "отучат"да си пълнят пеленките, да не реват" за щяло и нещяло",дане повръщат. Всеки такъв момент се съпътства с шамарчета върху бебетата. Не е за вярване но е факт. Хората си мълчат, защото знаят, че няма кой да им обърне внимание. Е, и?

6

Анонимен

преди 7 години

Дано никога не ми се налага да се разправям с българския съд. Дори си мисля понякога, ако недай си Боже ми потрябва справедливост, дали изобщо да намесвам съда? Ясно е, и да осъдя някого, вероятно би получил в най-благоприятния за мен случай няколко години затвор, а ако трябва и пари да ми дава, пари няма да видя от него. Защо изобщо да се занимавам по законния ред, след като законите се пишат за престъпници от други такива.

5

Бай Ставри

преди 7 години

Цялото правосъдие и съдебна система е един голям ЦИРК. Държавата като цяло си е абсолютен Цирк.

4

Тато из Правец

преди 7 години

Искахте демокрация-получихте я ...Нали знаете какво щеше да се случи с тая ако беше по мое време ?

3

Анонимен

преди 7 години

Като цяло и съдията трябва да го осъдят заедно с подсъдимата, защото реално защитава виновния. Как да седят хората да живеят в Булгария, след като тука правосъдие няма за нормалните, а за *** - само привилегии.

2

Полицайката

преди 7 години

Бой, бой, бой и само бой за такива хора като тази госпожа.

1

аз там

преди 7 години

Няма такава държава. Безсилието и застрашава всички, дори току що родени. И всичко за да може мафията (и не говоря за високите и нива като хидроинжинерите и разни байовци) да може да е безнаказана.