91

Анонимен

преди 7 години

Ако Сирия разреши евтиния газ от Катар да минава и да захранва ЕС, тогава Русия ще обеднее съвсем, няма да диктува цените на газта.Затова Путин подкрепя Асад, за да не мине евтина газ през Сирия!

90

bluesky1

преди 7 години

До Анонимен 109 Често по теми за конфликта в Сирия като доводи в подкрепа на американското поведение там се посочват такива, че Русия е страна на пияници, на ***, че САЩ са могъща икономика, че Русия е изостанала и суровинен придатък... Трябва да е ясно, че всичко това, вярно или не, не е каквато и да е изходна точка относно определяне на това, чия е правилната, морална и законна позиция относно конфликта в Сирия! За мен поведението на САЩ е абсолютно деструктивно за целия регион!

89

Анонимен

преди 7 години

А ти как разбра че са пияници и ***?Там живя ли?По вероятно да си живял при краварите... Те не миришат на оборска тор а пък и въобще не пият,те направо се друсат

88

(не)случаен минувач

преди 7 години

До бедният духом анонимен от 109Ами на такива като тебе не може да се обясни нещо, което за тях е необяснимо...

87

Анонимен

преди 7 години

Русия е толкова бедна и слаба - защо сте толкова глупави - един беден пиян народ и проституткие чиято единствена радост е водката и войната!! Защо ги харесвате?!?!

86

Фактите

преди 7 години

И така ... за сведение на неграмотните троляци е добре да прочетат какво се случва при противопоставяне на американска крилата ракета "Томахоук" от последно поколение срещу руски комплекс "Калибр". Може при добро желание да се види и в YouTube. Коментарите са просто излишни. Проблемът на Асад е, че няма на въоръжение "Калибр" ... засега.

85

До 102

преди 7 години

Не познавам някой що-годе разумен политик от която и да е страна, който да "не брои Русия за велика сила". Към момента това е единствената велика сила, която на дела доказва, че е такава. Нима някой от квичащите палячовци от САЩ и ЕС направи нещо по събитията в Крим, Луганск, Донецк или от близкото минало при конфликтите в Нагорни Карабах, Южна Осетия, Чечня и да не изброявам други? Какво се случи и чии интереси надделяха? Просто Путин показа среден пръст на всички без много приказки.

84

Анонимен

преди 7 години

Когато САЩ се махне от границите на Русия.

83

АНОНИМЕН

преди 7 години

Когато САЩ се оттеглят от освободените Афганистан, Ирак ,Либия и хилядите бази по целия свят тогава и Русия ще се оттегли от Сирия. Все пак Русия бе помолена да помага, а не е влязла като САЩ в Югославия. Русия поддържа мира по света без военни бази. А с Русия шега не бива още повече с нейните междуконтинентални ракети.

82

БРЕЙ

преди 7 години

НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВА. ЗА ДА НАПРАВЯТ ЯНКИТЕ ОЩЕ ДЕСЕТИНА БАЗИ НА НАТО В СИРИЯ ЛИ ? ЦЯЛА ЕВРОПА ОС.РАХА С БАЗИ , ВОЕННА ТЕХНИКА И ПЕДЕРАСКА ВОЙСКА. КОМУ Е НУЖНО ТОВА. ОПРОТИВЯХА НА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ПО СВЕТА. А УПРАВНИЦИТЕ В ЕВРОПА СА ТОЛКОВА ПРОСТИ. НАПУХАХА ГИ С БЕЖАНЦИ А ТЕ ЛАЯТ НЕ СРЕЩУ КОГОТО ТРЯБВА.

81

Анонимен

преди 7 години

Немцов към Запада: Не вярвайте нито дума на Путин !

80

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Русия има статут на велика световна сила само в мокрите сънища на кремълското джудже .На практика никой голям играч на политическата сцена не брои руснаците за живи..

79

Г7=ИД=АЛ Кайда

преди 7 години

запада иска да свали Асад за да може Сирия да стане поредната унищожена държава където ще властват амеро-джихадистите от ИД и Ал Кайда които са войските на САЩ и НАТО в Билизкият Изток

78

Анонимен

преди 7 години

Западните сили искат от Русия да се откаже от Сан-Стефанска България.Нещо по-различно?Е отказала се е. После - виновна, не ни защитила била.

77

Шоп

преди 7 години

Иначе на психопата Путин самолетните атентати са му любим пройом. Избива накуп десетки и стотици хора и следи не остават.

76

Шоп

преди 7 години

Качински е убит от ФСБ заради собствената си глупост.Не може да натовариш 70 човека от висшия ешелон на държавата и да ги вкараш в устата на вълка. Иначе операцията е извършена елементарно с изместване на лъча на глисадния радиопредавател на системата за инструментално кацане. Всяка наивност в политиката се плаща с кръв.

75

Ala_Bala

преди 7 години

Ако се оттеглят ще имаме още една провалена държава от западните агресори!

74

До Боби

преди 7 години

Путин е мафиот

73

един там

преди 7 години

Пък за такива, пилеещи държавни пари, за стратегическо въоръжение, по ***- смърт чрез мъчения- за назидание на другите, дръзнали да направят подобно нещо!

72

Анонимен

преди 7 години

Няма да се оттегли, щото е мъж.Не мека китка, третополов, толераст или феминист. Мъж е. С всичките плюсове и минуси, произтичащи от това.