13

до 10

преди 7 години

Така е, там "ако" искат от Общината ще си пълнят постоянно хазната от глоби. ама не искат, правят се на слепи и глухи. всички знаят къде се събират кучкарите и пускат какви ли не злобни *** да се боричкат в глутница и ги гледат отстрани самодоволни и ахкат и охкат какви простотии вършат кучетата им., и се наддумват с какви ли не кучерищини.

12

Анонимен

преди 7 години

Ами,ако този който върви до нея е опасен,защо не е с каишка?:)

11

Анонимен

преди 7 години

много правилно - представете си някой любител на паяци да реши да си разходи тарантулите в градския транспорт напримерно,хаха ще изхвърчат като пуканки пътниците от рейса и то в движение

10

Един българин

преди 7 години

Хм. Много леко се е отървал човека, с някаква мижава глобичка.За подобно злодеяние, но ако си разхождаш кучето без каишка, законът в САЩ предвижда 6 месеца затвор и то ефективно, не условно както често правят у нас!И наказанието не ти го налага някой учтив чичко от службите за животни, а полицай, който ти връчва призовка в съда или направо те арестува ако си особено опасен и можеш да се укриеш. Така е в САЩ - с това мисля че отговорих и на опасенията на номер 10.

9

Анонимен

преди 7 години

И аз изпитвам голям страх от кучета пуснати на свобода в парка, но никой не ги санкционира!

8

По леко със змиите

преди 7 години

Аз съм голям, зздрав и прав мъж но изпитвам някакъв страх или погнуса от змиите. Просто това идва отвътре и не мога да го контролирам. Като малък сме ходили с баща ми в горите за гъби и съм го виждал как си играе с тях без никакъв страх. По-късно четох, че този страх е вроден в някои хора от периода на еволюционното развитие на хората.Така че незнам какво ще ми докаже този кравар.

7

Митьо Питона

преди 7 години

Всички знаем че змиите трябва да се извеждат на разходка в презерватив.

6

Аспида

преди 7 години

Много ме кефят змиите. Искам да си гледам питон-албинос, любими са ми. Само че с храната ще е проблем, ще ревнат ония ми ти котко- и кучелюбци, ще стане страшна гюрюнтия.... Затова си гледам рибки, засега.

5

Анонимен

преди 7 години

Най-обичам да съм змия - ем си вървим, ем си лежим!

4

Анонимен

преди 7 години

Тая история за гладуващия питон, дето измервал стопанката си в леглото, е т.нар. "градска легенда", разпространена във Фейсбук. Като крокодилите в канализацията.

3

змиеядец

преди 7 години

Някаква откачена любителка на змии си гледала питон,и се учудила,че не яде,а гладува!Споделила го с приятели,и някакъв разбирач я светнал,че питона ще я яде!Обяснил и подробно за какво става дума,и така я спасил!

2

Анонимен

преди 7 години

Ненормалници има по цял свят, щял да доказва, че питона не бил убиец? Хубавото е че в САЩ с такива откачалки се действа безкомпромисно.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако питонът започне да ляга до стопанина си в леглото, то не е от обич, а го измерва дали ще може да го глътне. Опъва се като рулетка и сравнява ръста си.