42

Анонимен

преди 7 години

До Браво!тъпе тъпе много си бос

41

Анонимен

преди 7 години

Бог да благослови Бойко Борисов и ГЕРБ! Те са истинските лидери в нашата страна! Отварят вратите към запада и същевременно затварят вратите за тези които искат да ни върнат отново под влиянието на разпадналите пиянски комунистически прасета - Руснаците! Евала Бойко.

40

маке

преди 7 години

5 взрива в лондон

39

Анонимен

преди 7 години

До Браво!Жалък сте. Колко ви плащат да си кривите душата? Въпросът е риторичен, някой хора имат наистина обидно ниска цена.

38

Браво!

преди 7 години

Браво най-вече на мъдрия български народ! След хилядолетие и половина изпитания, нашият велик народ натрупа изключително много мъдрост и интуицията му безпогрешно го насочи към правилното решение за това кой лидер да поеме тежката отговорност, но и шанс на председателството.Браво!

37

Анонимен

преди 7 години

До ха ха Много точно и добре казано

36

до 33

преди 7 години

Ами това го повтраряш вече трети път, с всеки мандат на тиквата! А защо не може да изкара и един? Щото не става!

35

ха ха

преди 7 години

През 2018 ЕС ще се разпадне воден от България ,което само ще покаже за пореден път ,че сме съсипали всяка империя хванала се с нас.Председател на ЕС страна ,в която управляват приятелите на Ердоган и приятелите на Путин .Просто на ЕС няма как да му излезе късмета.

34

Анонимен

преди 7 години

Тоя свят е брутален, за да станеш премиерне е нужно да си квалифициран, достатъчно е майкат ти да ти епрочела една книга и то не до край, но за да си камериерка в нечий хотел, ти искат да владееш поне един западен език, абе каква камериерка, дори за да си пиколо да влачиш куфари и да натискаш бутоните в асансьора, пак трябва да си учил.Това е.

33

Анонимен

преди 7 години

До Браво! При управлението на Буда единствено се вдигат данъци , цени и такси , обаче доходите на хората не

32

аз

преди 7 години

До Браво!-------------------------------Разпределят каналите- на наркотици,*** и оръжие! В съотношение резултата от изборите и с бонус за Радев! За да няма 4 г. протести и всеки *** да е доволен! Народа-е.б/а/с. го!!!

31

Браво!

преди 7 години

Сега, при управлението на ген. Борисов, можем да бъдем сигурни, че България ще проведе председателството изключително достойно! Най-накрая народът ни се успокои. Хората знаят, че ни очаква подем, нови стотици километри прекрасни пътища, детски градини, модерни фабрики, достойна външна политика, контрабандистите треперят, хората са вдъхновени!Браво!

30

Минаващ

преди 7 години

Бойко търси съдействие от БСП, а иначе плюе по тях. Това е балкански неандерталски похват. Като искаш съдействие от някого бъди коректен, а не ***.

29

Анонимен

преди 7 години

Нашият премиер ще бъде единственият, който ще се движи между еврогостите с преводач.

28

До браво

преди 7 години

Я пак !? Национално отговорен !? Боко !?

27

Ножът опря до кокъла

преди 7 години

Къв кабинет ще има не знам, но и да има ще е много за кратко време... А на следващи избори не мисля да гласувам все пак харчим 50 млн. през 2 години! Не виждам изход, всичко е изчерпано! Да свикат ВНС, Нова конституция, Референдум за Полупрезидентска или Президентска република( с разширени права на президента). Парламентарната република разделя, обществото и създава напрежение.

26

Анонимен

преди 7 години

До Браво! Разпределят благата , доста си наивен

25

Анонимен

преди 7 години

Странджааа ! Помощ !!!! Нападат баце !!!

24

Браво!

преди 7 години

Браво!Ето това е достоен, национално отговорен премиер!Вместо да злорадства над загубилите, както биха направили другите партии, той им подава ръка! И всичко това е в името на националните интереси, независимо от вътрешнопартийните!Браво!

23

Анонимен

преди 7 години

На ход са патриотите които полегнаха на Буда за пенсиите