38

Ноа

преди 7 години

Тва си е баш реклама на Turkish Airlines !

37

РВ

преди 7 години

Сега...че не е летял на 14 км алтитюд...не е. По-скоро на 9до 11км. До колкото се отнася за кабин-крюто,блестящо са се справили в ситуацията,да не говорим че стюардесата която е в близък план е доста симпатично момиче.

36

Анонимен

преди 7 години

А в Булгарайрленс кога?То самолет нямало бе.

35

Въпрос

преди 7 години

Прощавайте за незнанието ми, но защо Turkish Airlines обслужват полета между столицата на Гвинея Конакри и главния град на Буркина Фасо Уагадугу? А за извънредната ситуация, браво на стюардесите, трябва да получат двойни надници. А на бебчето, решило да дойде на бял свят на хиляди километри над земята, му желая здраве, щастие и късмет.

34

Астрофизик

преди 7 години

Това ще да е първото раждане в стратостферата ..... пътнически самолети там не лятят. Някой по-долу е посочил тавана от 12500 метра плюс минус - 39900 фута .... ама кой не е учил в школото отива в Днеса

33

Защо се заяждате бе?

преди 7 години

Двете стюардески отляво на снимката изглеждат много добре.Другите две може да са просто уморени, но изглеждат добродушни.Като започнете да се заяждате, та нямате спирачка!Бг

32

Анонимен

преди 7 години

Грозни грозни ама най малко двете са с български происход.

31

Анонимен

преди 7 години

sega novinata e za rajdeneto na edno nevinno angelce bebentse ( nyama znacenie tsvyat religiya etnos to si e angelce ) ot tova kak mojahte da izkarate tolkova zloba jalko za bg a edno vreme ne bese v tova polojenie kak uspyahte za tolkova kratko vreme da dostignete v tova polojenie ne e za vyarvane pozdravi ot turkiye

30

vanka

преди 7 години

До Курти Браво на туркините,ако бяха нашите кифли щяха само селфи да си правят на фона на пищяша жена.Жалък е Бая Ганьвския наследник.

29

Курти

преди 7 години

Само като им гледам гнусните мутри на тези, бях сигурен че са туркини.

28

Никой

преди 7 години

И между другото: реактивните самолети летят най-често на височини между 9 и 12 километра по простата причина, че двигателите са най-икономични в тази част на атмосферата. Дали смолетът е бил на 9 или 12, какво значение има? А и стюардесите били граозни :) Има хора за които света е голяма черна дупка. Няма грозни жени, особено млади момичета като тези на снимките, има мъже без въображение :) Наздраве!

27

браво!

преди 7 години

Браво на момичетата! Да са живи и здрави!

26

Никой

преди 7 години

Здравейте всички. Надявам се да имате добър ден. Много експерти тук. Бебето получава турско гражданство автоматично, самолета се счита за турска територия, когато е в полет, според международните закони. Командирът е и държавен глава и съдия и палач. Браво на стюардесите и късмет на малката, не са много хората родени във въздуха. А колкото до некомпетентните журналисти, мързи ги да отворят дори Wikipedia. Ако ги болеше толкова, досега да са се споминали :)

25

Анонимен

преди 7 години

Много разбирачи от авиация. Само ми обяснете как това е 28 седмично бебе и как е оцеляло без раждането да става във добре оборудвана болница?

24

точен

преди 7 години

Turkish Airlines cabin crew deliver premature baby mid-flight at 42,000ft - това е заглавието в Sky News. Полетът е бил на височина 12 801,6 метра. Няма никъде писано, че е бил на 14 000 м. В Sky News има и още снимки, който иска да ги види!

23

Жибор

преди 7 години

Нито една от тия туркини не е истински весела- всичките са насила усмихнати и изглеждат по-скоро тъжни заради страната,в която са имали нещастието да се родят. Горките!...

22

Младеж

преди 7 години

Братче туй да испращиш туркиня тря си на 4, 5 водки, че тогава.....

21

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Това малкото след 12,15 години ще е нахлузило експлозивите.....

20

ОМГ

преди 7 години

Ще повърна....

19

neo5

преди 7 години

14 000 метра - самолет?! Проверете отново, може да се окаже, че са били в совалка, и жената да е бил мъж, и израждането да не е отпред било а отзад.... явно турските опити са се увенчали със успех вече. Всичко е възможно!!!