85

Й

преди 7 години

РАДЕВ,ТВОЙ РЕД Е ДА ВЗЕМЕШ ОТНОШЕНИЕ ПО УДАРА НА САЩ-ГОЛЕМИТЕ СЕ ЪПРОИЗНЕСОХА,СЕГА ТИ СИ НА РЕД И НЕ СЕ БАВИ!!!

84

КАКВО ДРУГО

преди 7 години

Могат да кажат Меркел и Оланд? За тях това е добре дошло колкото повече се съсипва Сирия толкова повече ще бъдат така желаните от тях бежанци.Има ли още някой да мисли че Германия,Франция и САЩ се борят против ислямска държава?Питам и отговор не чакам!

83

Лисан

преди 7 години

Баба Меркел обича банкянски тикви да и скимтят като пудели.

82

баба

преди 7 години

САЩ нападнаха Ирак и Садам Хюсеин, че имал много химически оръжия.После се оказа че не намериха химически оръжия, ама разбъркаха кашата в Арабския свят и сеге сърбаме попарата

81

Христо

преди 7 години

Първо ги пуснахме на летище Сарафово, като използваха като база почивната станция на МНО. После им дадохме Ново село за база. По време на войната в Югославия използваха България като плацдарм/ Крумово/, откъдето излитаха самолетите им с бомби за братска Сърбия. Дадохме си небето за да ни "пазят"/ интересно от кого/, естествено срещу заплащане.Сега влязоха вече и в нашите териториални води на Черно море. И управниците ни уверяват, че всичко е нормално. Докога ?

80

Анонимен

преди 7 години

Верните пудели на САЩ Меркел и Оланд скимтят щастливо в обятията на Тръмп и лаят в защита на ИДИЛ. Браво, демократи! Важното е да се харчи американското оръжие и военно-промишленият комплекс на САЩ да прибира милиардите печалби от американската и саудитската армии.

79

cui bono

преди 7 години

Господа, в криминалистика има едно правило при разследване на извършителя и то е ...cui bono?? или кому е изгодно?? чакам логичен отговор от подкрепящите тези ракетни удари.

78

Момиче

преди 7 години

До 104: Именно. Какво би спечелил Асад или правителството му от всичко това? Сега си задай същия въпрос, но се запитай кой би спечелил нещо от случващото се в Сирия? Елементарно, Уотсън.

77

Анонимен

преди 7 години

На времето жените в Сирия ходеха с къси поли.Сега ги дават забулени от главата до петите.

76

Анонимен

преди 7 години

Няма логика точно Асад да използва хим.оръжие.Нищо не печели от това, само губи.

75

вероятното .. ???

преди 7 години

ама още ли не е доказано, че е използвано химическо оръжие от Асадчо ???? Ами ако се докаже, че не е бил той или русняците ... ко праим ...??? викаме сорри ... имахме стари ракети за махане ...

74

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

НЕ ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА УДАРИТЕ В СИРИЯ, КАКТО И ХАМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ,,,, НЕ РУСИЯ И АСАД.

73

жалко

преди 7 години

Двамата *** на Европа си вземат глътка въздух. Най-желани от народите си.

72

Момиче

преди 7 години

Само махнете Асад и получавате Ирак, Либия и Афганистан. Кажете ми, какво биха спечелили Асад и неговото правителство от всичко това? Нищо. Абсолютно нищо. Писна ми от тази медийна пропаганда. Трябва да си много *** за да повярваш на тези глупости. Асад е използвал отровен газ толкова, доколкото Садам Хюсеин е имал химически оръжия. Просто се търси извинение да се нахлуе в Сирия, но този сценарий сме го виждали вече и то на няколко пъти. А доказателства -- никакви! Ура, да жувее демокрацията!

71

Анонимен

преди 7 години

една дума - ОЛИГОФР3НИ

70

логика

преди 7 години

Джихадистите трепят наред - Асад виновен ?????САЩ бомбардират суверенна държава - Асад виновен ???ЦРУ пише фалшиви и измислени доклади за химическата атака - Асад виновен ?????

69

Анонимен

преди 7 години

AMERIKA E SIMVOL NA VOINA,RAZRU6ENIE,MIZERIA,GENOCID,OPUSTO6ENIE,GRABITELSTVO. VOINATA E NUJNA NA AMERIKA KATO SLANCETO I VAZDUHA ZA VSIAKO JIVO SA6TESTVO. VOINATA E OSNOVNOTO SREDSTVO ZA POSTIGANE NA VSETOVNO GOSPODSTVO NAD 4OVE4ESTVOTO. AMERIKA NIKOGA NIAMA DA SE PROMENI ,BEZ VOINA I RAZRU6ENIA AMERIKA E OBRE4ENA NA KRAH I PROVAL. JALKO,4E NEVINNI HORA PLA6TAT S JIVOTA SI ZA TAZI ANTI4OVE6KA HEGEMONIA I GOSPOD NIKOGA NIAMA DA ZABRAVI TOVA !

68

о

преди 7 години

Лицемерието на хората, които ни управляват е крайно обезпокоително.

67

Анонимен

преди 7 години

Как може такива бок.ци да управляват Европа ум не го побира.

66

Анонимен

преди 7 години

Хамерикански лакеи, ха-ха-ха! За жалост европейските лидери са точно това.