89

Иван Драганов

преди 7 години

ЕС сега вече няма оправдание да приеме бежанци. Както подкрепяме така трябва да отваряме и границите си. Мърдане няма. САЩ ще ги прогони ЕС ще ги приюти.

88

пенко

преди 7 години

Кое дете би искало да има такъв дядо / дедо -на пернишки / ... ЛИГНЯ-/прегръща ,целува,лайняри се-отврат/!!! Той е престъпник ...да финансов и може би "невинен" - евреите са го направили такъв чрез :-"*** си мамата и рекета"-/на български/,но си е престъпник и срещу европейските "бизнесмени" и срещу европейските "финансисти!!!"После богоизбраните се "питат" "Защо има холо-холо-холо..."??? И ще има !!!

87

Анонимен

преди 7 години

Мдаа явно ЕС иска още бежанци да дойдат

86

nedkotrucker

преди 7 години

Месечната заплата на Юнкер е 30 000 Евро,пука му на него за загиналите в Сирия.

85

анонимен

преди 7 години

680 милиарда за отбрана гледаите един ид=====от и зет му евреинкакво ще направят сьс света те си мислят че ще оцелеят да ама несега като грьмнат някои град в сащ ще видят кон боб яде ли

84

Анонимен

преди 7 години

Време е Доналд да получи Нобелева награда за мир!

83

Анонимен

преди 7 години

4 сирийски военни са загинали при американските ракетни удари... Тея ефективността им е по - ниска от тази на англичаните, които за 700 000 паунда утрепаха 7 ислямиста... За 90 милиона са убили 4 противника...

82

Анонимен

преди 7 години

ЕС обича да се харчат пари излишно. Щетите за Асад от обстрела са между 2.5 и 2.8 милиона долара, а само себестойността на ракетите, без да смятаме издръжката на кораба, спътниците, разузнаването, екопажа, военните и т.н. е над 90 милиона долара. При такъв стил на водене на война, по - евтино щеше да им излезе на САЩ да купят още джипки и оръжия на ИДИЛ и да им ги доставят. В пъти по - евтино и по - ефективно.

81

селяков

преди 7 години

Кой го интерисува вашта смотана Русия.Хората на Запад гледат на Русия като на мутра без мозък с много оръжие,като на примитивен човек от каменната ера който се опитаха да научат на цивилизация,ама той не поема,искал да си ближе топките по средата на стаята.като на регионална сила.За Запада Русия,Иран,Сирия са едни и същи мюсулмански запъртъци.Дори руснаците мечтаят и бягат на Запад,Путин си е пратил децата на Запад.Вие *** ли сте,нямате ли достойнство,да се кланите на тези глупави руснаци.

80

Гepманистaн Убepалec

преди 7 години

ето така се разpушава един силен съюз. намират се няколко високопоставени глyпендера да кажат по някоя очевидна глупост и в отговор изпълзяват все повече националисти, евроскептици и следват ekзити.Нали някви НПО-та проверили че в сирия няма химически оръжия? Че и нобелова награда бяха получили за това.Самолетите на асад не могат да носят химическо оръжие, обаче оня с големия перчем и малката пишкa видял видео в ютуб и тръгнал да прави война. И неолибералните европейци се мазнят.

79

Ала-Бала

преди 7 години

Много *** европейски политици, Америка унищожава ЕС, те ги хвалят. Най големия враг на ЕС са САЩ!

78

Момиче

преди 7 години

Много странно. Обяснете ми един простичък въпрос: както изкарахте Асад толкова лош и зъл, защо ли си е направил труда да изчака да откаже на Саудитска Арабия и Катар тръбата -- която по план трябваше да мине през Сирия към ЕС (при условие, че това е американски проект) -- за да започва изведнъж да обгазява своите хора с отровни химически оръжия. Нещо не се свързва тук? Съвпадение? Не мисля. А ЕС, и те същите. Следете петрола и $$$ и всичко се връзва.

77

Анонимен

преди 7 години

Россия приняла вызов трампа. Время покажет чья правда и на чьей она стороне.Кто-то хотел войны с Россией? Она уже близка.

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104,ами оставиха Меркел да се справя сама.Трябваше да се съберат държавите потърпевши и държавите през които минава бежанския поток и да решат взаимно какво да правят и какво е най-добре за държавите им.

75

Анонимен

преди 7 години

ЕС да помогне на Афганистан - там спечелиха войната, спечелиха войната в Ирак, в Либия. Разбиха държавите и помагаха на ИД със всичко. Диваците и варварите от ЕС не спасиха Палмира.

74

Анонимен

преди 7 години

в руското МО пък кога се нау4иха да броят то не бяха 11111111111111111111111111111 щаба то не бяха глупости

73

Анонимен

преди 7 години

На Тръмп му намазаха ските. Беше решил да не захлебва военните, но сега иска или не, ще му се наложи.

72

Анонимен

преди 7 години

Асад е в същата категория като Багдади с тази разлика 4е последния трябва да се съобразява с щериата който ако и да е мракобесен се пак е вид закон докато Асад не спазва нищо

71

ognyanz

преди 7 години

Откъде се събрахте толкова и'диоти тук. На какво се радвате? В Сирия единствено сирийската аармия воюва с Ислямска държава. И Асад няма никакъв интерес да използва химическо оръжие, просто не му е нужно. Това е измислен повод, както с химическото оръжие, което уж Садам Хюсеин в Ирак притежавал. Сетне се оказа, че не намериха такова, но работата вече беше свършена.Русия и САЩ, ако действаха заедно, щяха бързо да приключат с ИДИЛ. На някого това не му изнася. На кого?

70

warnew

преди 7 години

тези високо платени чиновници са неадекватни по отношение на външната политика и биха подкрепили, без да се замислят, световен конфликт с избиване на хиляди невинни хора, в момента военнолюбците по света ликуват като липсва каквото и да противодействие