45

Анонимен

преди 7 години

До какви местни бе както в бъгария българина говори на детето си че ромите са лощи и крадливи това е същото каквото си написал

44

Анонимен

преди 7 години

Експлоатацията,издевателствата и унищожаването на населението от международно организирани партийни бандити чрез лъжи,измами,криминални и финансови престъпления,тероризъм и войни- това не е новото,а класическото при частна собственост върху средствата за производство,земята,банките и т.н- т.е. при капитализма !По определение при конкуренцията има спечелили и загубили,докато при съревнованието печелят всички!Изходът е един- национализация и властта в ръцете на признати от народа специалисти!

43

какви местни бе

преди 7 години

До курейшо, *** за зеле не става от теб. Нали на тези местни "атентатори" родителите им са били "бежанци", така че извода е ясен - дори сега да са "мирни" бежанци, то това не значи, че тяхното потомство няма да взривява нашето. Имало е инт. интервю с такъв оцелял атентатор и на него той е казал, че е станал такъв дето мрази всичко и всички в ЕС, защото неговите мили родители са му повтаряли цял живот неодобрително колко са лоши европейците и как нищо не ставало от не мюслите.

42

морето

преди 7 години

Пак почнаха рекламите на Гръцки и Турски курорти.То без агресивна реклама, там само рускините ще ходят.

41

Анонимен

преди 7 години

Ами нали бяха много толерантни спрямо мюсюлманите, та ето ви сега новото нормално, защото в техните страни това е нормално и те така си отрасват.

40

Новото "нормалн

преди 7 години

Има 2 варианта: Или да свикваме с новото "нормално", или да изринем тези иззроди от лицето на Европа. Надявам се да е второто!

39

Анонимен

преди 7 години

Това е нормалното ненормално.

38

Анонимен

преди 7 години

Аз например ходя на море в Турция сега там е много по безопасно отколкото в ЕС

37

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Чичо ти Тръмп да внимава Путин да не му прати ядрена заря по случай 4-ти Юли, че тогава ще стане интересно .... :)

36

Анонимен

преди 7 години

чичо Тръм прати на сирийците заря по случай празника Цветница.

35

Анонимен

преди 7 години

Нали знаете що в балгария няма атентати? Как не се сещате?Българите бяха разумни. Избраха Бойко!Никои терорист ниама да застане срещу Бойко!!!

34

Анонимен

преди 7 години

"Както каза кметът на Лондон Садик Хан, десетилетията на тероризъм не са направили лондончани безразлични, а устойчиви."===Точно същия тоя Садик Хан преди няколко месеца каза, че терористичните атаки се случват непрекъснато и се увеличават, така че трябвало да свикваме с това като нещо нормално. Е, какво да коментираме казаното от мюсюлманин, при това мюсюлманин на кметски пост?!?!?!?!

33

Анонимен

преди 7 години

Ръководителите на ЕС ще затворят границите само когато терористите ударят един от тях. Дотогава ще харчат животите на нас простосмъртните с лека ръка. Къде по-лесно е да демагогстваш и да обясняваш на хората как трябвало да свикват с това, докато разполагаш с охраната на спец службите и цялата полиция, целият ти маршрут се проучва, подсигурява и прочиства предварително... Живота ти се струва един такъв спокоен, по-розов, разни хора *** заради политическите ти цели, но ти си твърд и непоколебим.

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59Германците.

31

Анонимен

преди 7 години

Aз cъм ĸaтo ĸoмпютъp в глaвaтa, aĸo бяx cтaнaл шaxмaтиcт, Toпaлoв щeшe дa мe мoли зa чacтни ypoци. Aз cъм yвepeн в ceбe cи и пapтиятa cи, имaм caмoчyвcтвиe зa ĸoeтo нямa изнaмepeнo пoĸpитиe. И знaм, чe eдин дeн щe зacтaнa нaчeлo нa тaзи дъpжaвa, нo тoгaвa тя нямa дa ce ĸaзвa Бългapия.

30

Анонимен

преди 7 години

Koe дpyгo плeмe e изocтaвилo poдитeлитe cи нa пpoизвoлa нa цигa.нcĸитe бaнди, дoĸaтo тъpcи нaчини дa пeчeли пapи в чyжбинa. Koe дpyгo плeмe пoзвoлявa дa бъдe мaчĸaнo пoeдиничнo oт yпpaвници, бизнecмeни и oтĸpoвeни пpecтъпници? Koe дpyгo плeмe ce изяждa взaимнo, вoдeнo oт зaвиcт, aлчнocт и чиcтa глyпocт? Aз нe знaм дpyгo тaĸoвa плeмe.

29

Анонимен

преди 7 години

Мдааа, изпълнява се глобалния план и всичко е наред.

28

Анонимен

преди 7 години

Това ли е новото нормално?Новото нормално е където видят руснаци да ги праcкат с томахавки.

27

Баладжията

преди 7 години

"Седмица, изпълнена с атентати: Това ли е новото нормално?"Ми да, вие си го избрахте. Сега какво се цупите? Ето ви толерантност, ето ви интеграция, ето ви диверсификация на народи. Има мулти-религиозно общество. Има културно обогатяване. Какво искате повече? Кеф ви дюнери, кеф ви бурки, кеф ви масови изнасилвания, араби в камиони, милиони души на социални помощи, тъмнокожи брадати майки и деца с бради колещи хора... Не виждам какво не ви харесва, звучи ми като утопия на мен! #ГордЕвропеец!!!!!

26

Бай Хой

преди 7 години

САЩ май си направиха тренировка заради фалшива химическа атака. Тия п.е.да.ли мътят водата в целия свят. От това по-явна поддръжка за ИД не могат показа. Или може би да се наредят до тях ще е последното което ще видим. Успяха в Египет и Либия, ама тук Путин им бърка играта. Сега се чудят каква п.рос.тот.ия да изсмучат от пръстите. И оня бозавия защито му била "застрашена" националната сигурност изпрати ракети в помощ на отка.че.ните от ИДИЛ. Пълни и.д.иоти