15

Шопо

преди 7 години

Искахте Европа -те ви я ! Що не продавате и вие в Европа изнудвачи мръсни ?

14

popa

преди 7 години

ее така е в ЕС , който ни кефи - даваме субсидиий , който не - ниски субсидии. ЗАТОВА БГ няма да има производство - ЕС го убива! Чрез различните субсидий ЕС решава кой да произвежда и кой става некункоретно способен.

13

станой

преди 7 години

българските производители получиха даром при приватизацията това произмодство, прикрадливата приватизация, сега продават най-скъпо, нека сами да си ядат яйцата, ниеще ядем по полското и румънското производство, ще подпомагаме Полша и Румъния.

12

адам

преди 7 години

Българсите производители по малко плащат на работниците си и по скъпо продават .Е тези с ниски доходи как да купуват скъпи продукти.Тези яйца като влязат в българия плащат българско ДДС и пак печелят .

11

гост

преди 7 години

Пазарна икономика. Вместо да реват да предложат алтернатива. Крайно време беше нашите 'производители' да пийнат една студена вода и да се осъзнаят. Отдавна вече не ги защитавам. Като ми бъркат постоянно в джоба, с неадекватни поскъпвания, какво да ги защитавам?!? Когато газта поевтиня, някоя стока да е поевтиняла. Такава няма. Е сега газа поскъпна, стоките също ще поскъпнат. Но когато газа пак поевтинее, стоките ще поевтинеят ли? Това е нашият производител и търговец. ***....

10

купувач

преди 7 години

Помня една година, когато наложиха мита или нещо друго, но спряха вноса на турски и гръцки домати в страната и се продаваха само българско производство. Доматите цяло лято не паднаха под 3.5-4лв. А това какво е питам?

9

26

преди 7 години

Големи "разбирачи" сте по-долу коментиращите! ДДС-та, алчни били, не иновирали.... - занимавали сте се със земеделие някога! Другият пък ги обръща в евро.... Абе важно е да нахокате сънародника. Яжте си полските и румънските *** (щом са толкова евтини...), и във веригите си яжте *** на ПРОМОЦИЯ, и много ясно, че истинските неща струват пари!

8

пинко

преди 7 години

пазара си знае работата, ама и големи *** се продават - за нищо не стават

7

Шоп

преди 7 години

Стари ора, от предкомунистическата ера, са ми казвали :Малката печалба е по-голяма от голямата. И:Клиентът винаги има право.

6

Анонимен

преди 7 години

Нашите все са неоправдани и все тяхната продукция най-добра.Ми идете вие да продавате в Полша на 9% ДДС.

5

Сп??нс

преди 7 години

Винаги съм се изумявал на цените в България и на постоянното мрънкане на производителите , За 12 бр.- 1,20/1,40? Пр.мляко - 60-80 цента , а в бг 2-2,30лв и пак не им е достатъчно и все им е малко. И най-тъжното е че обвиняваме търговците , а като влезеш в някой фирмен магазин на производител и цените още по високи.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Абсолютно вярно. Много са алчни, там е проблема.

3

Анонимен

преди 7 години

До 3d - Ако може Изпълнителният директор да обясни какво значение има ДДС-то на яйцата в Полша относно цената на полските яйца на българския пазар...Този въпрос едва ли го интересува. Той иска задължително да му изкупуват по-скъпо продукцията, без да се бръкне за подобрения в дейността.

2

3d

преди 7 години

Ако може Изпълнителният директор да обясни какво значение има ДДС-то на яйцата в Полша относно цената на полските яйца на българския пазар... :D

1

Анонимен

преди 7 години

Как няма да ни залеят, като българските търговци гонят бързата и лесна печалба, а не родното производство, НЕ ЕС, а Българския търговец уби родното производство.