152

Бай Хой

преди 7 години

Малиий! Цачева правосъден шеф! Тоя ББ мало.умниците по него си ли ги мери, преди да ги назначи за каквото и да било. И с тия увеличения следизборни, това правителство няма да го бъде преди да е създадено.

151

СРАМ и ПОЗОР

преди 7 години

СРАМ и ПОЗОР е за БЪЛГАРИЯ поредния крадлив,корумпиран и некомпетентен кабинет наКАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕ и Псевдопатриотите-фашистите........и провалената и никой не иска щата цачева за министър на правосъдието.........срам ме е да се нарека горд Българин....

150

мишо бирата

преди 7 години

лъжепатриоти,кво стана с предизборното говорете против ГЕРБ?или в името на "патриотизма" и бъдещето на Бълграия ще сключите мир и с ДПС и ДОСТ!

149

Анонимен

преди 7 години

Сиддеров пак се докопа до софрата. *** народ слаба държава!

148

Анонимен

преди 7 години

Ной го пусна тоя най-отпреде бе? Каква държава сме бе? После ЕС ни бил виновен, Американците ни били виновни и т.н.

147

гого

преди 7 години

154е все пак сме правова държава, всеки има право на адвокат, ако те слушаме требе да избием половината адвокати...

146

Ilo

преди 7 години

S tesi alkoholici nema nikakav chance.

145

Анонимен

преди 7 години

Искам Сидеров , си-де-ров !!! Боко и Сидеров ! Извратена Българска Идиотщина !

144

Потресен съм

преди 7 години

Само да ви кажа ,че Нотев е адвоката защитавал убиеца Ставийски....има много инфо в Гугъл. Смятайте каква липса на морал идва !

143

Анонимен

преди 7 години

До Пич - защото ние българите сме най яките пичове!За най-яките пичове - най-як прът!

142

А. Христов

преди 7 години

Няма да го бъде това правителство! До тук прочетох имената на една група провалени партийни функционери! Цачева хората не я искат за *** за зеле, че и в Плевен дори,..тя била топ юриста на герб, да се смее ли човек да плаче ли.. за двамата бивши секретари няма какво да се каже, кой от кой по *** ограничен и некадърен, доказали са го с делата си! Енергетиката на Симеонов, даа ще стане, "той владеее сиилатаа) :) Само не казаха патриотите, какво правим с 300лв минимална пенсия..;)

141

Анонимен

преди 7 години

Цецке ***, нямаш ли огледала у вас? По поглеждай понякога какво се появява там. Имаш диплома от Юридическия, май без подпис, само с печат. Дали са ти я дали или купила, няма значение. Услади ти се властта, сладко е! Безплатни обяди и вечери, охрани, тлъст черен Мерцедес, всичко наоколо пърхаше като се пиленца когато се появиш. В НС не беше обективна. Защитаваше само своите. На хората им пусна от теб. Пак се натрисаш, а на българинът му писна от такива тунеядци като теб!

140

ЗА ПРОДАН

преди 7 години

Що не продадът Държавата пак , така или иначе един път сме били собственност на Византия после на Османската империя и накрая на Русия

139

сминдух енд чесън

преди 7 години

Представям си новия министър на отбраната как демонстрира коремно набиране пред личния състав.

138

М, да ...

преди 7 години

Това ли е мат`ериала с който разполага ББорисов? Колиба ли, ще правите ?

137

Гробаря

преди 7 години

Ще бъде Цецка планета боже... Направете Болен-министър на здравеопазването бе хора... Няма ли други футболисти, че Никито пак ще ни пази ох

136

хъ

преди 7 години

Шегите почнаха със закъснение от 8 дни

135

iskra

преди 7 години

tiq kalinki ot snimkata li shte ni upravlqvat??????? Boooje opazi ni....

134

Цецо Тиквата

преди 7 години

Цачева добър юрист Днес да не е първи април

133

Анонимен

преди 7 години

Народа започна да се смее и подиграва на т.н. Нови - стари министри. Фани единия-удари другия. Един читав ли няма Батко, един поне? Май няма. И като дойдат на власт, така ще се гмурнем в беднотията, че свят ще ни се извие. Но народа е виновен, иска си Батко да го спаси и той спасява от затлъстяване. Не ривети, не плачети, по-лошо ще ви докара. Има надежда една, ако пукне от преяждане.