8

bigpick

преди 7 години

Колегата е прав, ако имаше ц.ици или Ердоган и САЩ, всички са разбирачи. А на тия които ми сложиха минуси, това е от китайския мед който са яли. Умници. Не е ли по-добре ние да си изнасяме меда или сте от земеделското лоби и ви е все едно какви отрови минават оттук.

7

смъртна опасност

преди 7 години

Пазете пчелите,че иначе лошо!

6

bigpick

преди 7 години

Поредната про.стоти.я. сътворена от мал.оум.ни. чиновници назначени там, където не им е мястото. Предполагам, че добре са платени от земеделците, за да допуснат препарати, вредни и за хората. В цяла Европа са забранени, само тук сме най-умните да ги допускаме. Ще сринем и пчеларството като всичко друго. Яжте китайски мед, да ви е сладко, но първо прочетете как го правят

5

bee

преди 7 години

Световната статистика показва, че колкото едно общество е по- цивилизовано, толкова консумацията на пчелен мед е по- висока и то в пъти пред дивите и варварски сбирщини. Затова искам да попитам нашите управници, НА КЪДЕ НИ ВОДИТЕ ДРАГИ?QUO VADIS QUQURBITA???

4

Анонимен

преди 7 години

Престъпно безразличие и нехайство от страна на държавата! Какво им пука за пчелите, за държавата, за планетата и за всичко останало! Вана е властта, кинтите, боричкането за власт и д.пенето пред брюксел .Толкова сме жалки и недостойни, че е страшно.

3

справедлив

преди 7 години

Подкрепям исканията на протестиращите! Няма кой да замести работата на пчелите. Единствено в Китай има подобни практики и е доказано, че 500 души могат да свършат работата по опрашване само на една пчеличка дневно. Важно е да бъдат чути!

2

vlady

преди 7 години

Да протестират на специализираното място - бул. "Т. Александров" 31 и да представят исканията си пред архиерея на арменската епархия Негово Високопреподобие архимандрит Исахак Похосян.

1

Анонимен

преди 7 години

Абе важно е да се правят кинти, хората, пчелите и Земята да вървят по дяволите. Капитализъм е и парите са най-висша ценност.