23

Анонимен

преди 7 години

По Витошка е рядкост да чуеш разковор, който да не е съпроводен с мекане и кекане.

22

Някой

преди 7 години

"КАТ- бди" Като прочетох тази глупост и изобщо не съм чел статията. Просто се сетих колко стотин пъти чета че КАТ обявили "0 толерантност"към незнам си кои, "0 търпимост към незнам си какво".... Вземат си заплатите и не им пука. Пример: Сега като тръгнат абитуриентите да се возят наполовина извън колите ПОСЛЕ щели да получат "честитки" без да ги спират. Е ми те децата няма да се пребият после, а ще се пребият на момента (пази боже). Не ги интересува да ПРЕДОТВРАТЯТ, а да си напишат глобите.

21

...

преди 7 години

съгласен съм с 23, както и че е крайно време да се спре с това разцепление селяни граждани..селянин е човек доста често и роден и живял само в софия с определено тапанарско поведени, не е до това откъде си.просто всичко се прави едно върху друго и се получава хаос.а до номер 2:ето такива като тебе мислещи се за голямата работа са точно най- големите ***. да не е лошо с автобуса или др транспорт ама ти защо даваш само акъл,а не се возиш и ти?крайно време е да има обединение не само разделение

20

berba

преди 7 години

Аз съм четвърто поколение софиянец, преди това сме били от другаде. Не е проблем хората от провинцията да идват или да се заселват. В провинцията е много тежко. Проблем са ниските доходи и липса на опции. Тези хора не са виновни, че София се развива като гето. Те ли са виновни за бедността - не, те оцеляват. Проблемът е че ништо в тази държава не мърда и не се развива. Проблем е и че никога не е помисляно как ще се развива града с тези панелни куптори на майната си. Тъжно настояще и бъдеще.

19

До 20

преди 7 години

Поредния комплексиран сeлянин. Думата селянин много години има две значения в България - човек живеещ на село и второто, човек, живеещ в град, но държаш се по начин, който не подхожда на гражданин. За съжаление тези вторите станаха доста много и това най-добре се усеща през почивните дни, когато едни там се връщат по родните си места и София връща облика си от 60-те години - тихо и спокойно място. Това не могат да го преживеят разни там и редовно се опитвате да обиждате софиянци, което е смешно.

18

КАТ да се закрие

преди 7 години

"КАТ бди" - това някаква шега ли е? Най-добре е КАТ да се закрие като структура особено вредна за безопасността и организацията на движението.

17

Анонимен

преди 7 години

Нямам търпение миекащите,виещите и т.н да се изнесат с 300-та и моят роден град пак да си е спокоен и нормален за придвижване.Жалко,че ще е само 4 дена.Връщайте се по родните си места бе,кво сте окупирали Сф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

любопитен

преди 7 години

Само не разбрах, защо ще ходят по манастирите, при положение, че не са вярващи ?

15

1

преди 7 години

Ха ха ха ха, не ме разсмивайте, пътувам редовно София- Троян. По магистралата няма кьорав полицай и ако не е камерата на Микре целия път се взима без да падаш под 100. Тия кьорави *** не стават за нищо освен да тъпчат дюнери и да клечат в храстите после.

14

до 12

преди 7 години

Че то аз съм от провинцията и вече си купих гараж, кой те знае какъв видински палячор си щом ти са проблем местата пред блока и не можеш да извадиш 15к за паркоместо на закриво. Разкрит си, аркадаш!

13

до СФ от Корекян

преди 7 години

байо, ти какъв софиянец си като нямаш гараж бе, панелен аристократе, я си кажи честно от коя провинционална паланка си се довлякъл и самообявил за софиянец?!? Истинският софиянец е имотен, притежава апартаменти и гаражи, ти е повече от ясно, че не си от тях. Махай се и ти от София!

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11 то полегналите полицаи са най-малкия проблем на пътя през Владая. Малоу_мника чиято гениална мисъл е сътворила напречние нарези на пътя малко по-нагоре и от другата страна при лукойл е за пребиване

11

Анонимен

преди 7 години

Всеки гледа да се спасява от прекрасна софия....

10

СФ

преди 7 години

Вторият дългоочакван ден от мен и семейството ми за годината идва! София ще бъде РАЙ - без задръствания и без "мекащи", "кекащи" и "врекащи". Места пред блока - бол! Седмицата след Великден в детската ще е без въшки! Гратисчии в ГТ - НИХТ! Ех защо всеки ден не бе Великден?! Инициирам Референдум за връщане на жителството в София. Който е за да ме подкрепи на #$%$%@*%%%?**?%

9

Анонимен

преди 7 години

***, премахнете новите легнали полицаи на Черния кос! Откаченяци смотани! Затапихте най-натоварения път! До кога някаква проста калинка ще решава неща, които не са и в компетенциите, особено като знаем, че е с една мозъчна клетка. Скапаняци в кметство Витоша! Пак са уредили някоя парясница на държавна хранилка.

8

Анонимен

преди 7 години

До ШофьорС кола и с автобус не се ходи в чужбина. За ходене в чужбина има самолети и влакове.

7

Анонимен

преди 7 години

Расте, но не старее! Дано станат 3 милиона коли в софия. Че да си отдъхнем в провинцията.

6

До Кореняк Софианец

преди 7 години

Я си гледай работата бе, ***!

5

Кореняк Софианец

преди 7 години

Да се върне софийското жителство, вън провинциалните скакалци, да развиват икономиката на местните си региони, тук се препълни с вас, газим ви с танка!

4

София 2400 заплата

преди 7 години

Вън сeлтаците от китна София, махайте се бе, направихте града малък ад, не сте желани тук, подбивате цената на труда - армия от продавачи, зидаро-мазачи, чистачи! Обратно от мишите дупки, от които произлизате!