10

Анонимен

преди 7 години

Пишете за Русия, било това, било онова. Да, руснаците са изстрадали хора, живеят като нас, в корупция и битка за оцеляване. Четат чного, умни са но има и много пиещи. Москва не е Русия, като у нас, София не е България. Америка е години напред, но не се срами да наема руски учени и специалисти от всякакъв ранг. По света където и да съм бил, с руснака съм се разбирал винаги. С тях се разбираме.Ще ти помогнат, ще те нахранят, много сме близки.Опитайте с американец, франсе или скандинавец. Няма шанс

9

Циник

преди 7 години

Отказали му постоянен престой....е...сега ще го пратят на хотел за 15-20 години...и най-смешното е, че държавата ще го издържа, включая медицински прегледи, и зъболекарски услуги! И след излежаване на срока сигурно и социална пенсия ще му се полага! О темпора, о Морес!Няма такива извращения другаде - само в гейлесбопедофилна Европа!

8

sdcds

преди 7 години

Виждаме, че шведите се отнасят с разбиране към проблемите на мушмурока, който ги гази с камион. Какво прекрасни хора - как да не привлекат още по-големи *** към себе си. Едно време , в тъпия комунизъм беше незаконно да оставиш колата си отключена - праскаха ти глоба, защото така стимулираш крадците. Дали шведите не трябва да получат една дебееела глоба за тая глупост с камиона? Та дано им дойде акъла - не да се правят на ангели с крилца приживе на Земята. Това е безумие.

7

Shopp™

преди 7 години

Ама оставете го човечеца, той бяга от кървавия режим на Путин!

6

истина е

преди 7 години

ШВЕДИТЕ БЯХА МНОГО ЗДРАВ НАРОД ,АМА СЕГА ВЕЧЕ СА МЕКИ КИТКИ !!

5

Анонимен

преди 7 години

Като ги знам колко смотани са шведите, малко ме съмнява тези цветя да не са за атентатора.

4

RUSSIA the best

преди 7 години

То пък вие сте Лас Вегас ! Даже метрото не ви е като Московското , а мечтаеш да си по добре от Москва ! Я си погледни селата и градовете извън столицата и тогава говори ! А и столицата ви - *** пълна с бежанци и шведи.

3

Анонимен

преди 7 години

Узбекистан. Години наред там се правиха биологични и какви ли не опити,справка остров Возрождения. Унищожиха на хората държавата, пресушиха Аралско море, разбираемо е местните да се отклонят на някъде,но защо агресията е насочена към беззащитни и невинни хора.

2

Ало предишния

преди 7 години

Още много път има да извърви Русия. Бях там миналата седмица. Изключая центъра на Москва (ама 15 квадратни км), останалото е Еди огромен Люлин. И доста кален.... хората са готини , но Русия е далеч от истината!

1

RUSSIA the best

преди 7 години

Голяма новина , няма що ! Вече писах , че му е отказано убежище през 2016 г. и въпреки всичко той все още е в Швеция. Има ли там въобще полиция ? Загрижен ли е някой за народа ? Добре че Русия се оттърва от такива навлеци като този от някои бивши републики , да ходят из Европа.