130

Анонимен

преди 7 години

Вярвам западните дипломати постепенно да разберат че от Русия трудно ще получат съгласие за нещо чрез диктат - дори и без Путин да е там. Това не е като да спечелиш студената война когато всички източно европейци се надигнаха срещу комунистическата диктатура. За спечелване на Нова студена война ще са необходими много-много оръжия и жертви

129

УУ

преди 7 години

Тя Русия и Мъртво море е убила, ама я прикривате.

128

топуз

преди 7 години

Както винаги нагли и арогантни САЩ,подли и двулични - мир ще има когато спрете да подкрепяте джихадистите и оставите сирийците сами да решат дали да свалят Асад.

127

Анонимен

преди 7 години

Както казва Българина "Това става въпрос за много, ама наистина много пари".Останалите само гледат филма.Атаката е извършена по място където има руски военни.Не са задействани автоматично ПВО,нито самолети.Обявената атака е по време на среща с Китайците/един от най големите производители за Америка и един от най големите купувачи на дълг/Руснаците се бетонират в Сирия, америка продава дълга си и преговаря с аргументите на силата.А цял свят спряга бъдеще време- кой по по най.

126

Тинтири Минтири

преди 7 години

След всички фейкове, холивудски изпълнения около ударения от сирийската армия склад на джихадистите, и след като се разбра, че САЩ са тренирали "умерените" за химическа атака - кому е нужен този хм... ромски цирк?Всички многоклетъчни разбраха на чия страна сте - САЩ и Англия, какво продължавате да се хващате за хейта срещу Русия като удавници за сламка?

125

руските мекерета

преди 7 години

да не риват - санкции, санкции и пак санкции! да си е..ат мамата !

124

Анонимен

преди 7 години

Бившият ссср в условия на сегашната КГБ диктатурата е генератор на съвременния тероризъм !

123

така така

преди 7 години

Тръмп не е Обама, ще му разкаже игричката на Путин, той с такива като него си е играл още в основното училище, един от най-богатите бизнесмени в света. Джуджето Путин ще Види зор/

122

Анонимен

преди 7 години

ХИМИЧЕСКИ ТЕРОР ИМА ,НО ТОЙ НЕ Е В СИРИЯ,А НАД ЦЕЛИЯ СВЯТ КЪДЕТО Е СТЪПАЛ АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАЦИОНЕН БОТУШ И ТОЗИ ХИМИЧЕСКИ СЕ КАЗВА КЕМТРЕЙЛЪРС- ТОЗИ ГНУСЕН ЕКСЕРИМЕНТ НЕ ГО ВЪРШИ БАШАР АСАД,А ЕВРЕО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ САТАНИСТКИ И МАСОНСГИ ***.

121

зевзек

преди 7 години

всички знаем поговорката крадеца вика най много дръжте крадеца накрая ще стане като в ирак то не било сода бикарбонат ,ми то било пудра захар ако не помните говедарите си признаха ,че садам не е имал химическо оръжие а медиите да облъчват още колко е страшен е асад по голям *** от говедарите няма

120

Анонимен

преди 7 години

Много добре са направили чеса свалили еврейски самолетчета.Още от същото.А искам и някоеамериканско корабче да поемекъм дъното на морето.

119

рускиня

преди 7 години

До 125. Така е - Русия стана гарант за унищожаването на хим.оръжия. И съвместна комисия на ООН - представители от много страни, вкл и инглизите и САЩ потвърдиха,че хим оръжия унищожени. Та сега?

118

рускиня

преди 7 години

До SpaceX. Да не би ти си вече европеец? Както гледам Столицата ти - каруци, глутници, коптори. И като венец на творение си ти - дето паркира кола на зелена площ, дето извеждаш кучето в детска градинка и дето плюеш фасовете по земята. Майко-мила - Ивропа.

117

Анонимен

преди 7 години

когато една лъжа бъде казана 100 пъти , за 50 процента чули тая лъжа тя става истина , мъчат се отново да ни заблудят и да ни промият мозъците

116

Анонимен

преди 7 години

Всичко е съшито с бели конци.За да може Тръмпуняк дапреговаря по-комфортнос китайския президентхайде сега малко бомбардировкит.е. проекция на power.Това е престъпление помеждународнотоправо както и да се погледне и трябва да му се търси отговорност.

115

Анонимен

преди 7 години

Най-добре да започнеш да цивилизоваш първо себе сии тогава ще си в състояниеслед един продължителенпериод да преценяваш коядържава е цивилизована.И недей да слушаш новинитена БНР.Ще искаме компенсации от тях за скалъпените лъжи, които разпространяват а са на издръжка на бюджета.Докога?

114

Анонимен

преди 7 години

ЕВРЕЙСКАТА *** КОЯТО КОМАНДОРИ САЩ И ИНГИЛИЗИЯ СКАЛЪПИ ТОВА С (ХИМИЧЕСКАТА АТАКА) В СИРИЯ.ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА БЕШЕ,ЧЕ СИРИЙСКАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА АРМИЯ СВАЛИ ДВА ИЗРАЕЛСКИ ИЗТРЕБИТЕЛЯ НАРУШИЛИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НАД СИРИЯ С ЦЕЛ ДА УДАРЯТ ПО ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ СИЛИ В ПОДКРЕПА НА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИДИЛ И АЛ НУСРА. ЕВРЕИТЕ СА ПРИЧИНАТА ЗА ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОИНИ И ЗА ВСИЧКИ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК.*** СА ПРОКЪЛНАТОТО ПЛЕМЕ НА ДЯВОЛА ,КОЕТО ПРИЧИНЯВА ВСИЧКИ ЗЛИНИ НА СВЕТА

113

Анонимен

преди 7 години

Русофоб е човек без собственологическо мислене, който изпадалесно поради това под чуждо влияние и тръгва срещу собственитеси интереси и накрая се налагада му слагат усмирителна риза.

112

Анонимен

преди 7 години

В СЪБОТА НА СЕСИЯТА НА ООН ЗА УДАРИТЕ НА САЩ ПО СИРИЯ НАЙ ДОБРЕ ГО КАЗА И ПОКАЗА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА БОЛИВИЯ В ООН ,КОЙТО ИЗВАДИ ГОЛЯМА СНИМКА НА КОЛИН ПАУЪЛ КОЙТО ДЪРЖИ ПРОСЛОВУТОТО ШИШЕНЦЕ С БЕЛИЯ ПРАХ И ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА БОЛИВИЯ ОБЯВИ,ЧЕ ТОЗИ ФИЛМ С (ХИМИЧЕСКИТЕ ОРЪЖИЯ) ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ.ДА ПРИПОМНЯ ,ЧЕ ТОЧНО КОЛИН ПАУЪЛ С ТОВА ШИШЕНЦЕ ИСКАШЕ ДА УБЕДИ СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ НА ООН ,ЧЕ САДАМ(ПРИТЕЖАВА) ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ И ТОЧНО ТОВА ШИШЕНЦЕ СТАНА ПРИЧИНА ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИНВАЗИЯ В ИРАК

111

Анонимен

преди 7 години

Русия е по-цивилизована държава отВеликобритания.Не може да размахватпръст и да обвиняват за да оправдаятпрестъпленията на неадекватнияТръмп.