38

Бай Хой

преди 7 години

Знаем за какви българи става въпрос. От тия черноглавите. Предполагам, че и румънците са подобни.

37

Анонимен

преди 7 години

Според вас Българите не са ли сива нация?

36

до 36

преди 7 години

На този кмет и подобния му от гр. Дуисбург , с подобно изказване, им пожелавам срещу дома им да се заселят няколко десетки афганистанци.......и всеки ден да се оглежда ---за ............знаем за какво!

35

до 32

преди 7 години

По ТВ даваха преди време ,точно за някакъв квартал на Кьолн ,имаше роми насядали по градинките , и кмета на квартала се оплакваше от тях заради кражби ,оплаквания от немци за мръсотията оставяни от тях . ДУМИТЕ на кмета бяха-СЪГЛАСНИ СМЕ ДА ПРИЕМЕМ ВСЯКАКВИ БЕЖАНЦИ ,НО НЕ И РОМИ от Румъния и България .

34

Анонимен

преди 7 години

Незнам ,защо някой тук се правят на неразбрали,става въпрос ,преди всичко за джебчийство кражби по къщите ,това си е патент на един етнос,а иначе кражби на коли и други ,за които се иска акъл /а не сръчни ръце /е българска работа ,а пък наркотици и роми пласират.

33

Анонимен

преди 7 години

абе румънците ни водят във всяка класация и ние винаги сме последни, защо не казват буру, та поне веднъж да сме пред румънците

32

Анонимен

преди 7 години

ЕЙ ГОЛЕМ НАПРЕДЪК ГОЛЕМО ЧУДО СА НАПРАВИЛИ ТЕЗИ ДОЙЧОВЦИ! ОТ 2500 НА САМО ВИДИТЕ ЛИ НА 2000. ПОВЕЧЕТО ОТ ИГРАЧИТЕ СА ЧИСТИ БЪЛГАРИ. РОМИТЕ НЕ КРАДАТ КОЛИ И НЕ ПРОДАВАТ ДРОГА. РОМИТЕ СА ПО ДЖЕБЧИИСТВОТО ИГРАЯТ НА ДРЕБНО. ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ НА ДРЕБНО А НА ЕДРО. КОЛКО ЛИМУЗИНИ СА ПРЕКАРАЛИ ОТ ТАМ НЕ Е ИСТИНА. НО ВЕЧЕ БИЗНЕСА ИМ СЕКНА ОТКАКТО ПОДНОВИХА КОНТРОЛА ПО ГРАНИЦИТЕ. УМРЯ ИМ БИЗНЕСА. ИНАЧЕ ВСЯКА 5-ТА КОЛА БЕШЕ КРАДЕНА И С ПРЕНАБИТИ НОМЕРА!

31

Анонимен

преди 7 години

ромите в Германия работят. българите играчи крадат коли и фалшифицират документи.

30

Lan

преди 7 години

Каква извъртяна статия...която все пак горе-долу ни казва, че "рубу" са "рубините" от България и Румъния :)! "Цветът" на двете нации :).

29

Анонимен

преди 7 години

:)) тая статия е много добра . Хайде всички рубута начело с волен Сидеров & Co, започвайте да се пените :))

28

смЕх

преди 7 години

Защо така тоя смешен сайт се срамува да ги нарече тия с истинските им имена и от двата страни на Дунав живее едно крадливо шведско племе които когато стъпят на чужда земя се обединяват не само поради наклонностите им да "берат" желязУ ,а и поради общия им езика.

27

Анонимен

преди 7 години

Талибани и талибанки има и в германската армия

26

Бат Сали

преди 7 години

"Румънците извършват 2/3 от престъпленията" !!!! Момчета, стегнете се, излагаме се пред чужденците....

25

упс...

преди 7 години

Абе, за тях ние сме "тъмни балкански субекти" без значение от етноса ви или как изглеждате и с какво се занимавате!Виж "бежанцте" от Бл.Изток са друга работа!Те са желани гости!Нищо, че извършват атентати из Европата, че изнасилват дори онлайн, че обезглавяват и осакатяват, въпреки, че им дават ВСИЧКО!Защо ли???Ами, защото зад Камиларите стоят С.Арабия, Кувейт, Катар и ОАЕ, и техните стотици милиарди нефто Долари!А, ние?Ами, след като ни превърнаха в обслужващ персонал вече сме ненужни!

24

Анонимен

преди 7 години

По правилното наименование е БалкРом/Балкански Роми/

23

Анонимен

преди 7 години

I KRAINO VREME E GERMANSKATA POLIZIA DA BADE IZCHISTENA OT ISLIAMISTI TRAGNALI S BRADI KATO TALIBANI INTEGRAZIA NA TAKIVA DLAJNOSTI KATO POLIZAI NE TRIBVA DA SE DAVAT TA DORI TAM DA SA BILI RODENI V GERMANIA TURZI AZIATZI AFRIKANZI BOSCHNIZI SADJAK KOSOVO TA DORI DA NE SA MUSLITA PAK NE TRIBVA DA SE DAVAT DLAJNOSTI NA IMIGRANTI V POLIZIATA TAM TRIBVA DA RABOTIAT SAMO NEMZI IMIGRANTITE POLIZIA SHE GI RAZBERETE PO GROZNIAT VID I KARUZARSKATA KOLTURA

22

бай ...

преди 7 години

До England / EssexОбясни моля, в групичката състояща се от теб и трима англичани, кой точно НЕ е ***? А и щом сте успели да му привлечете вниманието, очевидно сте били доста шумни и невъзпитани, както подобава на съществата от категорията ***.

21

Анонимен

преди 7 години

Не сам те виждал в Франкфурт а в сайта на Дойче веле , не знам дали ме разбра

20

Анонимен

преди 7 години

dw/bg

19

England / Essex

преди 7 години

Лично чух един пиян шваба да ни нарича групичката(аз и трима англичани) *** в един бар във Франкфурт преди 2 месеца, малко му остана да му напукат шамарите, та такива са си швабите - нацисти.