89

seks

преди 7 години

До skandinavia sa ia nalazili iako musolmanite to ne samo tam i ziala evropa aqko prodaljava taka sami se zatrivame

88

ebem

преди 7 години

swezia e musolmanska darjava ve4e az sam bil tam i znam i sam vidial sas o4ite si niama miasto kadeto da mine6 i da ne vidi6 na grupi musolmani tova e v ziala swezia v xranitelen magazin vlizam i prodava4kata e s zabradka musolmanka v taksi se ka4vam i 6ofiora takav na kadeto da se obarne6 samo musolmani gledam tova e swezia 4estito im integrirane na bejanzi

87

Наблюдател

преди 7 години

Уви, след Азия и Африка започна преследването и избиването на християните в Европа. Засега все още представителите на мирната религия са около 5% за ЕС. Представете си какъв ще е терора като станат 10, 20, 30%. Не съм видял до сега протестиращи мюсюлмани в ЕС срещу събратята си, убиващи християни.

86

Хахо

преди 7 години

сега не ви е смешен Доналд Тръмп dnes.bg/world/2017/02/19/terorizym-za-koito-samo-toi-znae-trymp-ozadachi-shveciia.332419

85

Петърчо

преди 7 години

Преди месец Тръмп на пресконференция каза че Швеция има проблем с мигрантите. Американските либерастки медии подкрепени от водещи като Джон Оливър, Тревър Ноа, Стивън Колбер и пр. не спряха да говорят глупости че Тръмп казал че в Швеция имало терористична атака. Което си беше откровена лъжа. Няколко дни след това се оказа че в Швеция имало сблъсъци с участието на мигрантите там. Сега се случи и терористична атака с най-малко четирима убити. Продължавайте да се смеете на Тръмп.

84

Хееей

преди 7 години

Силата на Европа е в гей парадите и плюшените меченца! От това треперят всички врагове!

83

Циник

преди 7 години

Поредния единичен случай - на страдащ от психични проблеми!Апропо - колко дни минаха от атентата в Петербург?Дали в бюрата по залаганията има облози - кой ще е следващият град...и в коя европейска държава?

82

video teror ima

преди 7 години

Има видим video teror на мястото жертвите се облъчват и сканират вкл с търсене на микро и нано чипове в телата на униформени.\За такъв род полицейски терор спец службите са уведомени от преди годинитова по повод зомбиране на водачи с цел снимане с нагло престъпни незаконни полицейски камери и налагане на разоряващи глоби.зомбираните през холограмни оръжия вградени в талони се контролираха с точност до 10 сантиметра

81

Анонимен

преди 7 години

А вие, уважаеми турци не се правете на много знаещи. Е, за такива като вас, дето за всичките беди, които е преживял народът ни едно извинявай не могат да изрекат. После да не се чудят защо ги мразим.

80

Владимир Соса

преди 7 години

Бай Дончо, шведите химническо оръжие ли използваха, че сега ги бият ИД като тъпани?Бай Дончо, никога не ме прецаквай! Чу ли Тони Монтана..никога не се еббавай с мен!

79

Анонимен

преди 7 години

Меркел (прод.): Настоявам и ще прокарам закон всяко германско семейство да приеме в дома си поне по 10 мигранти мюсюлмани. Аз и колегите от парламента не можем, защото имаме да чистим вкъщи. Но Мелания Тръмп обеща да приеме 10 17-годишни деца-мюсюлманчета и да се грижи за ВСИЧКИ техни нужди. Сега отивам да полегна и да скимтя от удоволствие в краката на съпруга й с изплезен език и да махам с опашка!

78

Анонимен

преди 7 години

Меркел (прод.): НАЙ-ТВЪРДО И СТРОГО умолявам извършителите на актове на културно различие да положат всички усилия да не пострадат последователи на религията на мира - от тях можем да научим много! Освен това ще ме направи много тъжна и ще плача, а приятелите ни и съюзници от ИДИЛ, Саудитска Арабия и Катар ще изпаднат в депресия.

77

Анонимен

преди 7 години

Меркел: Скъпи европейци, в отговор на акта на културно различие, ние, европейските лидери решихме да организираме мощна вълна от гей-паради във всички европейски столици. Моля, малцинството хетеросексуалните бели мъже да носят дълги бради, очна линия, руж и лак за нокти, за да не накърняват чувствата на останалите. Кола-маската е абсолютно задължителна!

76

Анонимен

преди 7 години

Четете, уважаеми българи,защо е нужно да вярвате на една скалъпена История.Турско робство НЕ Е ИМАЛО!Всичко свързано с робството е художествена измислица.

75

Анонимен

преди 7 години

Чай си налея една водка московская за хубавата новина

74

Анонимен

преди 7 години

Е ся вече клоуна Тръмп може да каже че у шведите е имало терористичен инцидент, дет са обърка преди два месеца, глупа ка

73

Анонимен

преди 7 години

Браво на Тръп,трябва да се избиват манговците,така трябва бъде и ЕС всички вън от европа иначе те ще избиват нас гадовете ги хранят лекуват помощи от хиляди евро получават ..тая меркъл ги доведе и сега шокирани били ами шута в *** и кой от де е дошъл

72

Новини

преди 7 години

Трима убити, много ранени, издирват един по снимка

71

Анонимен

преди 7 години

Много се дразня от тия турски претенции за какво ли не. Като стане въпрос за смяната на имената ореваха света, а ние мълчим. Като става въпрос за геноцида към българите пак оревават света, че нямало такова нещо. Ами трайте си и това е.

70

Анонимен

преди 7 години

В Саудитска арабия няма толкова атентати колкото Европа ! Май ще се преместя там.