8

Христо

преди 7 години

И къде изчезна матералът, в който се твърдеше, че терористът е РУСНАК. Или някой все още бърка Русия със СССР ???!!! Срамно за хора, наричащи себе си журналисти.......

7

Анонимен

преди 7 години

Има ислям има проблем.

6

Темида

преди 7 години

Ейййй смятай...един терорист да има. Мислех, че пак ще е някой АМОК случен.

5

Анонимен

преди 7 години

И ЗАЩО ГИ ВЪРШИ АКТОВЕТЕ НА ТЕРОР В ЕС А НЕ В РУСИЯ!!!РУСИЯ ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И ИЗОБЩО НЕ СЕ КРИЕ!ЩОМ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ ДА ХОДЯТ В РУСИЯ ТАМ СА ВИНОВНИЦИТЕ!!!ЕС И САЩ СА МНОГО ПО-МАЛКО ОТГОВОРНИ !!! РУСИЯ Е ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!!! ТАМ ТРЯБВА ДА БОМБИ ТРЪМПЗИЛА И КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

4

УМЕН

преди 7 години

Войната ще продължи докато и последния подкрепян от САЩ умерен канибал опозиционер не предаде Алаху дух. Едва след това може да има мир.

3

Анонимен

преди 7 години

Извинявам се, че ще бъда малко краен, но войната трябва да продължи докато има хора, смятащи другите за неверници и готови да ги убият за това!---Не, така войната ще е безкрайна. По-лесно ще е като се ликвидират вътрешния проблем - радикал-либералните фундаменталисти, които считат, че е напълно в реда на нещата да разтвориш вратите на дома си за всякакви враждебни нашественици безусловно и безропотно. Някаква своего рода психопатично масово деградиране на съзнанието.

2

Анонимен

преди 7 години

Доказателство за грешният ход на краварите.

1

zeus

преди 7 години

Извинявам се, че ще бъда малко краен, но войната трябва да продължи докато има хора, смятащи другите за неверници и готови да ги убият за това!