10

Алтерниращ веганист

преди 7 години

тоя па "Мислещ" измислил че фармацефтичната мафия е виновна и нарочно избива деца.Че аз по-умно нещо измислих в тоалетната след като си дръпнах кафето тази сутрин, ама го пуснах по канален ред.

9

Анонимен

преди 7 години

До Мислещами мисли,като си мислещ! фармацевтичната "мафия" е казала,че за морбили лекарство няма. да не би да ти пробутват на теб,или вече си пил нещо по-силно !

8

Мислещ

преди 7 години

Фармацевтичната мафия няма да се посвени да убива деца, за да представи смъртта им като уж епидемия и да държи хората в страх!

7

bg

преди 7 години

*** братчеди не разрешават да имунизират бебетата ,а като се разболеят винят лекарите.

6

Дядо Мраз

преди 7 години

"Според дядото и бащата....." В първия момент си помислих, че е един и същ човек.

5

Анонимен

преди 7 години

Не са виновни лекарите, че по-големите деца в семейството или комшийчетата или дори някои от по-възрастните не са били ваксинирани и са донесли заразата. Веднъж като се разболее детето, всичко е в ръцете на съдбата - специфично лечение няма, антибиотик за морбили няма.

4

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Изтребването на населението е в ход!

3

Анонимен

преди 7 години

Сутринта по телевизията един човек обясни простичко за превенцията от морбили, за контактите с други хора при малките бебета и т.н. Смешно е да се обвинява лекарите при вече настъпил случай на заразено дете. Не че не го заслужават в голяма част от случаите, но родителската немарливост не е за подценяване. Бог да го прости детето!

2

Неа

преди 7 години

То затова вече никой за нищо не им се вързва ...

1

Неа

преди 7 години

Да ... Друг е виновен .... Не който го е заразил ... А който го е лекувал ... Интересна логика ...