141

Анонимен

преди 7 години

Aмериканската демокрация е по-голямо злоот комунизма. Край на цитата и начало наосмисляне.

140

Анонимен

преди 7 години

Шопе, не знам кога рРусия е яка бой от Англия, ама си спомням за една война, дето хюмненцата неможаха да си подадат носовете навън от острова, а 50 години берлин беше руски... Англичанин войник е оксиморон. Нещо като шоп - умник.

139

Анонимен

преди 7 години

Асад не е използвал химическо оръжие, а е ударил фабрика на ИДИЛ за химически боеприпаси. А химикалите са били доставени от натовска държава(коя ли). И за да замажат следите правят свръхреакциа. Ще си го получат със сигурност. Това, което пиша се знае от целия арабски свят.

138

Анонимен

преди 7 години

Комунизма е германска идеология. Както и хитлеризма. Както и някои други утопии. Обаче най - голямото зло е адаптивния морал на евроатлантиците. Познайте защо.

137

Анонимен

преди 7 години

Комунистическата идеология. Най-гооямото зло раждало се на света.

136

Анонимен

преди 7 години

Еех товарищ Лавров,толкова се надявахте на Тръмп, а той какъв неблагодарник излезе.Сега какво ли ще правят БСП членчетата от т.нар Тръмп общество ???

135

Анонимен

преди 7 години

и защо му е на асад когато почти е спечелил войната да използва химическо оръжие,много се съмнявам това да е истина,някой го е използвал но кой,някой който иска америка и не желае русия--- цру,турция,ислямска държава ........

134

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

АТАКАТА БИЛА АГРЕСИЯ ?! А ХИМИЧЕСКАТА АТАКА НА СИРИЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДКРЕПЕНЕНО ОТ ПУТИН НЕ Е АГРЕСИЯ !

133

K

преди 7 години

Напълно прав е!

132

Кико

преди 7 години

Когато Америка си е играла на инженеринг на нови общества и демокрации (Виетнам, Афганистан, Ирак, Корея) икономиката й е била в разруха! Америка е просперилала икономически тогава, когато е водила изолационистична политика! Точно с тая идея и Тръмп спечели изборите - Америка да се изтегли от световната сцена, да спре финансирането на ООН (което вече е факт) и да остави НАТО да се оправя със сигурността на Европа и финансирането си и да не се меси в ислямския Близък Изток. Нещо миришат нещата!

131

Момиче

преди 7 години

До BG2: Западът никога няма да се научи, ще се научи, когато на тях им пуснат една бомба. Лесно е така от разстояние да командваш и да бомбандирваш страни като Сирия. Но скоро и те ще си научат урока. Не се спряха с тъпите извинения, пропаганда навсякъде, а доказателствата къде са? Много е лесно все така на думи. Жалко, понеже невинни хора страндат от това. Господ забавя, но не забравя. ***.

130

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен141Да и *** те чака там дат е посрещне.

129

BG2

преди 7 години

Запада така и не се научи от историята - каде се спряха всички велики армии - Наполеон, Хитлер? - в страната, където бе беднота, лоши пътища и прочее, но никога не свършваше едно нещо - хората и изобретателността. И тези хора много леко се обединяват и побеждават, с някаква невероятна умна простота отговарят на всякакви заговори и нападения. Дори фон Бисмарк е казвал "Никога не замисляйте нещо срещу Русия, на всяка ваша хитрост тя ще отговори с непредсказуема глупост"

128

Анонимен

преди 7 години

Па ако бомбардират руски бази, тогава чак ще видите как хвъчи тръмпова перука.

127

BG2

преди 7 години

До u4enСпециално за теб, диванен експерт - С200 има Сирийската армия, С400 прикриват само двете руски бази.

126

Гошу

преди 7 години

До 137И кат са там та кво? Спряха ли ги случайно? От 60 ракети прословутите C-400 една не прихванаха, ха-ха-ха :) Така и не схванахте, че за разлика от вас русофилите, руските военни са пределно наясно кой е по-напред във въоръжението и това не са те

125

Анонимен

преди 7 години

Асад не използва химия когато беше назле и притиснат, ами сега когато почти превзе Сирия ли??? Това си е чиста американска холивудска постановка. Само че не правят сметка че руснаците вече са там.

124

Анонимен

преди 7 години

КВИЧЕТЕ КВИЧЕТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПУТИНИСТАН!ЖИВ ЛИ Е ОЩЕ ПЪТЕН И ДОКОГА !!!!! ТОВА Е ВЪПРОСЪТ???????????

123

Додо

преди 7 години

Имам чувството, че Тръмп беше подхлъзнат от същите агентури в ЦРУ, играещи за джихадистите, както и Буш в Ирак! Реално, ние никога вероятно няма да знаем нещата в детайли и случилото се зад затворени врати в Белия Дом, но от това, което знаем звучи невероятно Асад да е хвърлил химическо оръжие в момент, когато побеждава ислямистите на всички фронтове и само седмица, след като Тръмп каза, че няма намерение да се меси в Сирия и да го сваля! Гласувалите за Тръмп заслужават отговори по темата!

122

До 128

преди 7 години

Абе пич ти да не си дрогиран или откачен и от какво толкова си се въодушивил? Да не мислиш , че Путин още дълго ще им гледа сеира на краварите? По независима Сирия нямат право да стрелят , щото ще усетят руския залп.