36

Анонимен

преди 7 години

До 36Аз и на днешната държава и медии не вярвам. Просто ни отпуснаха малко каишката.

35

Казах ли ви?

преди 7 години

Вносът на шведи у нас през 60-те - 70-те год. на 20-и век е бил експеримент.Заинтересуваните са видели какви са резултатите. Сега прилагат същото в по-едър мащаб, за да унищожат Европа.Не носим вина за дивашкия експеримент, на който е била подложена родината ни преди половин век. Не са ни питали искаме ли такива сънародници и дали сме съгласни да им се дават безспир най-различни бонуси.Бихме могли обаче да приложим контра-експеримент под девиз "Спасението на България", та и Европа да се поучи

34

№39 се изказва като

преди 7 години

баба-"активен борец против фашизма и капитализма", взела думата на ОФ-събрание.Безконечното нарастване на човечеството е не само ненужно, но е и вредно.Достатъчно е семействата да имат по две деца.Говоря за семействата на онези хора, които Виктор Орбан много сполучливо нарече "градивни личности".Феминизмът не е причина, а логично следствие от нуждата от повече работна ръка в началото на епохата на капитализма.И най-важното - идеята за феминизма е остаряла като марксизма.Ти в кой век живееш?

33

божихора.

преди 7 години

Скоро единствената европейска държава ще е бедна БЪЛГАРИЯ и масово ще се присламчват покрайнини.

32

Анонимен

преди 7 години

Западния свят има една основна слабост, но тя ще го унищожи, а именно неговата неспособност да се размножава, с други думи феминизма унищожи цивилизования свят. Ако демографията в Европа и Северна Америка беше растящи или поне стабилна такива джихадисти и съответно атентати нямаше да има

31

Тепърва ще патят

преди 7 години

Напрежението яостепенно се засилва. Не е вярно, че преди 2 месеца нищо не е било станало в Швеция. Вижте в ю-туб клипове от Малмьо и други шведски градове - палежи на коли, грабежи на магазини, изнасилвания, нападения в къщите. И всичко това се поминаваше с безкрайна толерантност и мълчание. Но добричките и мирни пришълци се окуражиха и започнаха и трепане кой как може, защото само това им е в главите.

30

Ангел

преди 7 години

Преди 2 месеца се смяха на Тръмп като в негова Реч се изказа възклицателно " Вижте какво става в Швеция" В същото време нищо не бе станало в Швеция и всички вкупом се присмиваха на Тръмп за неосведомеността му!!! Ето че стана нещо в Швецияю!

29

до:34

преди 7 години

Чакай малко сега ,що пък да ти вярвам - 50 години ни лъга Комунизмъ че тая или оная Държава била еди си ква примерно гадна *** и незнам каква си още а след 1989 се оказа съвсем друго , на лъжата краката са къси , аз на Държавата ня вярвам ни най-малко на това което е писано през Комунизмъ

28

Bulgaro

преди 7 години

До АнонименTe ...shte slojat kraya na Amerikanskiya imperealizam..uzbeki..kirgizi..turki...chechenci..gruzi!

27

Анонимен

преди 7 години

Тия швеДци са за пребивaне! Не му построили малка джамийка да се дупи по цял ден, да контактува с аллаха, изнервиргал се и му причерняло. Прав е човека, свободата на религията Му е нарушена. ШведЦите нали си взеха 250 000 мюмюна, да си ги превъзпитат, да ди ги хрантутят и им показват Европейска солидарност. Те така я разбират, солидарно с други мюмюни си ги газят когато им е кефче. Веднага трима мастити адвокати да го защитават. Един от БХК, правата са си права. Лично Краси мухъла да отиде.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Тия бяха най-откачените войници на СССР,за тях нямаше невъзможни неща!

25

проста работа

преди 7 години

До ЧЕЛ ТАЛМУДА и КОРАНАНищо не е заслужил!Само е нужно една жена да го очисти,и с него е свършено за винаги!Ако сбърканяците,дето си приказват с Аллах,започнат да ги трепят жени,тероризма ще изчезне за нула време!Едно мюсли бъде ли убито от жена губи рая,губи и девствениците,и го презират за вечни времена!

24

Берлин

преди 7 години

Добрият Путин го е пратил.

23

JAY SHOKARIEV

преди 7 години

I KAKTO VINAGI NE VSICHKI ISLIAMISTI SA TERORISTI NO VSICHKI TERORISTI IZVARSHITELI SA ISLIAMISTI

22

До 17

преди 7 години

Защото на никой не му пука какво става в Унгария, затова просто не си струва да се хаби джихадистски мат'рял, се'ш ли се. Гледай как за Москва почти никой не обели дума! Източна европа просто не е релевантна....

21

Анонимен

преди 7 години

Ако не го бяха приютили сега хората щяха да са живи и здрави.Радев, убийци са тези шведи допуснали го в страната.Хубаво гледай и мисли!

20

Минко 47г. ерген

преди 7 години

До Богат ГущерСамо с кеш не става, баце. Трябва си и к.р. Даже о Мара Отварачката дето обича парите повече от всичконе те иска вече.

19

Социолог

преди 7 години

В дискотеката в Истанбул-таджикистанец в метрото в Санкт Петербург също таджик,В Стокхолм -узбекистанец...Какво се случва в тия бивши републики на СССР ?

18

РАГНАР ЛОТБРОК

преди 7 години

Да си избере сам между двете викингски наказания - Разходката или Орелът.

17

ГАДОРЯН

преди 7 години

Пратете го на Брейвик! Само той знае как да се оправя с такива в амок ;)))))