61

до 47

преди 7 години

от осман ага .ФАТИХ СУЛТАН МЕХМЕД ПРАВИ КОНСТАНТИНИЙЕ СТОЛИЦА НА ИМПЕРИЯТА ДО 1923 Г.А СВЕТА СОФИЯ Е ДЕЙСТВАЩА ДЖАМИЯ ОКОЛО 400 ГОДИНИ МАЛКО ПО МАЛКО ОТ ИЗВЕСТНИТЕ ТИ 500 ГОДИНИ.ЧЕСТИТА ВИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !Радост за доган и патриотите.и карадайъ то...

60

Анонимен

преди 7 години

za sega nie ( tiya deto ste glasuvame s NE ) vodim tryabva da pituvam no go otlagam samo za da moga da glasuvam s NE ne moje tsyala dirjava da se ostavi v ratsete na edin ***

59

Бакърят

преди 7 години

Абсолютен******* !За всяка *** идва Коледа!За нашата - също.

58

Анонимен

преди 7 години

До oOoДа, но на пастир по 500 овце, така че да бачкат и седемте му деца, но безплатно

57

Анонимен

преди 7 години

До шовинистСигурно 1-2 трола, с различни имена.Иска им се

56

oOo

преди 7 години

Пастири със заплата над 1500 евро търсят в окръг Муш, Източна Турция, съобщава частната турска телевизия СиЕнЕн-Тюрк. В допълнение към високата заплата от 6-7 хиляди турски лири (1550-1800 евро) стопани на стада от село Бозбулут предлагат на кандидатите също безплатно сирене, вълна, разговори по телефона, дрехи и обувки.

55

шовинист

преди 7 години

хм.... толкова джа. гали във форума да има не ми се вярва. Май май част от стоуичните зомб. енца мечтаят за тюрк... отсега им се свиват сфинк . терите от радост как ще ги порят реза . карабините. Нямааа... нее . ани ще ходите маз. ни пед. али уибеуални :)

54

до до ястреба

преди 7 години

Другият вариант е и да пикае пред портата и да не се къпе 2 седмици.

53

ЛЪВСКИЙ

преди 7 години

На турците всичко им е крадено!1. Религията от арабите.2. Цвета на знамето от Византия.3. Те нямат единтичност, смесица са от някакви си арабски и монголски племена.... 4. Те нямат нация.

52

до 68до ястреба

преди 7 години

Жестоко,точно отражение на резльовците.

51

до ястреба

преди 7 години

Отива турчин в Германия на доктор.-Доктор,мене зле ,не иска яде,не иска пие ,не иска работи,моля да помага.Лекарят му отговаря:- 2седмици ще сереш пред тоалетната,вместо в нея,ще си хвърляш *** през прозореца и ела тогава.Идва резльо,напълнял ,с червени бузки,загърнат с турското знаме,щастлив и доволен.-Доктор ти много помага,какво той болен?-От нищо не си болен.Просто носталгия по родината.айде поздрави от Германия

50

EVET

преди 7 години

десетки хиляди???имаше поне милион!

49

Ян Собиески

преди 7 години

Излязоха промитите турски мозъци да говорят за 16 империи и величието на султана. Абе фесове никой от така наречените ви *турки* не се определя като близък с вас. Монголците ви имат за ***, арменците ви мразят, кюрдите ви точат ножа, сирийците ви имат за ***. Къде се спрягате за величие ? То бива бива турска пропаганда ама вие сте бетер от комунистите и нацистите на едно време. Вие сте *** и лидерите ви са касапи. Такива сте били педи, такива си останахте.

48

ДА на СУЛТАНА

преди 7 години

Спасението от глада и мизерията за Българския народ е съюз с ТУРЦИЯ,при Султана не се толерират както в БГ крадците,националните предатели,***,третополовите политици които мачкат-убиват народа си......СВОБОДАТА и в БЪЛГАРИЯ наближава след Референдума ....да живеееее великия СУЛТАН който е съхранил Българското в продължения на вековете,а сега с своята си злоба,омраза,расизъм Българското е на път да израсне веднъж завинагииии

47

бдинец

преди 7 години

До 55 ястреб османлия Няма държава и народ/изключение помохамеданчените славяни /в която народа да е доволен от вашто управлениеКъдето са минали турците ,,трева не никне" след тяхВ Унгария например държава която тъкмо през 16в. в изграждането на цивилизовани за времето си градове ,и само след няколко деситилетия е върната векове назад.Разграбена страна ,градовете занемарени ,някой жители са се изселили ,но има и нови граждани ,башибозук които е дошъл да граби ,и да живее на гърба на унгарците.

46

fesa

преди 7 години

До Анонименне не сме с него

45

Анонимен

преди 7 години

Който е ходил в Турция в видял, Еврпейските части на Истанбул и Анкара са що ходе нормални. Тръгнете към Иран и ще видите "развиваща се и просперираща" Турция, 12 век, ДС не говорим как изглеждат хората. България пострада много от "Умника" Борисов, който поради неграмотността и алчността си не направи нищо за икономиката. Но това което извън Анкара и Константинопл е далечно минало, изостаналост и ислям. Това ли е съвременна Турция? Те са по-големи оФци и от нас, отритнати от цял свят.

44

Анонимен

преди 7 години

Добре де, да речем, че Ердоган е най-великия политик и води Турция към просперитет и могъщество. Хубаво, феновете му са влюбени в него, вярват му, да речем, че са прави.Но с този референдум се променя конституцията на Турция към еднолично управление. Какво ще стане след Ердоган? Поне един човек сред тези екзалтирани тълпи задава ли си този въпрос?

43

Анонимен

преди 7 години

Аз си мислех, че ние като народ сме най-зле. Но като гледам дзурлестите и кръвоглави турци съм спокоен. У нас 1 милион гласуваха за крадеца на столетието БМБ, но от фе//Сляците ще гладуват няколко десетки милиона за този побъркан лалугер. Луда работа, били велика държава??? Където са минали, всичко е спирало. След тях пустиня! Дивашка работа. Икономиката им се срива, лирата девалвира, печатат много. Отвратителен народ, с гнусна култура и език. Никъде никой не ги иска. И кво, ще напада Европа ли?

42

До ястреба

преди 7 години

За 2500 години какво построиха?В Полша германците от 1939 до 1945 година построиха повече отколко османската империя за 600г. Спряха развитието на много държави. Затова и завиждаха на текстилната фабрика на Добри Желязков в Сливен, която произвеждаше повече от всички взети заедно в империята. Това са само два примера.