32

Хайдукат

преди 7 години

Само да уточня за юридически непросветените: фирма НЕ МОЖЕ да бъде "дадена" на прокуратурата. Последната може да повдига обвинения само срещу физически лица, тъй като наказателна отговорност за престъпления може да бъде търсена само и единствено от такива. На юридически лица се налага имуществена санкция.Или с други думи, подобни изказвания са прах в очите, докато дървосекаческата мафия си продължава да изнасилва нашата земя без последствия. Абсурдистан, дами и господа.

31

Също шоп

преди 7 години

До ШопМа може ли така бе, колега шоп? То няма изобщо да е толерантно.С оглед етническата принадлежност на огромния дял от български дървосекачи ми се струва, че сте расист. Недопустимо е в съвременния мултикултурен свят да изповядвате подобни подчертано анти-евроатлантически ценности.

30

Ограбиха

преди 7 години

Ограбиха, изнесоха, изсекоха родината. Всеки спи зимен сън и си пълнят джобовите.Наказанието какво ще е? 2 дни неплатенена отпуска? Смях.Направете го 2 години затвор а пак да видим другия път дали ще спят. Тежък труд в мините става също.Ограбиха държавата и 2 мил лева. Събуди се Българино!

29

...

преди 7 години

Тия зелените мишоци не го знам какви са и за кво се борят ама се ИЗСЕЧЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, а те ходят в банско на почивка да ръмжат за някаква кабинка??? Залесете изсечените площи с субсидиите, които лапате и се борете срещу изсичането на гората бокл*ци такива

28

Анонимен

преди 7 години

Българската държава е пред закриване. Затова нямаме стратегия за бъдещето, нямаме вътрешна и външа политика.

27

до 37

преди 7 години

Това е решението, но държавата е импотентна! !!

26

Шоп

преди 7 години

Износът на дърва трябва да се ЗАБРАНИ! За 50 години напред най-малко. Фирмите за дърва се ЗАКРИВАТ! Джуганите се ИЗГАРЯТ! Недоволните бандити (защото 90% от дърварските фирми са такива), получават по една дупка в главата. И ТОЧКА!

25

emigrant

преди 7 години

абсурдна НЕ работеща държава и овчедушен народец! !

24

гост

преди 7 години

Тия от квартала са си затваряли очите,сега като завалят поройни дъждове и ги наводнят да викат неволята да им помага. Нещастници

23

Анонимен

преди 7 години

Градим България!

22

Анонимен

преди 7 години

Те секат над Симеоново, където е защитена територия на парк Витоша. А какво остава за една гора от незащитени територии. Като са проспали, съд и пандела друг път да не проспиват.

21

бай цуй

преди 7 години

проспалиии, Содом и Гомора е тук!

20

Анонимен

преди 7 години

Жандармерията вместо да обикаля по селата и горите, седи У центъра на София да пази политиците от народната любов.

19

Анонимен

преди 7 години

Те чак сега ли се усетиха. По селата Огоя, Бакьово, Ябланица от години се изсича всичко наред и целодневно минават камиони натоварени с трупи, но уж никой не вижда. Пък само с уволнение на горските ще минат.

18

Анонимен

преди 7 години

Някой не си е платил и са го "разкрили". Продажници! Ще дойде Видовден и за вас!

17

Анонимен

преди 7 години

До До 20 Фандъкова има толкова общо, колкото един шеф на фирма има общо с работата във фирмата на всички нива!!!! Чувал ли си за упражняване на контрол? Случаят говори за едно- в България цари пълно беззаконие, никакъв контрол,никакви санкции, всеки си прави каквото си иска, защото знае, че корупцията решава всичко, не законът.Това не е държава, а окаяна територия.

16

Anonimen

преди 7 години

Ако е нормална държава всички да са в панделата

15

Мдаааа

преди 7 години

Унищожаване,руши,сечи,кради.Продай и майка си ако трябва.Важното е да си в играта.Няма място за мухльовци и свестни хора.ДАржавата е за далавераджиите.

14

Анонимен

преди 7 години

Случва се... *** прости *** смотани

13

До 20

преди 7 години

Какво общо има Фандъкова бе пубер? Аман от пилешки мозъци!