229

пенко

преди 7 години

По български -Г-7 може да означава " :7 Г.ЗА ;7 Г.ДА ; : 7 ГОВ.А и други за ,които не се сещам ...НО ВИЕ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ / ЗАЩОТО "НЕВОЛНО" ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ / ВЪПРЕКИ ТЪПАТА ВИ СЪПРОТИВА НА МОЕТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ..." АБРА -КАДАБРА" и мисли тъпчо ... неможещ да измисли друго !!!!

228

Нострадамус БГ

преди 7 години

Терорист се взриви в Пентагона на 24.02.2018 г, уби 318 души, военни .Американския народ с учудване прие тъжната вест, всички се питаха: "-ЗАЩО ? Нашите военни, носят демокрация, сипейки бомби в държавите с петрол........"

227

Анонимен

преди 7 години

Бай Доньо ***, какво друго.

226

KAZINO

преди 7 години

EDNO PTICHENCE MI KAZA CHE TAM IGRATA E OBSHTA>>>PETROLA E CELTA NE CHOVESHKIA GIVOT>>>I DVETE SILI GI E PRAVIL KYRA NA SATANA...

225

.

преди 7 години

на запада/сащ му предстоу да се научи да губи...

224

Анонимен

преди 7 години

Дончо Тръмпата е ЛУД ПСИХОПАТ!!! Бегайте, да бегаме!!! Вова Путин да подари една ядрена подводница на северно-корейчето и да видите как то ще я путкара с пълна газ към Страната на Злото, САЩ (Сатанинските Американски Щати). Кимчо ще гръмне две балистики, едната във Вашингтонското котило, наречено Бяла Колиба, а другата балистика в еврейското котило в Големата Ябълка (NY)! Чак тогава в Света ще настъпи Мир Вовеки Веков! АМИН!!!

223

пенко

преди 7 години

Чий свят ще плати ? Този на американската еврейска общност или този на останалия човешки/ по - негениален/ народ на Земята??? Кой принуди евреите да се зящитават от целия останал свят и защо !!!Те са гениите- тласнали и тласкащи чавечеството към усъвршенстване /главно/! Но защо да не можеш да се ожениш за еврейка ,ако не им се надупиш!?! Не вярвам ,че всички евреи искат да са затворена и изолирана общност! Аз имах супер приателка еврейка /като студент/ -истинска,чудесна -/Пенко ВИФ 75-79 г./!!!

222

Анонимен

преди 7 години

Не е Дончо,зона Азия бе дадена на зет му,а той е евреин и ще следва еврейските интереси.

221

Реалист

преди 7 години

Путин трябва да разбере най после кой е Властелина на света.

220

Анонимен

преди 7 години

Ето видите ли, светът щял два плати много ог ракетите на Тръмп, но... пускането на газ било безобидно нещо, и едва ли не хуманитарен акт да гледаш конвулсии на умиращи хора.

219

Американ

преди 7 години

До Бай ХойМного добро идва от Америка, ама Бай мисли с главата на ***..Иначе всеки си има кривиците, а на най-големите личат най-много..

218

Анонимен

преди 7 години

До Бай *** ликвидираха най ска,паната държава в света ссср и стария ни враг сърбославия на пример D

217

Бай Хой

преди 7 години

Какво добро сте видели от американци, че толкова ги почитате? Най вероятно някой ваш близък им слугува и ви праща някой долар. В крайна сметка всичко е до парите. И при тях е така. Създават си военен конфликт, теглят заем, банките печелят, всички са щастливи с изключение на обикновените войници които си оставят кокалите. САЩ не искат да печелят войни, а само да ги предизвикат.

216

муспи

преди 7 години

Абе защо на приказливия султан не се чува думата? - гърми се под носа му?!

215

Анонимен

преди 7 години

Абе защо го правите наистина това в медиите. Ясно е чии интереси обслужвате. Рубладжии сте без съмнение медиите с наследници на другарите от бкп. Нареждат ви здраво какво да пишете. С всеки изминал ден набирате все по голямо неодобрение с подобни публикации от рода на какво си причини САЩ имайки предвид какво си причини Асад и какво причини на собствения си народ другари. Не е ли така?

214

Президента Тръмп

преди 7 години

Няма значение какъв е Тръмп.Важното е, че той може би и без да иска точно това да направи, здраво шамароса Путин.А това е отраден факт !Защото проклятието за България се Казва РУСИЯ.За това съм щастлив, като гледам, че на снимките Путин гледа като бито ПСЕ.

213

Анонимен

преди 7 години

Абе що дрънкате безмислени статии, кой нормален човек ще повярва на подобни болшевишки изказвания. Вие комунисти от медиите няма ли да спрете да представяте болшевишки наклонности. Здраво сте я закъсали явно другари от няколко медии в България. Заблуждавате хората, но напразно.

212

Ала_Бала

преди 7 години

Американската алчност е безкрайна!

211

Трол

преди 7 години

Кухата фуражка Радев доказа, че е от масоно-царската гилдия на ГЕРБ и НДСВ. Назначеното от него правителство днес одобри акта на американски тероризъм в Сирия. Да не забравяме, че Радев е от генералите които бате ви Бойко си назначи преди години, а после ви направиха едно театро преди изборите и го изкаха "червен русофил". Няма такова нещо истината е Сакса = НДСВ = ГЕРБ = Бойко = Радев = Герджиков. Т.е. всички са вегетиращи около Сакс Кобурга един антибългарин и НДСВ.

210

Анонимен

преди 7 години

м.ти да е..