125

Анонимен

преди 7 години

Ким си го премести.

124

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите на руските фенове и умирам от смях. Помня преди години как се надъхваха преди САЩ да нападнат Ирак. Бяха едни приказки как Садам имал уникална армия, стотици бункери, не знам си кви руски танкове и изтребители и елитната му гвардия била непобедима. А кво стана - американците се разходиха като на парад из Ирак. Дадоха жертви колкото от пиянско сбиване. И в Корея ако влезнат ще е същото.

123

Алекс

преди 7 години

До АнонименНикакъв петрол не е открил. В Корея войната беше за залежи на силиций.Явно в Южна Корея се изчерпва и на високотехнологична държава като ФАЩ и трябват още. Само дето начело на казармата Северна КОрея седи един откачен тип,на койно няма да му мигне окото да изпепели най-близките съюзници на ФАЩ в съседство.

122

Фронто

преди 7 години

Спрете на С.Корея помощите в храни, те от тях са още живи! Вярно,че това ще удари народа,но пък и този народ трябва да направи нещо за себе си.Санкции и присъствие в близост. Без агресия. И Тръмп точно това ще направи - санкции и присъствие. Президент Тръмп е по- умен отколкото на някои болните фантазии привиждат.

121

Расате

преди 7 години

Ако американците нападнат Северна Корея край с Южна и Япония.Северокорейците ще преминат само с стрелковаците през Южна,а Япония ще бъде ударена с ядрено оръжие.Един път САЩ бяха изгонени от китайски стрелковаци през 53 г.

120

Анонимен

преди 7 години

значи другаря Ким е открил петрол , сега ще види той .

119

Анонимен

преди 7 години

яаааа,това не го вярвам,сащ да нападне страна без петрол,май корейчето ги е стреснало с все по-приближаващите ги цопващи в морето ракети,май скоро ще ударят на твърдо

118

xyz

преди 7 години

До Анонимен"Ким Чен само чака повод за да изстреля ракетите си Към Лос Анджелис, Сиатъл и Сан Франциско!"Те няма да стигнат до там, но тези, които ще полетят обратно към него, ще са по-страшните.

117

Bad Company

преди 7 години

До ognyanzИмам нужда нета да бъде изчистен от *** като тебе.

116

ognyanz

преди 7 години

До "Bad Company": Имаш нужда от психиатър.

115

Bad Company

преди 7 години

Нали не си мислите, че авионосната група отива на риболов? Ще има нагледен "открит урок" за Русия , Иран и Асад. И за Ким естествено ама едва ли ще може да го догледа.

114

Bad Company

преди 7 години

До Американска агресияНаистина янките голям бой ще ядат:)) Мухахах! Т 55 срещу Ейбрамс М1??? Край, загинаха янките!! Мухахах!! Между другото уж "съвсем случайно" днес щатите леко поразсекретиха х-37 в:)) Влез в тубата и виж руските коментари.:)) В общи линии са следните: "Нямаме и скоро няма да имаме нещо което може да му се противопостави. На практика може да порази всичко и навсякъде без възможност за никаква реакция" . Та така тролчета. Наистина ВКС-чески сили:)) Мухахахах! Путин-мат!

113

Момиче

преди 7 години

20 трилиона, грешка :D

112

Момиче

преди 7 години

Значи американците могат да си правят каквото си искат, в повечето случаи -- в другия край на света, но не дай боже някой друг решил да направи същото. Защо вечно се бутат там, където не им е работата. Ще си изпатят някой ден и това ми се струва, че ще стане доста по-скоро от очакваното. Изкуствена страна, чийто правителство ги замангильосва с лъжи и пропаганда. А междувременно дългът им се увеличава, наближава вече 20 хил. трилиона. Където е стъпил американски ботуш -- само войни е имало. Факт.

111

Анонимен

преди 7 години

онова руското Кузнецов прибра ли се или още гори въглища по пътя

110

Ким ...

преди 7 години

Какви по-добри тестове за ракети от гоооляма ... истинска цел право напред? Като за 105-тия рожден ден на тати! Ще засвети като слънце насред океана.

109

Анонимен

преди 7 години

Ким Чен само чака повод за да изстреля ракетите си Към Лос Анджелис, Сиатъл и Сан Франциско!

108

Анонимен

преди 7 години

Задокеанските бандити само на слабите и малките се отварят.

107

Американска агресия

преди 7 години

Янките ще ядат много бой ако решът да направят глупостта да правят десант в Северна Корея - най-милитаризираната и спартанска нация! Виетнам ще им се стори, като екскурзия до Майорка!

106

Анонимен

преди 7 години

Чичо Тръмп все повече ми харесва!