26

Анонимен

преди 7 години

Сега в юропата даже няма да драснат повече от 20 реда, да не говорим за престорен патос от трибуната на V райх...

25

Анонимен

преди 7 години

Дали зверското убийство на толкова невинни ще накара политиците да ронят сълзи по телевизията и да изказват речи? Дали ООН ще вземе мерки?

24

Москов

преди 7 години

Pravitelstvata na hristianskite darjavi ve4e e vreme da saberat hristiqnite i da im dadem kakcoto iskat..ne iskam da jiveq v stres .as sam za takava hristiqnska opal4enost .

23

мм

преди 7 години

Хайде сега Тръмп да изстреля 50 ракети, да защити онеправданите и подтиснатите!

22

Веселин Иванов

преди 7 години

Този ид -т, който ме нарича "ислямско л...о", искам да му кажа: няма да сляза до твое ниво - про-к, ти не можеш да търпеш чуждото мнение, защото вероятно си "патри-ид-т" и бивш доносник на ДС и агент на КГБ и се криеш зад Анонимен и т.н.... Вие сте опасни за НС, тъй като насаждате омраза сред обществото.

21

Анонимен

преди 7 години

Искат да ги потурчат както българите 500 г., а Тръмп бомби Асад и защитава Ердоган и ИД.

20

евроатлантик

преди 7 години

Смиреност,толерантност и премеримост пред ИД.

19

до 20

преди 7 години

Димитре - ти да не си Димитър Общи предателя на общата християнска битка. Първо трябва да победим негодните християнски лидери. И да ги сменим с такива на които им пука.

18

Веселин

преди 7 години

Абе хора! ИД уби много мюслюмани в джамии в Ирак, Саудитска арабия, Йемен и Кувейт, повече отколко християни, тогава за квава връзка правите между Исляма и група *** и мафиоти, наричащи себе си ИД. Патриотизма също няма нищо общо с нашите фанатици и антиевропейци, агенти на КГБ - т.нар. "патриоти".

17

Жибор

преди 7 години

Не е лошо сега и коптите да направят няколко атентата срещу кочинестите аработурски джамии.

16

Анонимен

преди 7 години

Християните трябва да се защитаваме , време е да започнат кръстоносните походи, муслиманството е бич за планетата

15

Димитър

преди 7 години

ИД е създадена от Иран и режима в Дамаск, аз не мисля, че ИД има пръст в тези атаки дори да е поела отгворността и 100% съм сигерен, че исляма няма нищо общо с нея. Никой няма право да отнеме живота на някой друг освен Бога. Моят призив към всички свободни хора от всички вероизповедания да кажем заедно не на етническо и религиозно разделение между хората и също да кажем не на терористите - Путин, Израел, Ал Сиси и Башар Асад! .

14

Анонимен

преди 7 години

Само в Западна Европа да няма. Няма проблеми.

13

Анонимен

преди 7 години

Исляма Не убива,а убиват еврейските интереси намерили почва сред неграмотни и непросветените хора.

12

Българин

преди 7 години

Българският го знам много добре!Когато пиша от телефона си обаче, опцията за заместване на думите ми играе сечено, за което се извинявам. Но пък така можем да поиграем на асоциация!

11

Българин

преди 7 години

Е как атентата е истина резултат мюсюлманите след като са им казали че са оставили една Ялова бомба в една джамия, та да ни правят на балъци?

10

Анонимен

преди 7 години

Обаче за взрива в Петербург, ИД се скатаха и не поеха отговорност за него. Защо ли?

9

Анонимен

преди 7 години

Обаче гнусарите много се вълнуват за 10 убити в Сирия,а по телевизиите никой не се трогва от убитите християни . Гадове продажни

8

Анонимен

преди 7 години

Продъниха ни ушите за ИД, как и колко ракети били изстреляни, а днес? На връх голям християнски празник загинаха 44 християни от най старата църква! Някой от световните лидери нещо да каза? Не! Обаче ако навръх голям мюсулмански празник се случи нещо такова и за него поеме отговорност християнска организация ще има вой и всички християни ще ги определят за фашисти.

7

Анонимен

преди 7 години

Като сте гламави да ходите по църкви да се молите на литературни герои така е.