61

ddd

преди 7 години

Тоя халаф ли олаф ли е да не си получава чековете от американското посолство.

60

Анонимен

преди 7 години

Изслушах интервюто и почти припаднах от твърдението на "експерта", че Асад организирал химическата атака с цел да провери каква ще е реакцията на САЩ. Няма такава глупост, дами и господа! При положение, че целият свят (изключая Русия) е срещу него, последното нещо, което Асад би искал да си навлече е американска наземна операция. Тоя Халаф или няма акъл в главата или се опитва доста нескопосно да се впише в хора срещу Асад.

59

Анонимен

преди 7 години

"Няма как опозицията на Башар Асад да е използвала подобно оръжие. То може да се притежава само от държави, а не от организации"===Тоя явно е забравил, че когато конфликтът в Сирия избухна, бунтовниците и ИД завладяха цели военни бази и съоръжения. ООН и САЩ инспектираха тези, които се намираха в контролираните от Асад територии (но не и в контролираните от бунтовниците и ИД, че не им стиска) и иззеха наличните химически оръжия. Г-н Халаф, изключително плитък опит за манипулация.

58

Анонимен

преди 7 години

Тръмп показа, че може безпроблемно да засили мигрантския поток към Европа и никой няма да се обади. Велик е!

57

123

преди 7 години

До ИстинатаНа твоя пост му давам 2 минути. Цензурата е жестока.

56

Истината

преди 7 години

Британская газета Daily Mail удалила со своего сайта статью под заголовком "США поддержали план осуществить химическую атаку в Сирии и возложить вину за это на режим Асада" от 29 января 2013 года.

55

Nobody

преди 7 години

Тоя що го обиждате на експерт? И експерт по какво е, всъщност?

54

ивчо

преди 7 години

а не си ли признаха Англичаните че в ирак никакви складове с химическо оръжие не е имало, просто една добре нагласена лъжа ,за да се унищожи Садам или по скоро Ирак, като фактор в персийския залив..и сега същите схе ми

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42 Nedey zabravq che SADDAM izpolzva v severen Irak himichesko orujiye sreshtu kyurdite kideto umrqha nad 8 hiladi kyurdi ,no e bil prav Saddam tiya kyurdi sa za trepane v momenta izbivat arabite s pomoshtta na amerikancite i zavzemat tehni teritorii

52

Анонимен

преди 7 години

Този ч.е.р.н.ъо обикаля всички телевизий и раздава акъл , като че ли сме т.ъ..пи та не разбираме какво стана в сирия - американски геноцид !

51

Анонимен

преди 7 години

Е, защо никой не опроверга 42 (освен един мижав минус!)?

50

курти

преди 7 години

Използваното химическо оръжие е провокация към САЩ от САЩ.

49

Ангел

преди 7 години

Пълни Глупости говори този Ислямист.Химическото оръжия бе използвано от "Умерената Опозиция и ИДИЛ за да можа да провокират САЩ да нападне Асад .Асад и Путин нямат никаква полза от използването на Химическо Оръжие .Ситуацията е под техен контрол .Ислямистите губят позиции и Асад няма никакъв интерес да настройва света срещу него! Това химическо оръжие е отчаян опит на Умерената опозиция или ИДИЛ да се справят с плачевното си състояние!

48

Анонимен

преди 7 години

до доктор фалафел... русия не е велика сила от поне 30 години

47

сминдух енд чесън

преди 7 години

Просто Тръмп показа на света ,че с него шега не бива,който иска да си има едно на ум.

46

луда работа

преди 7 години

Да бе. Разбира се! Асад си взривява собствените водни запаси ! Асад гори собствените си заводи. Асад избива собствените си цивилни при това с химическо оръжие ! Как не се сетих. Асад сигурно убива и своите военни, за да шокира медиите. Вие нормални ли сте ?

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44А сега си представи руски филм в който новоизлюпения руснак Стивън Сегал който играе "вежливо, зелено човече" казва "-Направихме грешка като анексирахме Крим. Путин ни използва за да запази едно марионетно правителство. Дори още по-лошо. Взриви самолет с учени които се борят с най-страшната болест през последните 50 години, само за да може неговите олигарси да продължат да печелят милярди на гърба на мирния украинския народ. "Хихихихихихихи.

44

Анонимен

преди 7 години

Веднага експерта г-н Халав и другите сирийци да заминават да живеят в Сирия във контролираните от опозицията територии -нали подкрепят опозицията тези убавци. И приятен им живот под ислямския шериат .

43

АСАН

преди 7 години

МОХАМЕД ХАЛАФ ДРЪНКА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....Особено това, че било доказано, че Асад бил използвал химическо оръжие! Нищо не е доказано и хим оръжие бе склад на терористите...

42

пънчо

преди 7 години

тоз ако го барна ще му покажа бобена атака.защо въобще го показвате и му давате коментаритетоз е в основата на каналите за европадобро пиркрите си има ама нашите служби спят