12

ГОСТ

преди 7 години

До АРМИЯТА vs ВИВАКОМАРДругарю, кажи кой, освен Костадинов и Пенев, е юноша на ЦСКА?! Някои от споменатите от теб даже не са изкарвали един сезон при червените-провери! Ако говорим просто за футболисти от "Левски", имай предвид, че в националния отбор от 1994 г. в САЩ имаше 7 титуляра от "Левски" (Михайлов, Хубчев, Кременлиев, Цветанов, Златко Янков, Боримиров, Сираков - повечето заиграха в Германия!), без да броим резервите (отборът, изградена от Гочето). Други 3-*** от "Етър" и само Стоичков!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Ха-ха-ха! За Гунди предлагаха най-високата цена в света... ама никой не знаеше.Ако левскарите не бяхте такива крави с конски капаци, щяхте да видите, че дори в Левски има къде-къде по-добри футболисти от измислената ви звезда-пияница. Непобедими сте в създаването на идоли.

10

АРМИЯТА vs ВИВАКОМАР

преди 7 години

До Мл "АРМИЯТА" vs "ВИВАКОМ АРЕНА"ТО ОТСЕГА Е ЯСНО КОЙ ? ЕДИНИЯ ЩЕ СЕ ИЗЯВЯВА В ТУРСКОТО ПЪРВЕНСТВО, КАТО ХИЧО, КРИВИЯ И ГОНЗО, ДРУГИЯ ЩЕ ИГРАЕ С УСПЕХ В ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ ИЛИ АНГЛИЯ, КАТО ЧОЧЕВ, ДВАМАТА ПЕТРОВИ, БЕРБАТОВ, ПЕНЕВ, КОСТАДИНОВ И СТОИЧКОВ!

9

Мл

преди 7 години

Ще гледаме кой измежду Врачанеца Краев и Десподов от Кресна ще стане голям футболист и кой ще направи име. Дано някой от тях направи световна кариера, като Бербатов, Стоичков или Пенев.

8

Анонимен

преди 7 години

Ако бяха задържали и Вутов и бр. Цоневи цената на всички ще скочи.Който е неук да знае че от църквата на Левски се е пръкнал ГУНДИ за който италианците предлагаха най-високата цена в света. Най добрите български футболисти са от школата на левски не присламчените чужди футболисти за соф. жителство от цска като Жеков Стоичков Бербатов и всички припознати.

7

vlady

преди 7 години

Вероятно в школата има юноши с по-добри качества от сегашните посредствени ритнитопковци, примерно вратарят Кръстев показва сериозен потенциал. Изглежда уместно Краев и още няколко посредствени ритнитопковци да бъдат продадени и на тяхно място да се налагат перспективни млади играчи от школата.

6

Анонимен

преди 7 години

Изобщо да не се чудят. Ами да го продават, понеже няма футболни достойнства. Няма футбол в него. Няма качества. Абсолютна дупка. За нищо не става. Ако сега не го продадат никога няма да могат да го направят.

5

vlady

преди 7 години

Футболист от средна класа като Краев да е най-резултантният играч не говори добре за класата на цялата средна линия и нападение на отбора. С такива посредствени футболисти Левски няма как да се бори с Лудогорец за титлата както и да постигне успехи в евротурнирите.

4

Съгласен

преди 7 години

Не, че това има някакво значение, но съм съгласен с всичко предишни коментари и просто нямам какво да добавя ;)

3

АНОНИМЕН

преди 7 години

На времето Стоичков го вкара в школата на Барса , но той не впечатли с умения и бе изпратен. За разлика от друг българин играещ сега и бележещ голове за дубъла на Барса. На годините на Краев в школата на Барса вероятно е влязъл и Меси , но виждаме го сега до къде е стигнал. Просто или го можеш или минаваш през портала в обратна посока. Но за разлика от църквата където постите траят 40 дена при Левски постите са повече от 100 години и от там нищо свястно нито е преминало и Краев е "звездата ".

2

Анонимен

преди 7 години

Това момче в среден футболист, дори под средно ниво. Вкара 4 на Локото които нарочно не са играли, а те не играха а симулираха за да разкарат треньора. Това момче няма подготовка, физика, губи се на терена. Кой ще го вземе, поне един сезон да играе добре. Къде ще играе с тази детска физика, в Премиер шип ли? Та него ще го отвеят като прашинка добре тренираните професионалисти. В Италия или Испания? Не не карайте да се смея. Там имат такива със стотици. Това надуване ще го развали ако не е вече.

1

АНОНИМЕН

преди 7 години

Хайде изчакайте го поне пет силни мача да направи , а не при първия да летите в облаците. Краев е посредствен футболист и това че вкара четири гола на отбора със свалените *** нищо не значи. Когато почне да бележи в Европа и с Национала тогава говорете, щото тогава съперникът не се е надупил. А цена от милион лева сега е унизително смешна дори за отборите от бивша Сърбия. Марко Пиаца напусна Хърватия срещу десетки милиони евра за да играе в Ювентус. А колко други има още?