338

Анонимен

преди 7 години

видеото излезе 58 в целта руснаците явно пак са се напукали с боряшник

337

Анонимен

преди 7 години

"Сирийская обсерватория по правам человека отметила, что в результате ракетного удара авиабаза Шайрат "почти полностью разрушена".Това да го четат путинофилите с опорните точки, а "загубените" ракети вероятно са поразили задните ви части.

336

bigpick

преди 7 години

Тия каубои ако нямат толкова пари ще са пълен въздух. Много са зле, но имат добра реклама

335

Бай Хой

преди 7 години

Другите 36 са кацнали успешно в базите на ИД. Сега ги презареждат с гориво

334

Анонимен

преди 7 години

Леле тук всички получавате пари за това ,което пишете!!!!Продажници.

333

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 370 в дирника на Вова

332

Анонимен

преди 7 години

A EDNI 36 BROQ KYDE SA?

331

Анонимен

преди 7 години

Ооо уникални сте, седнали българи с "най-добре въоръжената, най-тренирана и надеждна армията" да обсъждат две жалки във военно отношение държави САЩ И ТУСИЯ. :) Още по странно е колко пламенно желаете Трета Световна Война. Ама за смях сте честно, нито на Путин, нито на Тръмп им пука за вас. Още по-забавно е, как ако ви връчат Зелена Карта ще припкате за Щатите. Лицемери!

330

Анонимен

преди 7 години

руското министерство на отбраната са същите балъци дето нацелили 2000000000 щаба и дето вси4ките им хеликоптери в базата

329

Анонимен

преди 7 години

23 томахока ударили базата не е зле руските калибар дори държавата по която се целят пропускат DDD

328

Анонимен

преди 7 години

Свалените самолети са два, като вторият е паднал на тяхната територия. Свалени са със система C 200. Самолетите са F 35.

327

Анонимен

преди 7 години

Започна войната за Велик"Израел",наскоро Сирийската армия свали ционистки самолет,който навлезе в Сирия с цел тероризъм,Либерман обеща ,че ще бъде разрушена военовъздушната отбрана на суверенна Сирия,лагерите са два,тези,които насъскват за война за излизане на антихриста и тези,които са против избранника на сатаната-антихриста,много от покрепящите и от двете старни не са наясно с голямата картина,но по върховете всиччко се знае.

326

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Да уточним последно -Тръмпнаш??? Ако е наш защо ни го начуква около кръста??? Ако не е наш защо пихме шампанско???За Ердоган вече разбрах-Ердонаш ама само на нечетни дати...На четните и той...около кръста.

325

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 360 Не вярвам курса на рублата да се промени много следващите 5-6 месеца. Там "Елвира отчаяно лавира". След това вероятно ще минат на твърд курс и ще махнат конвертируемостта.

324

Анонимен

преди 7 години

Руснаците остроумничат, ама след ударите рублата тръгна рязко надолу спрямо долара. Въпреки поскъпването на петрола.

323

Анонимен

преди 7 години

Двете американски гемийки, са избягали с *** газ.

322

ЕРДОГАН

преди 7 години

РУСИЯ ДНЕС Е ИЗПРАТИЛА ФРЕГАТАТА *АДМИРАЛ ГРИГОРЕВИЧ* В СИРИЯВОЙНАТА ПОЧНАУРААААААААААААААААААА

321

АТАКИСТ

преди 7 години

Знаете ли кое е жалкото? Както и руските граждани, както и американските, както и ние тук във форума сме далеч от тази трагедия която става в Сирия и го приемаме, като забавление..американец ударил бази с ракети, руснак отговорил срещу ИД с ракети...и всичкото това го имаме за нещо като забавна арена за коментари, а през това време на Тази арена на тази действителна арена умират деца, майки , възрастни..умират беззащитни хора, а ние си правим душевната чеккия с коментари в нета. Жалка история.

320

Анонимен

преди 7 години

Всъщност информацията е общо за 230 ракети, ама журналистите помислили, че е фейк махнали една нула. От останалите става дума за Панер С1, една съвместна разработка на Русия с ОАЕ.

319

Анонимен

преди 7 години

Най-концентрираната клика сатанисти се опитва да вкара във война Русия и Америка,това ще означава трета световна в голям мащаб,оцелелите ще бъдат свидетели на такива ужаси и страдания,че биха подкрепили всеки,който спре ужаса.Тогава антихриста ще излезе официално на сцената,християните ще го разпознаят,не казвам ционистки"християни".